עונה 3

../images/Emo58.gif עונה 3../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סוף סוף ראיתי את הפרק הראשון המרגש. כל כך הרבה דברים השתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל אני רציתי שוווהן יעזוב את סידני אבל לא את ה- CIA! ולא ינשא (?) לחברה שלו לשעבר!! (נכון?) דיקסון מנהל את ה- CIA? כל הכבוד!! הוא יחסר לי במשימות שטח. תמיד חייבים להביא דפוק אחד נכון? ה"שותף" של דיקסון כבר מעצבן וממש לא יפתיע אותי אם הוא בוגד (סביר להניח שלא). מזל שמרשל נשאר מרשל אבל תינוק עם המכוערת? והם אפילו לא נשואים! הבניין נשאר קצת אותו הדבר (אולי צבע שונה?). אני לא מאמין שהם באמת כלאו את ג'ק! אז הוא שיתף פעולה עם אמא (וואו!) סלואן עכשיו פועל בדרך הטוב? למרות שזה נראה כאילו במכשיר של רמבלדי השפיע עליו עם ה- שלום (היא מילה חינוכית) אני עדיין חושב שהוא נוכל! כדי למצוא את סידני ותודות לקינגסלי (יופי שהוא מת) הוא נכלא! ארורים! ממש הרגיז אותי שהם לא ענו על יותר ממליון השאלות שלה! מה קרה לפריצי? איך וויל נשאר? מה קרה לאמא? איפה שרק (חח)? ועוד כל מיני שאלות. מזל שבאמת ענו לה על חלק מהשאלות. איך עכשיו היא תצליח להחזיק מעמד? אין לה בית ומה עם העבודה? וזהו? האם ווהן בהחלט אומר ביי ביי? ובקשר למה שקרה לה במהלך השנתיים: שתי אפשרויות: 1. הפנתו אותה או משהו כזה או שהיא לא הייתה עצמה (בערך אותו הדבר) 2. שכפלו אותה!!!!!!!

joyalfa

New member
אתה בכיוון

יש כמה דברים שאתה חושב שהם נכונים והם אכן נכונים ויש כאלה שקצת נסחפת אבל אתה תגלה לבד מה אמת ומה שקר בהמשך העונה. התחלת העונה היא בסדר אבל בהמשך כמו שאמרתי יש ירידה . ואז עליה בפרק האחרון. צפייה נעימה

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

אני איתך בפרק הזה...גם ראיתי אותו אתמול אני חושבת..
למה רצית שווהן יעזוב את סידני
סתם...אווף איתו..עזב..
אבל אני בטוחה שהוא יחזור
דיקסון- כנ"ל אני לא חושבת שהשותף של דיקסון בוגד..אבל אני שונאת אותו
מרשל..
משעשע אותי כל הקטע.. ג'ק וארינה..כן גם אני הייתי בשוק..הם בטח עבדו כל כך טוב ביחד..
סלואן- פחחח..לא קונה לרגע..הוא בטוח רע..
גם אותי עיצבן שלא ענו על השאלות..
פריצי- מתה..זה ידוע לנו.., איפה שרק
גם אני בהתחלה חשבתי ששכפלו אותה..אבל את מי
מה עשו איתה כל הזמן שהיא הייתה משוכפלת
מה
בעעעע..אין לי מושג.. הפנטו/ לא הייתה עצמה..יותר סביר..אולי שילבו את הכל
הפנטו אותה ושכפלו אותה..
תיהייה לנו עונה מרתקת..

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif 3X02

אוווווווווווווווווווווווווווףףףףףף...
אני שונאת את אישתו של ווהן..והיא בCIA והוא עזב..לא קצת מעוות
יאיי הוא חזר..היה צפוי..
, מורה לצרפתית..
טוב אממ..זה היה פשוט רע איך שהיא נכנסה למשרד של דיקסון וסיפרה שיש לה רגשות לווהן כשאישתו הייתה שם..
המגעיל המעצבן הזה עזב.. ג'ק רולז
ואמממ..מתה לדעת מה קרה בשנה שבא אממ הוא וארינה עבדו ביחד..נשמע מעניין..אהבתי את הקול הממוחשב שלה..זאת לא הייתה השחקנית נכון
זה הזכיר אותה בכל מקרה.. והראש של הבנאדם- איכסה, פיכסה..בעעעע..אויש זה היה נוראי.. ואמממ טוב..סידני רצחה את אבא של סארק..נהייה מענייו..אישתו של ווהן מנסה לגלות מי רצח את אבא של סארק..ממשיך להיות מעניין..לג'ק יש את ההוכחה שזאת סידני- זה רע
דיקסון סבבה.. סלואן רע
אני ממשיכה להאמין עם ג'ק וסידני..סלואן רע
סארק...הסתפר
פיכסה...
גם ג'ניפר גארנר הסתפרה..לא
וקבוצת תמיכה
צודת שהיא לא רוצה אותה..מוזר..מעוות..
טוב זהו...אני עדיין לא יצאתי מהעובדה שעברו שנתיים

למעלה