ענק! עונה 2 |

מרסלה13

New member
../images/Emo58.gif ענק! עונה 2 |../images/Emo58.gif

אני לא יודעת אם זה נאמר כבר או לא, אבל הבחורה שמריסה תתנשק איתה תהיה לא אחרת מאשר... אלכס החביבה. חוץ מזה, אחרי שרואים את 205 הכל נראה ברור יותר.. :)

אויש זה טיפשי !!!!../images/Emo58.gif

זה מה זה מפגר שמריסה מתנשקת עם בחורה, זה בכלל לא מתאים לדמות. דרך אגב, איך את יודעת שזו אלכס ? אני ראיתי את 205, מה הכוונה שלך ב"הכל נראה ברור יותר" ?
בגלל שאלכס נישקה את המלצרית הזו ? כי היא נישקה גם את ס'ת....

Angelus

New member
לא יכולת להגיב בגוף הודעה?

זה עדיין נחשב לספוילר לרשום דבר כזה בכותרת ההודעה!!

noy13pour

New member
../images/Emo58.gif

אנשים ראיתי ת'פרק ולא ראיתי את מריסה מתקרבת לבת... טוב בכל מצב אני יבדוק שוב אולי לא שמתי לב או לא הסתכלתי לרגע...

../images/Emo58.gif אממממ

לא אמרו שזה יהיה בפרק הזה, בכתבה שהיא ציטטה ממנה כתוב שהם התחילו לצלם את הפרקים שהיא תתחיל במערכת יחסים עם אלכס. לדעתי כנראה פרק או שתיים אחרי הפגרה כבר נראה את הנשיקה בינהן.

מרסלה13

New member
בהחלט. ../images/Emo58.gif

כן, זה באמת די טיפשי. אבל למה לא? אולי זה יוסיף פלפל לעלילה. ובקשר למקור המידע: http://www.nypost.com/entertainment/36303.htm משם גיליתי בוודאות שברת המזל תהיה אלכס. אחרי שראיתי שאלכס נישקה את המלצרית, הגעתי למסקנה שזה לא סתם. ניתן להסיק מכך שאלכס.. המ.. בעלת ראש ליברלי, אם לא בעלת נטיות דו-מיניות :) ולכן, הגיוני שהיא תהיה זו שתנשק את מריסה. ואם כבר ראית את 205, סת' יצא לדייט עם הדודה שלו? :)

Jason2

New member
גם אני הגעתי לכמה מסקנות

אחרי שקראתי את ההודעה שלך. אבל בגלל שאני לא רוצה לפגוע בך, אני אשמור את המסקנות לעצמי.

../images/Emo58.gif תודה על הקישור

קראתי את הכתבה וג'וש שוורץ (היוצר והמפיק של הסדרה) קשקשן גדול, איזה שטויות....מריסה מחפשת את עצמה...... פליזזזזזזזזז כל העלילה המגוכחת הזו זה פשוט שיקול של רייטינג !! ונכון שאסור לשפוט לפני שרואים (וזה לא ששוורץ לא מוכשר) אבל אני כבר רואה שזה הולך להיות לגמרי לא אמיתי ולא מחובר לדמות.

....

זה יהיה אפשרי אולי להבדיל בין ספוילרים לפרקים שלא שודרו מהעונה השנייה לבין פרקים ששודרו
עכשיו למשל זה די הרס לי (לא ממש כי זה לא כזה עניין רציני), וזה נהוג גם בפורומים אחרים... ויש עוד אנשים שזה מפריע להם...

למעלה