עונה 8 פרק 7 פרק נחמד, מה דעתכם?
M MKMK המקורית New member 19/9/08 #4 ../images/Emo58.gif אחד הפרקים הגרועים בסדרה! שני השחקנים החדשים, מכוערים, אנטיפטיים וחסרי כל כישורי משחק. במחשבה שניה-למי מהשחקנים בעונה 8 יש כישורי משחק?? עלילה מטופשת-החלפת תיקים שבכלל לא דומים??? WTF
../images/Emo58.gif אחד הפרקים הגרועים בסדרה! שני השחקנים החדשים, מכוערים, אנטיפטיים וחסרי כל כישורי משחק. במחשבה שניה-למי מהשחקנים בעונה 8 יש כישורי משחק?? עלילה מטופשת-החלפת תיקים שבכלל לא דומים??? WTF
M MissPop New member 19/9/08 #16 ../images/Emo58.gif עונה 8 פרק 8 השחקנית החדשה שמשחקת את ג'סמין מזעזעת ואני אוהבת יותר את הקודמת, כמובן שהם היו צריכים להרוס... והשחקן החדש בן דוד של סטיבי חתיך
../images/Emo58.gif עונה 8 פרק 8 השחקנית החדשה שמשחקת את ג'סמין מזעזעת ואני אוהבת יותר את הקודמת, כמובן שהם היו צריכים להרוס... והשחקן החדש בן דוד של סטיבי חתיך
M MissPop New member 19/9/08 #18 ../images/Emo58.gif3 פרק מפגר, אותו סיפור... מנסים למכור את דרוברס... בטח ג'סמין תתאהב בדרוברס ולא תרצה למכור (אני עכשיו בחלק הרביעי של פרק 8) כל כך שקוף וצפוי... הכי חמודים פטריק וטיילר...
../images/Emo58.gif3 פרק מפגר, אותו סיפור... מנסים למכור את דרוברס... בטח ג'סמין תתאהב בדרוברס ולא תרצה למכור (אני עכשיו בחלק הרביעי של פרק 8) כל כך שקוף וצפוי... הכי חמודים פטריק וטיילר...
מ מורי לנצח New member 19/9/08 #19 לא אהבתי את הפרק העלילה די עיצבנה אותי .. אבל משום מה זה לא מפתיע אותי לגבי העונה הזאת. ורייגן חמודה
ק קים19 New member 20/9/08 #20 שאלה... בפרק שהיה ,הזכירו את ניק או טס אמא של אלכס אפילו ברייס או שרלוט או שיש היתעלמות מוחלטת.......(אני מדברת על ההלוויה של אלכס).......
שאלה... בפרק שהיה ,הזכירו את ניק או טס אמא של אלכס אפילו ברייס או שרלוט או שיש היתעלמות מוחלטת.......(אני מדברת על ההלוויה של אלכס).......