עונה 4, רמזים וניחושים

Tristana

New member
../images/Emo58.gif עונה 4, רמזים וניחושים ../images/Emo58.gif

נכון שבעונות הקודמות היו מפוזרים רמזים מפורשים לסופי עונות, כמו bad wolf, torchwood, mister saxon? אז נראה לי שבעונה הנוכחית התבנית הזאת לא נמצאת, במקומה יש כל מיני תזכורות קטנות לעונות הקודמות שישתלבו באיזושהי צורה בסוף העונה.... עד עכשיו (פרק 5) שמתי
לכמה איזכורים כאלו וכל מי שיש לו להוסיף, s'il vous plait....
מהפרק הראשון, Shadow Proclamation - הופיע בפרק "רוז" וגם ב-Xmas Invasion. מה שאולי מרמז לא רק על חזרתה של רוז אלא גם של הרייט ג'ונס...
בפרק 4 הדוקטור הגיע לספינת הסונטרים intruder-window, הבדיחה של ואן-סטטן מהפרק "דאלק". רמז לדאלקים בהמשך העונה אולי?
באותו פרק ה-ATMOS ברכב של הדוקטור ורוס מורה להם turn left. פרק 11 בעונה הנוכחית נקרא Turn Left.
איזכורים רבים לג'ק - clone t-shirt, היד, הוליאנט, המסכת גז. כנראה הוא עוד ישוב.

bobich1

New member
עונה 4 רמזים וניחושים../images/Emo58.gif

יש כמובן את הדבורים הנעלמים שמוזכרים מדי פרק. ספוילר לפרומו של העונה הרביעית לפני עלייתה וזה דירמז כי בטריילר של כל העונה( לפני שהתחילו לשדר) רואים דבורה ענקית ליד דונה

Tristana

New member
אולי... ../images/Emo58.gif

ואולי הדבורים הנעלמות זה רמז להתחממות גלובלית, כמו בעולם של פיט (חזרתם של פיט ומיקי?) ואולי העולמות מתנגשים שוב (כך רוז מצליחה לשוב)? והדבורה הענקית זה בפרק הבא בו הם פוגשים את אגת'ה קריסטי.

bobich1

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

רוז לא הייתה מנסה לפרוץ לנה 4(עולם של הדוקטור מבלי סיבה טובה(כי היא יודעת שזה יגרום להריסת כל העולם) כלומר בטח יש אייזה איום חייזרי שפוקד את עולמה שעומד לעבור אל עולם הדוקטור והיא באה להזהיר אותו... מה שמוזר בעונה 4 שעוד לא היה לנו העונה (עונה4) פרק עם דאלק. אנו יודעים שיש עוד דאלק קיים שברח מעונה 3. מה שאולי מרמז על דאלק שיגיע בסוף העונה(לדעתי בנוסף לעוד חייזר)

Yaki J

New member
השאדו פרוקלמיין לא קשור זה הגוף המפקח../images/Emo58.gif

על היחסים האינטרגלקטיים. אין ספק ששותלים את הרמז על הדבורים, אבל נראה לי שהרמזים הכי גדולים הם לחזרה של רוז בשני פרקי הסיום: הזכירו אותה בפומפיי, האוד הזכירו אותה, היא הופיעה על המסך בטארדיס, ודונה פגשה אותה.

XUXA141

New member
אני סקרנית למה...../images/Emo58.gif

למה האוד אמר לדוקטור ש"שירת חייך עומדת להסתיים".

Tristana

New member
קראתי איפשהו, ונראה לי הגיוני ש...../images/Emo58.gif

... האוד (אני קוראת לו סאני) התכוון דווקא לשיר העצוב, לא לשיר השמח.... כלומר, השיר של האוד בשבי היה שיר כמיהה לחופש, כמו ש"שירו" של הדוקטור הוא שיר כמיהה לרוז, שיר שעומד להסתיים בקרוב כי הרי היא תשוב (שיט)... התאוריה הפרטית שלי אבל היא שמכינים את הקרקע להחלפת שחקן בעונה החמישית במקרה וטננט לא ירצה להמשיך...

alexy13

New member
טננט ימשיך

זה היה החלום שלא שהוא היה קטן והוא לא יצא מהתפקיד בקרוב אני מבטיח לך

Tristana

New member
supplemental

דוקטור ודונה צריכים להכחיש שהם זוג יותר מדי פעמים. בהתחשב בעובדה שהפעם הראשונה שראינו את דונה היא עמדה להתחתן, אולי זה רמז נוסף?

למעלה