../images/Emo58.gif ביקורת קצת יותר ארוכה...
אותי זה ביאס לגמרי, איך שהציגו את הדמויות לטובת צופים חדשים. עשו את זה בצורה מאוד לא עדינה ולא מתוחכמת. כמו שאמרת - ברור כשמש. ואי לכך קצת מרגיז לותיקים. אבל כן קיבלנו צ'ופרים כמו טוני שעולמו חרב עליו כשחשב שזיוה מתה והרבה אהבת-זיוה בקרב צוות גיבס. היו דברים שאהבתי, כמו הביחד-נס של צוות גיבס, ואנס שהיה לצידם (או כך נראה לפחות. אולי היו לו מניעים נסתרים), כמו שכבר הזכרתי, היה קורטוב מההומור האופייני לסדרה. גיבס הצלף (תותח על! כבר היה פרק אחד שהיתה לו יריה אחת מרחוק והוא הוריד מסוק...)והצוות שעבד יחד כדי להציל את זיוה ולהחזירה הביתה. אבל...לפי הסוף של עונה 6, הבית שלה זה ישראל, ומקום העבודה שלה הוא המוסד. אין לה יותר עבודה בצוות גיבס, לא? ואיך זה שהמוסד, שבראשו עומד אבא שלה, לא חשב או ניסה לעשות את מה שהצליח לעשות צוות אחד של סוכנות חקירות קטנה שמשרתת את חיל הים האמריקאי? והכל בגלל קאפ-פאו? באמת? לדעתי, בהשוואה לפתיחת של עונה 6, שם באמת היו הפתעות שאף אחד לא ניחש או חשב עליהן (וגם לא הראו אותן באף טריילר
) ושם באמת הפכו על הראש את מה שחשבנו והביאו לנו אותה בהפוכה על ההתחלה (הסיבה בגללה ואנס פירק את צוות גיבס) ובסוף (אייג'נט לי), הפרק הזה פושר למדי. כאילו רצו לרצות את המעריצים הנאמנים ולרכוש מעריצים חדשים, אז רקחו איזה סיפור שלא רק שאינו הגיוני, גם אינו מתאים לרוח הסדרה הזאת בכלל מבחינת תוכן הפרק. "עשו טובה" שזרקו שם איזה dead sailor כדי שלא נרגיש שאנחנו לגמרי רואים כאן איזה fanfic שהוסרט לפרק
טוב, אולי אני טיפה מגזים כאן, אראה את הפרק שוב ואולי לא אהיה כה מאוכזב...