עונה 4!!!

../images/Emo58.gif עונה 4!!! ../images/Emo58.gif

מצאתי את זה: This was posted on the ABC episode recap: [Sydney] cries as she learns that Jack wasn't in prison after Irina betrayed him, that Vaughn's father William worked for him, and that he has documented her entire life, as well as Nadia's. בכלל אפשר למצוא ספוילרים באתר הזה

Moreiro

New member
כן.. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

תהו כאן על זה בשרשור של הפרק האחרון.. הנה קישור להודעה הספיציפית

Moreiro

New member
אה, ו... ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ההודעה שבקישור מכילה ספוילר, כמובן.

joyalfa

New member
עצה שלי

הכי טוב לשבת לעשות מרתונים ולא לקרוא שום דבר על העונה הרביעית אולי אפילו למי שאוהב את הז'אנר יכול להתחיל לראות 24 כי זה מומלץ וזה מה שאני עושה

rifkin1

New member
אני בעד!!!!!!!!!!!!

ותאמינו לי אנשים שאתם קוראים ספויילרים אתם רק הורסים לעצמיכם וגם לסידרה. אני הייתי יושבת ופשוט קוראת ספויילרים ולא ממש הייתי מופתעת מכמה דברים שכן הייתי אמורה מופתעת מהם והמון דברים ידעתי מראש. ותאמינו לי שאין יותר כיף מלשבת וצפות בפרק של אליאס או 24 ולא לדעת כלום ופשוט להיות במתח ומופתעים. אז המלצה שלי: אל תקראו ספויילרים ותאמינו לי כך תהנו יותר מהעונה ה- 4 של אליאס ולא תתאכזבו.

joyalfa

New member
כל מישלא בעד מפסיד

גם אני הייתי נגד כי הייתי דבוק רק לאליאס כי היו לי מלא פרקים לראות ברצף ואז שהתחילו לעשות הפסקות של חודש בין פרק לפרק הבנתי שאני חייב עוד תוכנית פעם בשבוע אבל מצאתי לי את 24 שיכולתי לעשות מרתון ולהנות מזה כמו שנהנתי ממרתונים של אליאס

למעלה