עונה 7 פרק 1

asnafi

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 1

לפי דעתי בסה"כ פרק טוב לפתיחת העונה... אהבתי את בקטע שראו את טוני שבוי ואז הוא מספר את הכל ורואים מה קרה לפני. הקטע של אבי ומגי עם "חד גדיא" היה די מצחיק...

asnafi

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 1

אני בהחלט מסכים איתך שציפיתי למשהו גדול בתור הפתעה. אולי כמו שכתבת בסיקור של הפרק, ההפתעה זה המהירות שגיבס הגיע..

א אוהל

New member
../images/Emo58.gifההפתעה היא

שרואים בפתיח את זיווה בחדר החקירות וכשמתחיל הפרק - זה טוני, לא? היה פרק נחמד, מאוד שונה מרוב הפרקים. אהבתי את ה-bonding החדש בין טוני למקגי (טוב, לא היתה להם ברירה, זה רק שניהם וה-functional mute
). אהבתי את התפניות בעלילה ואת התפקיד המרכזי שקיבל שחקן המשנה הקבוע caff-pow
. רק בסוף לא הבנתי, לא דובר על זה שאם ישתנו הנסיבות ישלחו את הצי ועוד כל מיני לשם? איך זה שבסוף רק גיבס-סופר-צלף הגיע להציל אותם? וגם היה ברור כ
שכל שיקוי האמת
הזה נועד כדי לתת קצת רקע לצופים החדשים של הסדרה
אבל ה"couldn't live without you" היה treat נחמד לצופים הותיקים. מקווה לראות בקרוב גם את הפרק הראשון של ncisla.

asnafi

New member
../images/Emo58.gif הפתעה

יש בזה אלמנט של הפתעה, למרות שזה די צפוי שהם יבואו להציל אותה. בסופו של דבר, יכול להיות שיישבו אותם, או כמו שראינו בפרק שזה היה בכוונה תחילה. לפי הדיבורים המוקדמים ציפיתי להפתעה יותר רצינית.

רץ מהר

New member
../images/Emo58.gif

זאת היתה ה-הפתעה ששיין ברנן אמר שתהיה בדקה הראשונה?? ההפתעה ש"תהפוך על הראש" את כל מה שאנחנו יודעים ואת מה שחשבנו שאנחנו יודעים בסוף עונה 6? אכזבה אכזבה אכזבה. בטריילר של הפרק הראו את טוני בשבי! (הקטע בו ביקש כוס שמפניה או משהו כזה). אי לכך לא הופתעתי בי-כלל. אוף. שונא שעושים ממני צחוק! ברנן הזה עם השטויות שלו. הפתעה עלק!

רץ מהר

New member
אבל לפחות ../images/Emo58.gif

היו כמה רגעי הומור שהצילו את הפרק! כמו למשל נועה תשבי רצה בבכי מחוץ לחדר בו התראיינה אצל גיבס. נקרעתי מצחוק... מאוד מאוד מקווה שהעונה תשתפר, כי כמו שזה נראה עכשיו אין מצב לעונה 8. זה מרגיש כאילו נגמר להם הסוס (וחבל! זאת הסדרה הכי טובה בטלויזיה).

Dark Storm

New member
מסתבר שהמתכונת הזו עבדה להם

20 מליון צופים לפרק פתיחת העונה, מספרים כאלו מבטיחים עונה 8...

רץ מהר

New member
לא בהכרח...

המספרים הענקיים מראים שהיתה ציפייה גדולה בקרב הקהל לראות מה יקרה בתחילת העונה ולכן צפו בפרק. זה לא אומר שלא היתה אכזבה. אם העונה תמשיך לאכזב הם יאבדו צופים ולא תהיה עונה 8.

רץ מהר

New member
../images/Emo58.gif ביקורת קצת יותר ארוכה...

אותי זה ביאס לגמרי, איך שהציגו את הדמויות לטובת צופים חדשים. עשו את זה בצורה מאוד לא עדינה ולא מתוחכמת. כמו שאמרת - ברור כשמש. ואי לכך קצת מרגיז לותיקים. אבל כן קיבלנו צ'ופרים כמו טוני שעולמו חרב עליו כשחשב שזיוה מתה והרבה אהבת-זיוה בקרב צוות גיבס. היו דברים שאהבתי, כמו הביחד-נס של צוות גיבס, ואנס שהיה לצידם (או כך נראה לפחות. אולי היו לו מניעים נסתרים), כמו שכבר הזכרתי, היה קורטוב מההומור האופייני לסדרה. גיבס הצלף (תותח על! כבר היה פרק אחד שהיתה לו יריה אחת מרחוק והוא הוריד מסוק...)והצוות שעבד יחד כדי להציל את זיוה ולהחזירה הביתה. אבל...לפי הסוף של עונה 6, הבית שלה זה ישראל, ומקום העבודה שלה הוא המוסד. אין לה יותר עבודה בצוות גיבס, לא? ואיך זה שהמוסד, שבראשו עומד אבא שלה, לא חשב או ניסה לעשות את מה שהצליח לעשות צוות אחד של סוכנות חקירות קטנה שמשרתת את חיל הים האמריקאי? והכל בגלל קאפ-פאו? באמת? לדעתי, בהשוואה לפתיחת של עונה 6, שם באמת היו הפתעות שאף אחד לא ניחש או חשב עליהן (וגם לא הראו אותן באף טריילר
) ושם באמת הפכו על הראש את מה שחשבנו והביאו לנו אותה בהפוכה על ההתחלה (הסיבה בגללה ואנס פירק את צוות גיבס) ובסוף (אייג'נט לי), הפרק הזה פושר למדי. כאילו רצו לרצות את המעריצים הנאמנים ולרכוש מעריצים חדשים, אז רקחו איזה סיפור שלא רק שאינו הגיוני, גם אינו מתאים לרוח הסדרה הזאת בכלל מבחינת תוכן הפרק. "עשו טובה" שזרקו שם איזה dead sailor כדי שלא נרגיש שאנחנו לגמרי רואים כאן איזה fanfic שהוסרט לפרק
טוב, אולי אני טיפה מגזים כאן, אראה את הפרק שוב ואולי לא אהיה כה מאוכזב...

alonback

New member
מצטרף לביקורת שלך בקשר למוסד

לאמריקאים מאוד נוח להוציא את המוסד כארגון שעושה המון פאשלות עם ערכים מפוקפקים. נראה לי שהם חושבים שלא מתאים לצייר את המוסד כמה שהוא באמת, ארגון המודיעין מס' אחד בעולם. במקום כל פרק להראות איזה סוכן מוסד שסרח או ראש מוסד שלא איכפת לו מאף אחד חוץ ממנו וסוכנת מוסד שמרגישה בנוח רק בארגון האמריקאי שיראו יותר איך סוכני המוסד עושים מעגלים סביב הסוכנות המסקנה הזאת ( טוני הוא פאקינג שוטר לשעבר אבל הוא ינצח את סוכן המוסד). דוגמא נוספת: כמובן ששני חנונים מסקנים יצליחו לפצח את הקוד של המוסד

gromp

New member
../images/Emo58.gif

מאכזב. עד כמה ששמענו מטוני, זה לא באמת היה המנולוג שלו. זה היה דחיפה של סיכום הדמויות לתוך 42 דקות. חד משמעית מאכזב. הייתי מצפה שהכותבים השונים של הסדרה יהיו מסוגלים ליצור פרק ראשון של עונה שבו ניתן להציג את הדמויות כפי שהם בלי צורך שדמות אחת תגיד כל זאת במונולוג ארוך. [כהערת צד ובתור כותב בז'אנר המד"ב - אני חייב לציין שקל לזהות סופר מד"ב רע על ידי כך שדמויות מסבירות אחת לשני את הברור מאילו לדמויות, או ללא הצדקה טובה, רק כדי להסביר לקוראים מה קרה] בכל מקרה, ההפתעה הגדולה היא שיש שתי גיבס! אחד שצולף ממרחק מאות מטרים על הר, והשני שנמצא ליד הדלת? האם זה הוא שיבוט של גיבס? אחיו התאום? כל זאת בפרק הבא של NCIS:SI-FI!

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש מפריע לי הסיכום של הדמויות, אבל איפה בשם גיבס הקדוש ההפתעה המדהימה שהבטיחו לנו?!? ולא אני לא סופר את גיבס הכפול כהפתעה חח

למעלה