עונות 8-9

../images/Emo58.gif עונות 8-9

פרק 11 עונה 9 Audrey Pauley, ראיתי היום את הפרק הזה, לדעתי זה פרק כ"כ טוב, הרבה רגשות נראות בו, בעיקר בין מוניקה לדוגט ואיך שהוא פוחד לאבד אותה, בעיקר הקטע שיש לו דמעות בעיניים... בכלל לדעתי עונה 8 ו 9 ממש קשות לצפיה, בעונות 1-7 יכולתי לראות כ 5 או 6 פרקים ביום בלי בעיה, אבל החל מעונה 8 מרגישים שהסוף קרב ויש מלא פרקים שאחרי שרואים אותם אז פשוט מרגישים כמו שתיארתי באחד מהנושאים הקודמים שלי "אבודים מבחינה רגשית", החל מעונה 8 כמעט כל פרק שאני רואה אני צריך קצת זמן לעכל ולחשוב עליו... מה אתם חושבים?

קצת קשה לי לדבר על עונה 9

כי פחות צפיתי בה מלבד מספר פרקים ספורים שראיתי המון פעמים. עונה 9 לדעתי ובעיקר נושא היחסים והמתח המיני של דוגט ומוניקה הוא העתק חיוור וחיוור מאוד ליחסים של סקאלי ומאלדר. הם ניסו לשחזר את מסע החיפוש של מאלדר אצל דוגט (במקום אחות זה בן) את היחסים האפלטונים והמתח המיני של מאלדר וסקאלי אצל דוגט ומוניקה ויצא להם מעין שחזור של פרקים. יש כמה פרקים שהם יהלום בעונות האלו, ודווקא הפרק אודרי פולי לא ממש אהבתי, אולי אני צריכה לראות אותו שוב. ואתה צודק, העונות האלו הן מעיין ספירה לאחור כל פרק שעובר.

Gilliana

New member
אני בהחלט מסכימה

החל מסוף עונה 7 למעשה (רקויאם) הפרקים בהחלט נעשים מאד עמוסים מבחינה רגשית. לא שלא חווינו מספר פרקים כאלו גם בעונות קודמות, אולם מה שקורה בעונות 8 ו-9 הוא שמרבית הפרקים הופכים להיות כאלו וכמעט ולא ניתנת לנו שום הפוגה. אני לא חושבת שהסיבה היא שהסוף קרב, אני חושבת שהסיבה היא בעיקר הנסיבות הקשות - ההיעלמות וה-"מוות" של מאלדר, ההיעלמות השניה, וויליאם והסכנה הסובבת את כולם.

היה לי יתר עומס רגשי

בנקודה בה סקאלי מגיעה לדירתו של מאלדר אחרי שהוא נעלם, מחבקת את החולצה שלו ונרדמת על המיטה שלו... אחרי זה כבר היה עומס יתר על המערכת שלי.

Gilliana

New member
כן, זאת היתה באמת נקודת שיא רגשית

בכלל, שני הפרקים שפתחו את עונה 8 - Within ו-Without היו מאד מאד עמוסים רגשית.

1Shir

New member
ומהם כבר לא היתה דרך חזרה במובן הזה

אני מסכימה עם כל דבר שנכתב בשרשור, אין לי ממש מה להוסיף... אני חושבת שמצד אחד עונה 9 היא אכן העתק חיוור, מצד שני גם היא ברובה היתה עשויה טוב ומהנה, למרות שאלה לא מאלדר וסקאלי אז אין מה להשוות... למשל הפרק RELEASE.

Julia307

New member
אישית

ניסיתי לאחרונה לקחת דיוידי של עונה 8 , למרות שאת עונה 7 כבר ממש לא סבלתי חוץ מכמה "יהלומים" בודדים...ולא הצלחתי. החזרתי אותו חזרה .הרגשתי שזו לא הסדרה הקודרת והאהובה שלי. היא הפכה להיות כל כך אחרת...

למעלה