עונה 6 פרק 3??

dino_din

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 פרק 3??

מישהו יודע אם זה נכון שהפרק השלישי משודר כבר בצרפת? ראיתי שיש את הפרק מפורסם וזה התיאור שמצאתי עליו (תראו את מה שהוסיפו למטה על השידור של שני פרקים ביחד בצרפת): Vic receives bad news about his career as he comes close to getting Guardo, while the secret Shane is keeping continues to eat away at him. Ronnie works with Dutch and Billings on a case. Meanwhile, Dutch finds himself in an awkward predicament with Tina. Yes S06E02 was just out yesterday. "On French television, "season 6" premiered on Canal + on April 5, 2007, with a release of two episodes a week the next episodes will be released on french TV weeks before their release on FX. The season finale will be released on Canal + on May 10, 2007 instead of June 5, 2007 on FX." yes its English audio and 23.976fps (no pal speed up) whether you watch it now or next week to keeping the weekly thing going, enjoy the higher quality PDTV rip (PDTV > DSR) מישהו מכיר את זה? מה אתם אומרים?

dan the man

New member
איך זה יכול להיות?

כמו כל סדרה הפרק השבועי יוצא לאחר שבוע

dino_din

New member
זה מה כתוב שם

כמו שקראת. הפרק כבר זמין עם המון מקורות.... מעניין אותי אם מישהו כבר צפה בו?

R a v e n

New member
../images/Emo58.gif

איזה מכות עם שרשרת וייק דופק לגוארדו , פשוט מטורף

GodShit

New member
מעניין ממה הייתה עשוייה השרשרת בצילומים..

זה נראה ממש כואב..

dan the man

New member
../images/Emo58.gifטוב צודקים

באמת הפרק זמין וראיתי אותו ואחלה פרק...אני חושב שאם שיין ימשיך להיות כזה לחוץ ויק או מישהו אחר יעלה עליו במוקדם או במאוחר מעניין מה עכשיו? האם ויק יניח לזה (לא נראה לי..) או שהוא ימשיך לחפש את הרוצח? ואהבתי את הקטע שרוני מצטרף לדאצ' חח זה ניסיון של הכותבים לשלב את רוני ביותר עבודה בלשית ולשים אותו במרכז העניינים... אהבתי..!

dino_din

New member
../images/Emo58.gif פרק אדיר!

אהבתי שסוף סוף מכניסים קצת את רוני לעיניינים. הוא נראה ממש טוב בשטח ומיקצוען. רציני, שקט, לא משחק משחקים. עושה את העבודה מדוייק ובצורה מרשימה. אני ממש נהנה ממנו ומקווה שישאירו אותו קצת יותר בקידמת המסך. השוטרת הקטנה הזו ממש מעצבנת - היא ישר מזילה ריר על כל מה שזז. נראה לי שזו סתם צורה זנותית להוציא דברים מהגברים בתחנה. וויק - פשוט חולה נפש... היה מפחיד לראות אותו. בקשר לשיין, ברור שהוא יישבר מתי שהוא - פתאום הוא גידל מצפון ומתחיל להשתמש בו... איפה המצפון היה עד עכשיו? סה"כ פרק מצויין, המון מתח והמון אקשן.

E J Wells

New member
איך האיכות ?

עדיין לא הורדתי את הפרק מכיוון שלא ידעתי אם זה באמת נכון ואיך האיכות... אז מישהו יכול בבקשה לרשום איך האיכות של הפרק לעומת האיכות ב FX ? תודה מראש על העזרה.

R a v e n

New member
האיכות טיפה יותר טובה מהFX

בכלל שתדעו בצרפת שידרו כבר איזה שישה פרקים והעונה שם מסתיימת ב 10 למאי ובארצות הברית זה נגמר ב5 ליוני.

liorUC

New member
פרק טוב! ../images/Emo58.gif

לא כמו הקודם, אבל עדיין טוב הקטעים עם דאץ מצויינים סופסוף מבליטים את רוני ומראים כמה הוא מקצוען ושכל התיקי בולשיט כבר קטנים עליו משחק מצויין של ויק כמו שמישהו אמר כאן, שיין ישבר זה רק עניין של זמן, ואני סומך על היוצרים שיכניסו את ה"שבירה" שלו בצורה מעניינת ולא שגרתית... אגב אם יצאו כבר 6 פרקים בצרפת (כמו שמישהו אחר כבר אמר כאן) אז למה זמינים רק 3 פרקים? לא הייתי מתנגד לעוד 3 פרקים רצופים השבוע...

Carpet Crawler

New member
השבוע משודרים בצרפת פרקים 4 ו-5 בעונה

ובארה"ב "רק" פרק 3. בצרפת הפרקים משודרים בערבי חמישי אני חושב (עוד לא הבנתי אם מדובר בשני פרקים ברצף באותו ערב או יום אחרי יום) ובארה"ב בשלישי בערב, שלפי שעון ישראל זה רביעי בבוקר.

tamirk84

New member
מה קרה שפרקים 4-5 יצאו כבר?

הפרקים באמת משודרים בצרפת לפני ארצות הברית?

Carpet Crawler

New member
כן

חוץ מהפרק הראשון בעונה ששודר "לבד" (ולפי החישוב גם הפרק העשירי והאחרון בעונה), בצרפת משדרים בכל יום חמישי שני פרקים חדשים ברצף ובכך עוקפים את ארה"ב. למה? לא ברור. אבל מי אנחנו שנתלונן

למעלה