עונה 3

אבל לפחות לא תגובות כמו שלך

את אשכרה באה ותוקפת אותי אה? עושה לך טוב? להרגיש למעלה? את משחקת לי אותה נעלבת... סתם תשומי. אני באמת לא באתי לריב איתך. ואני לא צריכה קישורים להודעות שלך, אני רואה ויודעת בדיוק מה כתבתי. ואני לא מתחרטת. ולא באתי אליך בדעה "חריפה מדיי", למה את לוקחת את זה באופן כזה אישי?!?!?! את נהנת להיות קורבן? וכשאני אומרת שאת מעוותת אני מתכוונת לזה: (ואני לא מדברת על זה שלא הגיבו לשרשור,אלא לאלה שכתבו לי "להפסיק לפרסם ספוילרים, כי זה מטריד") את עיוותת את זה בתור משהו להשתמש בו וניסית להוציא אותי ביצ'. אבל לא ילך לך. אני שלמה עם כל מילה שאמרתי. אני באמת לא אוהבת ספוילרים (ושלא תגידי שאני צבועה), אני באמת חושבת שזה מרגיז. אבל שוב אני אומרת לך - זה בכלל לא היה קשור אליך. זה נאמר בכליליות. קשה לך להבין את זה?

אני לא יודעת אם להמשיך להגיב לך

מי בא ותקף ? את זו שתקפת אותי ! אני פשוט הגבתי להודעה שלך. ואני לא משחקת אותה נעלבת- זה באמת העליב אותי ! ואם את לא חושבת שבאת אלי בדעה חריפה מידי- טוב זו דעתך, אני מניחה... בי זה פגע והעליב ולכן לקחתי את זה באופן אישי (מה גם שזה שורשר להודעה שאני פירסמתי ולא נאמר באופן כללי). ואני עדיין לא רואה איך עיוותתי את דבריך ? את באמת כתבת לי להפסיק לפרסם ספוילרים ושזה מטריד, לא כתבתי את זה כדיי להוציא אותך ביצ' אלא ציתתי אותך מילה למילה. פעם הבאה שאת רוצה להגיד למישהו משהו בכלליות- תדעתי לנסח את זה בהתאם!

ואכן ניסחתי את זה בהתאם

וכדי להראות לך שגם אני מצטטת, אז הנה: אני אמרתי "לא נמאס לכם" לכם - זה רבים. אם הייתי מדברת אליך, אז הייתי כותבת "לך" גם בנושא של התגובה כתבתי "תגידו" ולא "תגידי". זה היה שיא הכללי! 2 משפטים כלליים, לא מעבר לזה. ואני במפורש |!!!!!!| לא כתבתי לך שתפסיקי לפרסם ספויילרים כי זה מטריד. לא כתבתי! תמצאי את המשפט שאומר את זה! אני כתבתי שהספויילרים עצמם מטרידים, אני לא ביקשתי להפסיק. אני גם רואה שאת נורא אוהבת להוכיח את עצמך, אז תני לי קישור להודעה שבה ביקשתי ממך להפסיק. אני בספק אם תמצאי... ואל תחפשי בהודעה שלי מה משתמע ממנה, כי לא משתמע ממנה כלום. תגובה רגילה לחלוטין, שמכילה דעה, ולא רצון לפגוע.

קודם כל תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

דבר שני בקשה קטנה... אני בתור צופה של ערוץ יס ויקאנד ואני לא מורידה פרקים, לא אוהבת לקרוא ספויילרים "עצבניים" עד כדי כך... תוכלי בבקשה לכתוב כמה דברים עיקרים אבל לא משהו מטורף שיהרוס לי בהודעה אחרת?

אם לא סיימת לראות את העונה השניה

באמת כדאי שלא תקראי, כי זה ממש יהרוס לך. ההודעה יותר מופנית למי שסיים לראות את העונה השניה.

Aviad1987

New member
וואו. ../images/Emo58.gifעונה שלישית../images/Emo58.gif

אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה שהפרק הראשון הולך להיות כנראה הפרק הכי אינטנסיבי בתולדות הסדרה. כל כך הרבה דברים יקרו ... חבל שהוא לא מת הבן זונה. למי שקרא - גם אתם הבנתם מהשורות שבמהלך הפרק אנחנו קופצים כמה חודשים קדימה? לפי מה שהתובע המחוזי אומר לריאן שעברו כמה חודשים מאז ההצהרה שלו בבית החולים אחרי הירי. לא?

../images/Emo58.gifעונה 3

גם אני הבנתי ככה, נראה כמו שסצנת הפתיחה זה בית החולים, ונראה שטריי יהיה ב"קומה" במשך 3 חודשים (שהם חופשת הקיץ) ויתעורר בסופם, ולכן יש את הקטע שסנדי אומר לתובע המחוזי שעוד מעט מתחיל בית ספר...כנראה סצנת בית החולים היתה פלאשבק לאחור. ועוד משהו בהתחלה חשבתי שהקטע שראיין בורח מהשוטרים זה פוילר, אבל אחרי שקראתי את הקטע שסנדי אומר שאם ראיין יואשם אז הוא עלול להלקח מהכוהנים, זה נשמע לי יותר הגיוני שהוא יברח. ומאוד אהבתי את הסצנה עם התובע המחוזי שמראיין את ראיין וסת'.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif

כן גם אני אהבתי אותה. אני מקווה שהם יעבירו אותה למסך כמו שאני רואה את זה
בכל מקרה לדעתי זה אמיתי. אין מצב שמישהו ישב וכתב את כל זה אלא אם כן זאת הצעה לתסריט של הפרק הראשון שבכוונה הדליפו לרשת וכאלה. אבל סביר להניח שזה אמיתי... גם מבחינת הזמנים זה מסתדר - הם מתחילים לצלם.

../images/Emo58.gifעונה 3

לא לא, רוב הסיכויים שזה אמיתי, האתר מאודדדדדדדדדד אמין אלו סידס שאפשר לקנות אותם ברשת עבור 1$ זה עבור שחקנים שרוצים להבחן לתפקידים בתוכנית, למשל התפקיד של התובע המחוזי, התפקיד של טיילור, שוטרים, פראמדיק וכו'. (בגלל זה כל הסצנות מערבות גורם שלישי שהוא לא שחקן קבוע בסדרה). כמו שכתבתי בעבר 70%-80% מהסידס האלה אמיתיים.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה 3 ../images/Emo58.gif

אה תיאוריה מעניינת בנוגע לגורם השלישי .. אהבתי
אז כן אפשר לסכם שזה כמעט בטוח אמיתי

../images/Emo6.gif זו לא תיאוריה ../images/Emo58.gifעונה 3

הסידס האלה משוחררים באמת ע"י ההפקה ע"מ ללהק שחקנים חדשים.

עונה 3 ../images/Emo58.gif

עוד משהו בקשר לאמינות הספוילרים. ראיתי את זה, היום באתר: SpoilerFix.com : Episode 3.01 - The Aftermath The summer is soon over and school is starting in a few days. Trey has been in a coma since Marissa shot him. The D.A. has waited as long as possible for Trey to wake up but people are starting to demand answers and justice, which is why D.D.A. Chris Caldwell was asked to dig around and take more depositions from Ryan, Seth and Marissa amongst others. Will either Marissa or Ryan pay the price? Or will both be prosecuted? Kirsten is still at the rehab center. Julie is mad because Caleb’s accountant says it will take months before the will can be read. Summer, Sandy and Jimmy also appear. Source: Spoilerfix זה כבר מקור שני שמדווח על אותה עלילה, אז נראה שהסיידס די אמינים.

יאו.. תגידו לי משהו בבקשה

לא נמאס לכם להעמיס את הפורום בסויילרים? זה קצת מרגיז, כי אני אוהבת את הפורום, אבל ממש לא את הספויילרים שתופסים כאן כמה עמודים.

יש אנשים שאוהבים להרוס לעצמם

אני אישית לא בעד אבל את לא יכולה לבקש מהם להפסיק.

Aviad1987

New member
תגובה

ספוילרים מן הסתם היו וימשיכו להיות חלק בלתי נפרד מהפורום (כשזה נוגע לסדרה שמשודרת בחו"ל והרבה מעודכנים לפני השידור בארץ). את יכולה להתלונן כשמדובר בספוילרים לא מסומנים שזה באמת מרגיז אבל זה שרשור רגיל שאם את לא רוצה לקרא את לא חייבת. ארץ השמש (ותודה לה על השרשור) אפילו לקחה בחשבון שאם השרשור יתקפל מי שלא יחפוץ בספוילרים לא יצליח לקרא אותם

אוקיי- מכול ההודעות כפויות הטובה...

אני לא מבינה, מי מעמיס את הפורום בספוילרים ? בסך הכול פירסמתי שירשור אחד עם ספוילרים !! לא טוב לך, אל תקראי !!! אף אחד לא מכריח אותך!!! את צריכה להבין שיש פה קהילה דיי גדולה של אנשים שכבר צפו בכל פרקי העונה השניה, וכן...לפעמים הם ירצו לדבר על כך או להעלות השערות לגבי העונה השלישית, ואין מה לעשות זה פורום, לפה אנשים באים לדבר, גם על דברים שלא בהכרח מוצאים חן בעיניך !!! לא טוב לך ? אף אחד לא מכריח אותך להשאר בפורום או לקרוא את ההודעות שאני (או מישהו אחר) מפרסם !! וחוץ מזה...בשבוע שעבר שפירסמתי ספוילרים לעונה השלישית, את קראת אותם ואפילו הגבת בשירשור שפירסמתי, אז מה קרה פתאום ? - זו צביעות לשמה !! וכפיות טובה לשמה !!! מה גם שאני מקפידה מאוד לסמן כל הודעה שאני מפרסמת בסימן של ספוילר וגם כותבת הזהרות שמדובר בספוילרים עצבניים, על מנת לא לפגוע ולא להרוס לאף אחד. אני לתומי חשבתי שאני תורמת לפורום, מביאה חומרים מענינים, תמונות, כתבות, ידיעות וכן גם ספוילרים... אתם לא רוצים יותר- לא צריך !! אני יכולה לכתוב ולדבר על ספוילרים בעוד מליון פורמים אחרים (באנגלית) ברחבי הרשת. זהו !!! ממש נעלבתי !! אבל ממש !!! אפשר לחשוב שעשיתי משהו רע !!

זה לא היה מיועד לך במיוחד

ממש אבל ממש לא =/ אף אחד לא אמר שאת לא תורמת, להפך - אני חושבת שהרבה אנשים מעריכים את המאמץ שאת עושה. חוץ מזה, למה את ישר קופצת?! ישר מגיעה למסקנות! ואם הגבתי לשרשור ספוילרים זאת בטח היתה תגובה להודעה שלא הכילה תוכן שיש בו ספוילר. ולמה מהנימה של ההודעה שלך אני מרגישה שאני מגורשת? "אף אחד לא מכריח אותך להשאר בפורום" (גם אני יודעת לצטט) ואין לך ממה להעלב! ואת לא תקראי לי צבועה, ובטח שלא כפויית טובה.. אני לא חושבת שאת מספיק מכירה אותי כדי לקבוע עובדות כאלו. לא באתי ופגעתי בך. זאת בכלל לא היתה הכוונה שלי... סורי אם קיבלת רושם כזה.

למעלה