על הפרק האחרון בעונה 1

Siriusnip

New member
../images/Emo58.gifעל הפרק האחרון בעונה 1../images/Emo15.gif

אם לא ראיתם את כל העונה הראשונה- אל תקראו!
אם לא ראיתם את כל העונה הראשונה- אל תקראו! איזה שוק זה היה לגלות שנינה היא החפרפרת בסוף?- אשכרה היה לי צמרמורת שקלטו שזאת היא... לפי דעתי הסוף שהם עשו- שטרי מתה, זה הסוף הכי טוב בעולם! מישהו ראה את ה"סוף האלטרנטיבי"- בתוספות של ה DVD האחרון?- זה ממש מאכז אם טרי היה יוצאת חיה מזה, לא? אבל למרות זאת, אני לא מבין איך היה להם את "האומץ" להרוג אותה. איך הם יסתדרו בעונות הבאות?!?!?

אני איתך (../images/Emo58.gif -המשך עונה 1)

למרות שאני בערך ידעתי שנינה היא החפרפרת, ושטרי תמות (זה מה שקורה כשלא נזהרים וקוראים כל כתבה שאתם מוצאים על הסדרה, בלי לשים לב אם יש בה ספוילרים) זה בא לי ממש בהפתעה. וכן - ראיתי את הסוף האלטרנטיבי. זה היה ממש נחמד. חבל שזה לא היה ככה באמת....

H a l o

New member
אני דוקא לא הייתי בשוק../images/Emo58.gif

מההתחלה חשדתי בה, הכי מצחיק שאח שלי היה בטוח שזאת ג'ימי אז הוא היה מאושר שהוא צדק וצחק עלי שאני טעיתי!!! שימו לב כמה היוצרים של הסדרה גאונים, בפתיחה של כל פרק כשג'ק מדבר, בקטע שהוא אומר ייתכן שהאנשים שהוא עובד איתם מעורבים מראים את נינה. למרות שלא כ"כ אהבתי את טרי הצטערתי שהיא מתה. ואני חושבת שזה הסוף המושלם. כמו שהמפיק הסביר בDVD בעונות הבאות כשאחת הדמויות תהיה בסכנה הצופים באמת יכנסו ללחץ (כאילו שהעונה הזאת הייתה נטולת מתח).

Siriusnip

New member
מרוב אמוטיקונים אין אותיות../images/Emo58.gif

כתבתי הודעה ארוכה ומושקעת, אבל בגלל האמוטיקונים, אין הודעה- רק אמוטיקונים. אז הפעם אני אקצר. גם אני שמתי לב לקטעהזה עם נינה- בפתיח, אבל אפשר להבין את זה רק כשאתה יודע שהיא החפרפרת.... גם לי היה מקרה דומה עם אחותי, רק ששנינו לא ציפינו שנינה תהיה החפרפרת, חשבנו שזה טוני....

../images/Emo58.gifאההההמממ

אני קצת חשדתי שכל פעם הראו אותה כשג'ק אמר שיש אנשים שעובדים נגדו.. ולא הבנתי למה מראים אותה, חשבתי אולי בגלל ההתחלה, שהוא חשד בה.. ואז קיבלתי שוק כשהיא פתאום התחילה לדבר סרבית ! והבנתי למה הראו אותה..

מה היה הסוף האלטרנטיבי

בדי וי די? ואל תדאג, ראיתי את העונה השניה, והם הסתדרו בלעדיה מצויין (העונה השניה קצת יותר מופרכת מבחינת הגיון בעלילה, אבל הרבה יותר מותחת)

xander55

New member
זה היה כזה ברור ../images/Emo129.gif../images/Emo58.gif1

לא קראתי הכל מההודעה הראשית, אבל קראתי שורה ראשונה וזה הספיק, ידעתי שנינה היא החפרפרת, מהפרק הלפני הקודם זה היה לי כל כך ברור, לדעתי, שכחתי מי משחקת את נינה, שרה...משהו, בכל מקרה, השחקנית היא שחקנית מצוינת, היא הצליחה להעביר לי שהיא החפרפרת, וגם זה היה ברור שסתם ניסו לבלבל אותנו בהתחלה, ידעתי שזו נינה מההתחלה, ואחר כך היו לא ספקות, אבל הפרק לפני הקודם חיזק את טעוניי. אני כל כך שמח שנפתח פורום ל24, עכשיו נשאר רק לאליאס - זהות בדויה.

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

משום מה כולם חשדו בטוני.. בהתחלה לפני שגילו את ג'יימי חשדתי בו אבל אחרי זה כבר התחלתי לחשוד בג'ק
ואז בנינה... ואז שוב בג'ק... ואז בטרי... א'קיצר חשדתי בכולם... חחח יש!! עוד מישהו מסכים איתי שצריך לפתוח פורום לאליאס!!!

mishmesh

New member
הסוף האלטרנטיבי ../images/Emo58.gif

בסוף האלטרנטיבי טרי לא מתה. ג'ק מוצא אותה באותו חדר שבו הוא מצא אותה בסוף האמיתי, והיא קשורה ויש לה סלוטייפ על הפה. הוא משחרר אותה ומחבק אותה, והיא אומרת לו שנינה היא החפרפרת. ג'ק אומר לא שהוא יודע את זה כבר ואז הם מתחבקים שוב ואז גם קים מגיעה ושלושתם יוצאים מהחדר.

../images/Emo58.gifתגובה.. ! ../images/Emo58.gif

אז ככה.. הלב שלי ממש נשבר כשטרי מתה!!! :( לא יכלתי להאמין שהם עשו את זה ! (למרות שבדיעבד זה סוף לא רע בכלל.. סוף מציאותי כזה,וגם בונה טוב את העלילה בעונה הבאה.. ) אבל ממש היה לי קשה לקבל את זה ! צפיתי בזה שוב ושוב להבין אם היא באמת מתה.. נינה הביטצ' הזאתי!! ומשהו לא הגיוני.. זוכרים שביקשו מג'ק להרוג את נינה בהתחלה? אז כאילו אם הוא לא היה שם עליה את המעיל טייסים הוא היה הורג אותה?! וכאילו למה שאלו שעובדים איתה (הרעים )ירצו להרוג אותה? זה לא מסתדר לי.. וגם כל הקטע שהיו לה רגשות אליו.. איך שהיא הסתכלה עליו וזה.. ושהיא רצתה להגיד לו שטרי יודעת עליהם.. מה קרה לזה!? פתאום נעלם.. ועוד משהו, אמרתם משהו על פרק אחרון בנוסח שונה בDVD... איך אפשר להשיג את זה? אפשר להוריד מקאזה?

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כמו שאמרתי, הגיון זה הצד החלש של הסדרה. הרי היא עזרה לו כל העונה הראשונה, השיגה לו רכב, נתנה לו מידע על האויבים. והרי המטרה הראשית שלה היתה להכשיל אותו, להרוג אותו ואת פאלמר אז מדוע היא עזרה לו כל כך? אבל כשיש מתח כזה, ההגיון לא כזה חשוב, העיקר האקשן

LiveInACloud

New member
אני אסביר מה שהסבירו לי ../images/Emo58.gif

יש הגיון. היא עזרה לו כל העונה בשביל בשביל שלא ידעו מי היא באמת. כמו שהיא אמרה בסוף, היא לא עובדת בשביל הדרייזנים, היא מוסרת מידע, לאו דווקא להם (עונה שנייה). אם היא לא הייתה עוזרת - היו מגלים אותה עוד קודם והכל היה נהרס והיא לא יכלה להעביר את המידע החשוב בסוף, לכן, היא עשתה כל מה שיכלה כדי שלא יחשדו בה. ובכלל לא מעניין אותה אם פאלמר מת או לא. ולגבי זה שג'ק עמד להרוג אותה - גיינס אמר לו להרוג אותה, לא הדרייזנים, לו לא היה קשר איתה וכנראה שהוא בכלל לא ידע עליה (כידוע, גיינס עבד אצל הדררייזנים)

ZNET

New member
אני ראיתי

וגם את הסוף האלטרנטיבי, אבל הוא ממש לא עקוני כי בעונה השנייה ממשיכה כשנינה הרגה אותה. כל היחסים בין ג'ק וקים יתעררו בגלל המוות שלה. כדאי לך לצפות בעונה השנייה היא פשוט מעולה.... ובאשר לנינה, אוי איך אהבתי אותה. רק שתדעי שכדי שהיא תשחק חפרפרת טובה, השחקנית בעצמה לא ידעה על כך עד כמה פרקים לני הסוף... לי יותר חבל על נינה, זה פשוט הרס לי איזה משהו בסידרה שהיא הפכה להיות הרעה. דרך אגב בעונה השנייה את תגלי את הרוע שלה במלואו... Znet

ZNET

New member
פשוט מאוד

טרי לא מתה, וג'ק מוצא אותה בחיים ואז הם כולם מתחבקים בקיצור happy end Znet

למעלה