עונה 6 פרק 6

../images/Emo58.gifעונה 6 פרק 6../images/Emo58.gif

וואו- פרק מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשני הפרקים האחרונים כבר חששתי שהסדרה מתדרדרת, אבל תראו איזה פרק מעולה היה עכשיו!
היה בו הכל- האוס וקאדי - אפשר היה להרגיש את המתח המיני מפה.....
מקרה רפואי - באמת מותח ומרתק!!! האוס - העניין שהוא שומע קולות, או לחישות, ובסוף אפילו מנסה לדבר עם אבא שלו, אולי זה יעזור. צ'ייס - מרתק איך שהוא נכנס לפלונטר עם עצמו, רגשות אשמה מטורפים, ולמרות זאת לא משתף את קמרון. הסצנה האחרונה של צ'ייס עם קמרון הייתה מרגשת מאד! היה פרק מעולה מכל הבחינות! הוא גורם לך לחשוב ולחשוב ... אהבתי

דעתי על הפרק ../images/Emo58.gif

לא התלהבתי ממנו במיוחד. * החולה השבועי לא עניין אותי במיוחד השבוע, וכשפורמן סיפר להאוס שהוא מת שמחתי וקיוויתי שעכשיו הם יחקרו את המחלה דרך הבן שלו. הסצנה שהוא קם לתחייה בחדר המתים הייתה מצחיקה, אבל מגוחכת. הקטע כשהוא מגלה שיש לו ילד שהוא לא ידע על קיומו היה די מאולץ וגרם לי לתהות אם יום אחד יתגלה אם להאוס גם יש ילד שהוא לא ידע על קיומו. * אני לא אשקר, אני לא אוהב את קאדי ואת האפשרות שהיא והאוס יהיו ביחד אבל הקטעים שהאוס רודף אחריה כשהוא מציק לה כבר מיצו את עצמם בעונה החמישית, אז מבחינתי שיגרמו להם להיות ביחד או שיפסיקו עם הקטעים האלה כי מזמן זה הפך להיות משעמם. * הקטע כשמתברר שוילסון מדבר עם אמבר היה קיטשי להחריד. בסוף כשהאוס ניסה לדבר עם אבא שלו קיוויתי שהוא יחזור לראות את אמבר. * לדעתי הם הרסו את הסיפור עם צ'ייס ודיבאלה. היה להם פונטנציאל לסיפור טוב, וככל שהם משכו את העניין הוא הפך להרבה פחות מעניין. הקטע שהוא התוודה אצל הכומר היה מתבקש לאור העובדה שהוא היה אמור להיות בעצמו כומר. הסצנה בסוף כשהוא חזר הביתה שיכור, פחדתי שהוא יעולל לקמרון משהו בצורת אונס או שהוא יכה אותה מתוך רגשות אשמה על מה שהוא עשה. למטה יש תהייה הכוללת ספוילר להמשך העונה
מתי צ'ייס יספר לקמרון על מה שהוא עשה?! הרי בעוד שלושה פרקים היא אמורה לעזוב, אז מה ההיגיון שהיא תגלה על כך בפרק האחרון? זה עוד מחדל של התסריטאים.

למעלה