עונה 6 פרק 3
(+1 ו-2)

limors2

Active member
../images/Emo58.gifעונה 6 פרק 3../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif (+1 ו-2)

אז חזרנו! התחלתי את העונה עם תיעוב עמוק כלפי שחקנית הטדי החדשה. אני מתה על הבלונדינית הקודמת והתרגלתי אליה בתור טדי, ואז פתאום כשהם החליפו שחקנית כל עולמי התמוטט
אבל אז טדי ושון נהיו קיטשים ורומנטיים ושמחתי שהחליפו אותה, כי הטדי הבלונדינית הייתה מבחינת אישיות כמו סטארבאק מבאטלסטאר גלקטיקה, וקיטשיות כזו לא התאימה לה. אבל אז פתאום בפרק הזה גילינו שהיא מתחתנת עם שון בשביל הכסף ומתכננת אולי להרוג אותו(?), והורגת נשים מבוגרות חובבות עלוקות (
!!!!) כדי להגן על הסוד שלה, ופתאום השחקנית הבלונדינית ממש חסרה לי
קאמבק לכריסטיאן וקימבר!
תמיד אהבתי את הרעיון של שניהם ביחד, כי כמו ששון אמר הם ממש מתאימים אחד לשני. בעונות האחרונות קצת שכחתי מזה, אבל עכשיו אני נזכרת כמה הם מתאימים. אני בעד הקאמבק הזה! והפעם לא אכפת לי שכריסטיאן מתייחס אל קימבר בצורה מגעילה שגורמת לה להרגיש רע, מגיע לה. היא זנותית יותר מבעבר. והטוויסט עם הרופא החדש (שצריך תמיד להסתובב בלי חולצה, ולא פרק כן פרק לא. ולהישאר בתור דמות קבועה!) שמאוהב בה מעולה. כריסטיאן מקנא
אני שמחה לראות שמאט ממשיך את קו השיגעון הקבוע שלו בכל עונה. נבהלתי בהתחלה כשהוא היה נראה כולו נורמלי ומסודר בחיים, אבל אז הפנטומימה התחילה. והשודים
ועכשיו אנני (שגדלה!) גם מצטרפת לשיגעון המשפחתי עם תלישת השיער שלה. ומילא לתלוש אותו, אבל גם לבלוע?:| וכמובן גם שון קצת משוגע העונה, ומשמש דוגמה ומופת לילדים שלו. מנת יתר, אישה משוגעת בבתי חולים, טוב שיש להם משהו משפחתי נחמד
חבל שליז וכריסטיאן נגמרו בצורה כ"כ מכוערת, אבל זה בעצם נורא טבעי לראות אותם ככה, שונאים אחד את השני. העונה הזו מסתמנת כמעניינת, אבל לא מיוחדת. אני בעד יותר שיגעון! חפרתי קלות. תאשימו את תפוז שלא פתחו את הפורום מוקדם יותר
ולא לשכוח לסמן ספוילרים!!

limors2

Active member
מה את קוראת../images/Emo11.gif

תשמחי שלא התייחסתי יותר בפירוט ל2 הפרקים הראשונים בעונה, וספיילרתי לך דברים עצומים! כמעט עשיתי את זה.

למעלה