עונה 3

---->

מה זאת אומרת למה אני מגיעה למסקנות, אני לא יכולה להגיע למסקנות הפוכות, מה שכתבת היה די ברור שחור על גבי לבן. ולגבי מה שהגבת לגביו- זה היתה תגובה לספוילר, לא למשהו שאין בו תוכן ספוילרי (את רוצה אני אביא קישור).ולכן קראתי לך צבועה וכפויית טובה, בטח לא מהכרת אישית, פשוט נראה לי שמישהו שקורא ספוילרים ואחר כך מתלונן על פרסום ספוילרים הוא דיי צבוע ! מי אמר שאת מגורשת?-אמרתי אם לא טוב לך את חופשיה לעזוב...כאילו, מההודעה שלך משתמע שאני מציפה את הפורום בספוילרים לא רצויים, ולא הכי נחמד לך פה עם כל הספוילרים האלו, אז ציינתי את העובדה שאף אחד לא מכריח אותך להשאר, את ממש לא מגורשת (לא שיש לי את הכוח לגרש אותך ממילא).

טוב חמודה

אני חייבת לצאת, אז אין לי זמן להמשיך להתווכח. הנה הקישור שביקשת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1144&msgid=55586946 ובקשר לזה שלקחתי את זה אישית- נו בטח, מה את מצפה, את שירשרת את זה להודעה שלי, אז איך אני לא אקח את זה אישית ?

עצה לכל אלא שקיטרו שאין להם כוח

לקרוא באנגלית ותו לא. זה ממש לא מעיד על זה שאני קראתי את הספויילרים. וזאת לא צביעות!!!!! זאת ממש לא צביעות.

אבל זה מעיד

לפחות על פניו, שקראת את הטקסט והגעת למסקנה שהוא קריא וקל ומכאן המסקנה שלי (שהיא לא לגמרי ללא בסיס) שאכן את קראת את הספוילרים. העובדה הזו+ ההודעה שלך שמבקשת שנפסיק להעמיס את הפורום בספוילרים, הביאה אותי למסקנה שאת צבועה וכפויית טובה, ולכן רשמתי לך את מה שרשמתי למרות שאני באמת לא מכירה אותך. בנוגע להודעה הקודמת שלך (ואני בוחרת לענות עליה פה, כי זה טיפשי לקיים שיח בשני אשכולים נפרדים ): זה לא משנה לי עם ניסחת את ההודעה ברבים או יחיד, עצם העובדה שאני אחת מאותם אנשים שמפרסמים ספוילרים+העובדה שבחרת לשרשר את הודעתך להודעה שלי, גרמה לי לקחת את זה אישית, ולא להתייחס אל ההודעה ככללית, כפי שאת טוענת שהתכוונת שהיא תהיה. ונכון שלא כתבת במפורש- תפסיקי לכתוב ספוילרים. ואני שוב מצטטת אותך במדויק את כתבת "לא נמאס לכם להעמיס את הפורום בספוילרים". עכשיו, מה אני אמורה לחשוב ? שאת רוצה שאני אמשיך ? ברור שלא !!! ברור מההודעה שלך שאת מוצאת את הספוילרים מטרידים ואת מקווה שאני אפסיק לפרסם אותם (או לפחות זה פירוש שלי למה שאת כתבת...ואת חייבת להודות שזה פירוש דיי הגיוני). נראה לי (עכשיו אחרי שקראתי את התגובה שלך), שאולי רצית לפרסם הודעה כללית עם תגובה רגילה ולא פוגעת, אבל פירסמת הודעה דיי פוגעת, את טוענת שמדובר בהודעה רגילה עם תגובה והבעת דעה רגילה, אבל שימי עצמך בנעלי לרגע, ותקראי שוב מה שכתבת. אולי באותו רגע לא חשבת שאת כותבת דבר חריג (ואולי את עדיין חושבת כך) אבל העובדה נותרה ונשארה שההודעה שלך פגעה בי אישית ולכן בחרתי לענות לך בצורה חריפה. מעתה את מוזמנת להתעלם מנוכחותי ומהודעותי בפורום. יום טוב

לא קראתי את הטקסט באנגלית

ואת לא יכולה לקבוע אם קראתי או לא. אל תיהי לי יפת נפש. ואני לא מאחלת לך יום טוב בכלל, אם כי את ההפך מכך. אני לא אוהבת אנשים נחמדים כמוך.

טוב

לא קבעתי שום עובדה, אמרתי שזה נראה על פניו שכן קראת, כלומר, משתמע מן הכתוב שכן קראת. אני מאמינה לך שאת אומרת שלא קראת, פשוט אני מסבירה לך למה חשבתי שאת צבועה. ואכן לאנשים רעים,רשעים ולא נחמדים כמוני לא מגיע להם שיאחלו להם יום טוב...

noonie

New member
בנות, בנות

תירגעו לא קרה כלום נראה כאילו סתם לא הבנתן אחת את הכוונה של השניה. לא נורא, לא צריך ללכת סייבר- מכות בכולופן, בחזרה לטופיק?
עונה 3: כל סייד חדש שיוצא מדכא אותי יותר. בינתיים נראה שהם כן הולכים למהר לסגור את כל הקליף האנגרז מסוף עונה 2 בלי באמת לחקור את מה שכל הטראומה עשתה לדמויות, בדיוק כמו אחרי סוף עונה 1, וזה מה שהכי הפחיד אותי שהם יעשו... זאת הסיבה שאני קוראת ספוילרים לראשונה בחיי, כדי לדעת אם להנמיך ציפיות... (טוב וגם הסקרנות עמדב להרוג אותי) אבל עכשיו אני סתם מבואסת. ראיין הוא החשוד העיקרי? טריי בכלל חיי? קירסטן לגמרי בסדר? וואטאבר. לפחות העלילה של סאמר נשמעת משעשעת, אבל... היא לא צריכה גם להיות בטראומה ממה שקרה? לא יודעת, לסדרה הזאת היו פעם המון רבדים בין הפלאף, אבל מאז עונה 2 נראה כאילו עבר עליה מערוך יצירתי, ואני מרגישה שאני כבר בקושי מכירה את הדמויות האלה. אבל בתכלס, מוקדם מידי לדבר. נראה מה באמת ייצא מכל המידע הזה רק בספטמבר.

עונה 3../images/Emo58.gif

האמת אני דווקא אהבתי את הסיידס האלה. אבל אתמול פורסמו חדשים שבטח אותם את יותר תאהבי, כי בהם באמת מפורט יותר "ההשלכות". יש שם סצנה של ראיין ומריסה מדברים עם "דיקן המשמעת" בבית הספר, שבסוף השיחה הוא מסלק את מריסה מבית הספר בגלל כל המקרה עם טריי. יש קטע עם ג'ימי- נראה לי שהוא עוד פעם הסתבך בצרות, לא ממש ברור מהשיחה אבל נראה שהוא חייב כסף למלווה בריבית או סוכן הימורים או משהו כזה. ויש שיחה של סנדי וג'ולי- עם דיקן המשמעת הזה. אם את רוצה אני אשלח לך את הסיידס במסר פרטי או אתן לך לינק לאתר שבו הם מפורסמים.

noonie

New member
כן, ראיתי אותם הבוקר../images/Emo58.gif3

וגם הם לא הרשימו אותי- מריסה גאה במה שעשתה? אקסקיוז אמוואה? זה ממש לא נשמע לי הגיוני... בכלל כולם נראים לי רגועים מידי עם העובדה שהיא ירתה באח של ראיין (לא משנה מה הנסיבות, זה ביג דיל) אבל לפחות נראה שגילו את האמת ועזבו את ראיין, בסיידס האלה כולם כבר יודעים שמריסה עשתה את זה, וזה מה- הפרק השני כולה? כבר חששתי שיגררו את הסיפור הזה. ג'ימי...אחח, שוב ממחזרים עלילות. אולי יש איזה טוויסט הפעם. לפחות אני מקווה, כי אני לא רוצה לחשוב שהחזירו את ג'ימי רק כדי לעשות איתו בדיוק אותו דבר. זה סתם יהיה בזבוז. היי, החדשות הטובות- עוד לא ראיתי שום רמז למשולש אהבה! אפילו לא אחד!
את חושבת שהם יצליחו לעמוד בזה במשך כל העונה? *מחזיקה אצבעות*

עונה 3../images/Emo58.gif

לצערי, אני רואה פוטנציאל למשולש אהבה בין סאמר,סת' וטיילור. וממה שאני הבנתי השנה דמויות חדשות יכנסו בהדרגה ולא בבת אחת כמו שנה שעברה אז יכול להיות שאפילו יהיה יהיו עוד. (ובאמת קצת נמאס ) בקשר למריסה- אני לא רואה בעיה בקטע שהיא גאה שהיא ירתה בטריי, כי היא הצילה את ראיין, זה לא שהיא ירתה בו מכעס או מנקמה או משהו כזה, אז אני לא רואה שום סיבה שהיא לא תהיה גאה שהיא הצילה מישהו. אבל הקטע עם דיקן המשמעת-נראה לי קטע מפגר !! כאילו, הוא אמור להחליף את "הרשע" בסדרה, מעין מחליף לקיילב ?,ג'וש אמר באמת שהשנה הזו בגלל שזו השנה האחרונה שלהם, יתמקדו יותר בחיי בית הספר שלהם, הקולג' וכאלה..פשוט לא ציפיתי שזה יהיה משהו כזה- לא נראה לי שאני אוהבת את החלק הזה בעלילה. הבעיה שלי היא, איפה לעזאזל קירסטין ? והאם סנדי סיפר לה על כל הבלאגן שקרה בשעה שהיא בגמילה ? וכמה זמן היא בגמילה, לא נראה לך קצת יותר מידי, חשבתי שהדברים האלו לוקחים חודש או חודשיים ? ועוד שאלה- שהיא לבסוף תגיע הביתה, היא תכעס על סנדי שהוא לא סיפר לה כלום (במידה והוא באמת לא סיפר-מה שנראה לי הגיוני) ?.

noonie

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

כל כך הרבה שאלות... אני ממש מקווה שלפחות בסיפור של קירסטן הם יטפלו טוב, כי עד עכשיו לא שמענו כלום ממנה (אני מתעלמת מהסייד שהראה אותה במעגל תמיכה במוסד, זה היה מפגר מידי, וכמעט בטוח מזוייף) ואם יטאטאו את העלילה הזאת מתחת לשטיח, יש סיכוי טוב מאוד שאני סופית אוותר על הסידרה(!) בקשר לדין- לא חשבתי על זה שמטפחים אותו להיות הנבל החדש... זה באמת נשמע עלוב. ולא נראה לי שטיילור היא ממש הסגנון של סת'. לפחות אני מקווה! בלה, אין לי כוח לזה. אני רק רוצה להנות מהסדרה הזאת, בלי להתעצבן על כל הכיוונים של העלילות והדמויות, זאת רק העונה השלישית פור גאד סייק. וג'וש, בחייאת, תן לבן משהו לעבוד איתו העונה. ורצוי עם כמה שפחות בגדים
ברשימת הסיבות של "למה לא הפסקתי עדיין לראות את הסדרה למרות שזה כבר מתחיל לעלות לי בשפיות", הוא נמצא מאוד גבוה

../images/Emo58.gifעונה 3

חחחחחחחחח מצחיקה!!! בן *חסר לי פה אייקון מזיל ריר*- הוא הסיבה העיקרית שאני רואה את הסדרה,כל השאר (הסצנות המצחיקות עם סת', התחמנות של ג'ולי,המוסיקה, החתיכים האחרים בניופורט) הם רק בונוסים נוספים. לגבי הסיידס עם קירסטין- צודקת ! הם באמת נשמעים עלובים, חחחח וגם אני בהכחשה לגביהם.... לגבי דיקן המשמעת- אני מקווה שהוא לא יהיה ה"רשע החדש",אבל לצערי מהסידס זה נראה שזה מה שהולך לקרות. טיילר/סת'/סאמר- הסיבה שאמרתי שיכול להיות משולש אהבה שם, זה בגלל שטיילור מתוארת כדמות ש"מתחרה עם סאמר בכל תחום..כולל בנים".

Tinty

New member
אחותי אמרה ש"הבן אטווד הזה מכוער"

"איזה מכוער..."

חחחח "בן אטוואד"

אולי בן מקנזי ?....... וזו האחות שרואה "השיר שלנו" ?? אם כן I THINK I MADE MY CASE

למעלה