עונה 3

Tinty

New member
כולנו ראינו את האירוע כל היום

ולכן לא נכנסנו לפורום
חוצמזה, ממש התרגשתי בהופעה של הפינק פלויד
(אגב, בהייד פארק הופיעו Keane, The Killers וColdplay, בפילדלפיה הופיעו The Black Eyed Peas ובאוסטרליה Jet. הלהקות הללו תרמו מספר שירים לפסקול הסדרה, כמו גם לOTH. "ישראל 10" הקרינו שיר אחד של Keane, ואת ההופעה המלאה של קולדפליי, כולל הביצוע המהולל של ריצ'רד אשקרופט, סולן להקת The Verve, וכריס מרטין לBitter Sweet Symphony. ההופעה של The Killers בכלל לא הוקרנה, כמו גם של Jet. "ישראל 10" העדיפו את אלטון ג'ון
). מיכל, שימי לב כמה הופעות איכותיות פספסת (הקליקי על הלוקיישן וצפי ברשימת ההופעות)!:
* African Children's Choir * Annie Lennox * Bob Geldof * Coldplay * Dido * Elton John * Joss Stone * Keane * The Killers * Madonna * Mariah Carey * Ms. Dynamite * Paul McCartney * Pink Floyd * Razorlight * REM * Robbie Williams * Scissor Sisters * Snoop Dogg * Snow Patrol * Stereophonics * Sting * Travis * U2 * UB40 * Velvet Revolver * Alicia Keys * Black Eyed Peas * Bon Jovi * Dave Matthews Band * Def Leppard * Destiny's Child * Jay-Z * Josh Groban * Kaiser Chiefs * Keith Urban * Linkin Park * Maroon 5 * P Diddy * Rob Thomas * Sarah McLachlan * Stevie Wonder * Toby Keith * Muse * Placebo * Raphael * Shakira * Sheryl Crow * Craig David * Cure, The * Bryan Adams * The Bachman Cummings Band * Deep Purple * DMC * DobaCaracol featuring Kna'an * Gordon Lightfoot * Great Big Sea * Jann Arden * Jet * Les Trois Accords * Motley Crue * Our Lady Peace * Sam Roberts * Simple Plan * Bjork * Def Tech * Dreams Come True * Good Charlotte * McFly * Pet Shop Boys * Faith Hill * Tim McGraw * A-ha * Audioslave * Bap * Brian Wilson * Chris de Burgh * Crosby Stills & Nash * Faithless * Green Day​

Tinty

New member
אגב, הרשימה שמעלי היא רשימה חלקית

של האמנים המוזיקליים הבינלאומיים שהופיעו אתמול, ואת רובם את בטוח מכירה (אני מכיר את כולם). ציפור קטנה דואגת לדווח על כ10,000 אמנים, מכל סוג, שהופיעו על 10 במות הלייב8 בכל רחבי העולם.

Tinty

New member
אני מוריד עכשיו אודיו/וידאו

'של ההופעה - ישמרו במקום של כבוד על ההארדיסק והאייפוד (כמו גם ההופעות של U2, פול מקרטני, קולדפליי+ריצ'רד אשקרופט, סנופ, אלטון ג'ון, מדונה ועוד). אני מניח שיעלו בימים הקרובים לרשת ממנה אני מוריד את ההופעות קבצים נוספים. במידה ומישהו מעוניין בקבצים (אני לא בטוח שמדובר בהורדה בלתי חוקית - אחרי הכל, ההופעות לא היו מסחריות כלל. ה"תשלום" מתבצע באמצעות רישום השם ברשימת הlive8, שאיננו נמצא בגדר חובה) - ירשם כאן לפני כן ויצור עמי קשר בהודעה פרטית.

Aviad1987

New member
לא הראו בערוץ 10

אני ראיתי את רוב השידורים דרך האינטרנט

../images/Emo112.gifסוף סוףףףףףףףףףףףףףףף

תודההההההההההההההההההההה אני שעתיים מחפשת את הקישור הנכוןןן תודהההההה
!!!

f10

New member
אני אישית לא רוצה לקרוא. למה להרוס

לעצמי

אני יודעת שאתה לא קורא

השאלה שלי, לא היתה מיועדת לך. פשוט יש אנשים שקוראים ואף פעם לא מגיבים, וזכותם, אין לי בעיה עם זה. פשוט אני משתדלת להביא כל מיני חומרים לפורום שיענינו אנשים, כמו תמונות סרטונים, ספויילרים וכאלה (שאותי באופן אישי הם מאוד מעניינים) ואם אני רואה שאין תגובות אני מבינה מזה שאין התענינות. בגלל זה שאלתי אם זה לא מעניין אף אחד, ע"מ שאני אדע לא להתאמץ ולהביא עוד ספוילרים כאלה שוב.

Angelus

New member
חוץ מספויילרים, זה תמיד טוב

שיש את האחד (אחת) הזה בפורום שמביא חדשות על הקאסט, התפתחויות וכו'. אז אני אומר - אל תפסיקי, בבקשה

mikmik000

New member
אותי זה מעניין. ../images/Emo13.gif

קראתי הכל.. תודה רבה רבה רבה!
זה ממש מעולה שיש מישהי שמביאה דברים כאלה לפורום [במיוחד שיש לה שם כ"כ יפה..
] ואני בטוחה שכל אלה שאוהבים ספוילרים נהנו מזה.
[וזו רשמית, ההודעה הכי קיטצ'ית שרשמתי אי-פעם.
] מיכל.

יאאא מיכלי איזה חמודונת את! ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה על התמיכה, אני ממש מתחילה לחבב את אולויביה ווילד מרגע לרגע כי המעריצות שלה כאלה חמודות
ובקשר לספוילרים-אני לא חושבת שאני אפרסם עוד, כי אנשים פה דיי כפויי טובה (ואני לא מדברת על זה שלא הגיבו לשרשור,אלא לאלה שכתבו לי "להפסיק לפרסם ספוילרים, כי זה מטריד") אבל אני אשמח לתת לך את הכתובת של האתר ממנו לקחתי את הספוילרים, אם את רוצה, תפני אלי במסר.

למה את מעוותת?

"כפויי טובה" "להפסיק לפרסם ספוילרים" "מטריד" הוצאת את הדברים מההקשר הנכון שלהם =/ ואני לא כפויית טובה... זה ברור שהתכוונת אלי. גם דעה משל עצמי אסור שיהיה לי? זה מעליב מה שאמרת.

ברור שהתכוונתי אליך

ואני לא מנסה להגיד שלא ! כתבתי לך הודעה מאוד מפורטת (למטה) לגבי מה שאני חושבת על מה שכתבת לי. מה עיוותתי ? זה מה שרשמת לא ? "לא נמאס לכם לפרסם ספוילרים" וגם "ספוילרים זה מטריד" את רוצה אני אביא לך קישורים לגבי זה, אני לא ממציאה ואני לא מדמיינת! אני ממש לא מנסה להעליב אותך (אם כבר את זו שהעלבת אותי), ואם העלבתי קבלי את התנצלותי הכנה, אבל למה את מצפה באמת ? בן אדם יושב טורח,מחפש, מתרגם ומביא חומרים מעניינים (לפחות בעיני) לפורום ואחר כך מקבל קטילות על כך ? ברור שמותר לך שיהיה לך דעה !!! איזה שאלה !! אבל תדעי להביע אותה בצורה פחות חריפה, כי אני ממש נעלבתי ממה שכתבת, למשל תראי מה "אנגלוס" או "פרדי" כתבו לי, הם אמרו שהם מעריכים אותי על כך שאני מביאה דברים חדשים לפורום אבל הם מעדיפים שאני לא אביא יותר ספוילרים, סבבה !!! אני מוכנה לקבל את זה, אני לא בת 6 !! אבל הודעות בסגנון שאת כתבת, זה מעליב !! ועובדה שלא רק אני הערתי לך על כך, גם אביעד וגם דרוסילה הגיבו על ההודעה שלך.

למעלה