עשו רשימה לעונה שלישית

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif עשו רשימה לעונה שלישית

ראיתי את הרעיון הזה בכמה פורומים וחשבתי שזה חמוד: תעשו רשימה של 10 דברים שאתם רוצים שיקרו בעונה השלישית

invisiblegirl

New member
../images/Emo58.gif עונה לעצמי ../images/Emo13.gif

1. יותר סצינות משפחתיות, במטבח, בסלון, איפה שאתם רוצים אבל שיהיו יותר. 2. קצת לא מציאותי שהרביעייה כל הזמן מבלים רק אחד עם השני, הגיע הזמן לראות אותם עם חברים אחרים כמו שהיה עם לוק ואנה בעונה 1 3. בלי עוד משולשי אהבה, זה כבר כ"כ שחוק ומייצר לפעמים סצינות מטומטמות ומרגיזות. 4. יותר אקשן, יותר מכות, לא רק של ריאן, של כולם
נגיד בעונה ראשונה שג'ולי והיילי רבו ונפלו לבריכה זה היה קורע. העונה לדוגמה שקירסטן תגלה על שרלוט אני רוצה סצינה מעולה עם הרבה אדרנלין ועצבים! 5. יותר קירסטן וסנדי ביחד, אני ממש אוהבת את הזוג הזה יש להם כימיה מעולה! רוצה לראות אותם כמו בעונה ראשונה ואפילו יותר מזה 6. יותר ג'ולי! בשבילה אני רוצה שני דברים - יותר סצינות עם קירסטן (הן מצחיקות) ו- 7.סופסוף אהבה חדשה לג'ולי, לא מישהו מתבלה ודור קודם כמו כיילב אלא מישהו ממש שווה וחתיך וביצ'י כמוה ככה כל הזמן יהיו ביניהם משחקי כוחות
8. לדעת עוד על סאמר, היא היחידה מבין הרביעייה שלא יודעים עליה הרבה וכל הסצינות שלה זה תמיד עם מריסה או סת'. לשאר מהרביעייה היו סצינות גם עם דמויות אחרות (ההורים שלהם וכו') ויודעים עליהם יותר 9. בלי מריבות מטופשות בין סאמר וסת', כל מריבות הקומיקס בעונה השנייה כבר ייאשו ברמות 10. לראות את סנדי מגן על מישהו בבית משפט. פיטר עצמו אמר שהוא היה ממש רוצה לשחק את זה

R i s a

New member
../images/Emo58.gif הדברים שאני רוצה שייקרו.

הדברים שאני רוצה שייקרו
סת' וסאמר - יותר סצינות לוהטות, לא כמו בעונה הראשונה שאפילו הסקס שלהם היה מביך
שייתצנשקו יותר - כמו הנשיקה בעונה ה-2
פחות ריבים בזוגות. מה עם ריב בין מריסה לסאמר
סת' וריאן
זה קצת לא אמין במשך שנתיים הם לא רבו
זה חברות מהסרטים הקיטשיים והטיפשיים...
גולי, עוד סיפור
חלאס כבר עם הגברים בחייה, היא צריכה סיפור טוב של חברות, פיוס סופי עם הבת שלה, כבר נמאס שהן רבות
סנדי וקירסטן - יותר סצינות מסך, הם זקוקים לזה - בעונה הראשונה שהם כל הזמן התנשקו וחיפשו זמן לבד והכל - זה היה כל כך חמוד... ומשפחתי
אני מקווה שיהיו יותר כאלה קטעים בעונה הזאת.
מכות בין בנות, כמו שהיה בעונה הראשונה עם היילי וג'ולי זה יהיה הרבה יותר טוב. ואם כבר מכות אולי קצת מכות מצד סת'
אולי כדי להגן על סאמר
אני מקווה שיהיו סצינות כאלה.
סת' זקוק לידידה - הוא צריך מישהי שתהיה כמו אנה - רק שלא תהיה מאוהבת בו, שסתם תתיידד איתו. בלי מתח מיני. כנ"ל לגבי ריאן.
דברים על כיילב שייתגלו לאחר מותו, זה יכול להיות טוב
שובה של אלכס לחייהם
היא חסרה. שהיא תקנא קצת למריסה - אבל הפעם בלי אלימות. ושתמצא לעצמה אהבה - אולי ידידה של סת'/ריאן
שרלוט - התאהבות בקירסטן/סנדי. שהיא תסבול מזה. אבל שלא תהיה משוגעת כמו הקטע עם אוליבר. פשוט שתחזיק בבית הזה את קירסטן הרבה זמן, ותנסה להיות איתה וזה - כמו הקטע עם הבכי. ואם זה סנדי אז כשהוא בא שתנסה להתחיל איתו - שיידחה אותה וייחזק את האהבה שלו כלפי קירסטן.ץ בקיצור משהו עסיסי עם שרלוט.
אין לי עשירי

invisiblegirl

New member
וואי אהבתי >

"סת וסאמר - יותר סצינות לוהטות, לא כמו בעונה הראשונה שאפילו הסקס שלהם היה מביך!" וואי כ"כ נכווון! איזה קורע היה הפרק הזה, שסנדי וסת' עשו את השיחת סקס וסנדי ניסה להסביר לסת' מה צריך לעשות, וסת' כולו התכווץ בכסא

אני ../images/Emo58.gifעונה 3

אני יודעת שביקשת 10 אבל יצא לי קצת יותר...
ריאן ומריסה- תנו להם להיות מאושרים ביחד כזוג לפחות 2-3 פרקים.
קירסטין וסנדי- מחדשים את נדרי הנישואים.
דרמה אמיתית עם סת' וסאמר, כל הקוצ'י מוצ'י הזה בינהם...הם כאלה קיטשיים והם נהיו קצת משעממים...כלום לא קורה להם.
לא עוד עלילות שבהם מעורב, הקומיקס/ספר הקומיקס/הרומן הגרפי ונספחיו.
לא עוד עלילות על רומן לסבי/הומו לפחות לא עם הדמויות הראשיות בסדרה, כי כאשר מציגים את הדמות כסטרייטית ואז הופכים אותה ללסבית/הומו...זה פשוט נראה מזוייף ולא אמין.
לא עוד עלילות עם "ריאן חנון עכשיו" אני מעדיפה את "אולד סקול ריאן אטווד".
שטריי יחזור ויחולל שוב מהומות
שלג'ולי יהיה שוב רומן שערוריתי
שיתגלה שהתינוק לא של ריאן
בעונה הראשונה רמזו שלקירסטין היתה הפלה- הייתי רוצה שייתיחסו לכך ויפתחו משם סיפור מעניין (נמאס כמר ממשולשי האהבה !!!)
שלינדזי תחזור ותיצור מתח בין ריאן למריסה אבל שהוא יבחר בסופו של דבר במריסה.
עוד רגעי משפחה, אלו הסצנות הכי טובות.
עוד סצנות עם בן ואדם ללא חולצה
.

שלטון

New member
אוקיי הנה שלי ../images/Emo58.gif

כמה דברים שחייבים להיות בעונה השלישית - * ריאן מתחיל לחזור לדמותו העצבנית מתחילת העונה ונותן מכות לכל מי שמסתכל עליו בצורה שלא נראית לו. ממש אהבתי תפרצוף אני לא שם זין בסוף פרק 302 * טריי חוזר. לא משנה מה יקרה. אני מת על הדמות שלו והיחסים האלה של מעט שנאה ומעט אהבה שלהם פשוט מצוינים. * לא הגיע הזמן שאבא של ריאן יצא מהכלא? * ריאן יגלה על התינוק, ויתחרפן לגמרי כמובן. * ריאן וסת' יריבו, עדיף על האנוכיות הבלתי נסבלת של סת'. אולי אפילו שיוריד לו אגרוף. סתם הגזמתי. * סת' יחזור להיות האאוטסיידר שכולנו אהבנו בתחילת העונה. מה שאומר פחות הדבקות לסאמר ויותר עצמאות. * קירסטן תחזור הביתה ותפסיק להיות האמא השיכורה שחזרה משיקום. הגיע הזמן לסנדי וקירסטן, ההורים היציבים ביותר בעולם כולו. דרמה של בגידות והתמכרויות בחיי זוג נשוי, זה לא ממש עובד. * משהו משפטי עם סנדי כהן. אני אוהב את כל ה legal talk שלו. * נראה לי מוזר שלריאן, שמן הסתם הייתה לו כמות מסוימת של חברים בצ'ינו, ראה רק את תרזה ואדי משמה. יהיה מגניב לראות את החברים מצ'ינו בסביבה של אורנג' קאונטי. אה ושיתנו מכות לדין הס הזה. בנזונה. * בעיקרון הרבה ריאן. הרבה. ויודעים מה, לא יזיק איזה משולש אהבה לסבי, או מחומש, משושה, רק שיהיה כמה שיותר לסביות. סתם :]

שלטון

New member
סת' גם נחשב אאוטסיידר

אולי זה סוד החברות שלהם או משהו. אבל למה הוא לא אאוטסיידר? ומה זה מיספייט?

TheCharm

New member
מיספיט = "במקום הלא נכון"

וזה רק בגלל שככה קוראים לספר השני של OC והטייטל הזה שלו, "The Misfit", הוא על סת'. אאוטסיידר זה לא שייך, אבל לאו דווקא "במקום הלא נכון". זו לפחות הפרשנות שלי.

מתוך הבנתי את השפה האנגלית

מייספייט
לא מתאים, לא משתלב. אווטסיידר
מישהו שבא מבחוץ (בהעדר תרגום אחר). ראיין הוא ה"אוטסיידר" הוא בא מצ'ינו לניופרט, סת' נולד וגדל בניופרט ולכן הוא לא "אווטסיידר" אבל חוסר ההשתלבות שלו וחוסר התתאמה שלו לאנשים הרדודים בניופרט הופך אותו ל"מייספייט"

שלטון

New member
אני חושב שאת מבינה את זה בצורה

יותר מדי מפורשת. הם שניהם מתאימים להגדרה אאוטסיידרים - כלומר מנודים, מרצונם או לא, מן ה"חברה".

invAsion

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo103.gif

אני חושב שאין שום בעיה להגדיר את סת' כאאוטסיידר בחברה של ניופורט.. זאת אומרת, גם ריאן הוא סוג של אאוטסיידר, אבל בהחלט גם סת'. אחרת, אבל גם.

אבל אווטסיידר זה לא מנודה מהחברה

זה מישהו שבכלל לא שייך לחברה מסויימת. אווטסיידר- זה מישהו שבא מבחוץ למקום חדש ולא מכיר את החוקים ואת ההתנהגות. ולכן ריאן הוא האווטסיידר. מייספייט- כמו שציינתי, הוא מישהו שלא משתלב במקום מסויים לא מתאים לא מתחבר ולכן סת' הוא המייספיט. גם ג'וש בעצמו הגדיר את ריאן כאווטסיידר וסת' כמייספייט,וככה הוא התייחס אליהם בראיונות הרבים שהוא נתן. חוץ מזה לסדרה הזו יש גם ספרים, הספר שמתמקד בריאן נקרא "האווטסיידר" והספר שמוקדש לסת' נקרא ה"מייספיט". בנוסף אם תכנס לאתר הרשמי של הסדרה תראה שליד התיאור של סת' כתוב המייספייט וליד התיאור של ריאן כתוב האווטסיידר. אני מבינה את מה שאתה אומר שסת' כביכול לא חלק מהחברה, אבל עצם העובדה שהוא גדל בחברה הזו אומר מעצם הגדרתו כי הוא איננו "אווטסיידר" הוא גדל בניופרט הוא מכיר את כל החוקים, ההתנהגיות והשגעונות שלה, זה שהוא לא מצליח או רוצה להיות כמו כל הניפסיז הופך אותו בהכרח למייספייט דהיינו לזה שלא מתאים. דוגמא מצויינת להבדל בין 2 המושגים יכולה להיות למשל- אם נולדת וגדלת בישראל אז אתה לא אווטסיידר לחברה הישראלית, אבל אם גדלת בישראל ואף פעם לא מצאת את מקומך פה אז אתה מייספייט.

שלטון

New member
אוקיי אם זה כבר ויכוח של ממש

אאוטסיידר לא קשור למקום שממנו בנאדם בא. אם בנאדם מנדה את עצמו מ"מעגלים חברתיים פופולרים" בוא נגיד, הוא אאוטסיידר. בגלל זה התיאור הזה מתאים גם לריאן וסת'. מיספיט זה יותר סלנג ייחודי כזה שמתאים במיוחד לסת', אבל הוא עדיין מתאים להגדרה של אאוטסיידר.

TheCharm

New member
אכן.

אאוטסיידר לא קשור למקום של אדם או אם הוא בא למקום חדש למעשה. מיספיט זה סת', כי זה כאילו הוא הוצב במקום - ניופורט במקרה שלנו - וזה מקום שהוא לא שייך אליו, והוא לא אוהב אותו, ואפשר לראות את זה כשהוא עוזב את המחוז בסוף העונה הראשונה כי ריאן הוא הדבר היחידי שהחזיק אותו, וזה מוביל אותנו לריאן, שבגלל שהוא היה אאוטסיידר, למעשה מבחוץ, הוא הראה לסת' את העולם האמיתי שממש במקרה לא לגמרי שונה מהעולם שבתוך העושר והזוהר הסמוי של תושבי ניופורט.

invisiblegirl

New member
../images/Emo12.gif

אתם צריכים לעבוד באקדמיה ללשון האנגלית... מה זה משנה, אפשר להסתכל על המינוח אאוטסיידר בכמה מובנים... פיטר אמר פעם שכל התוכנית היא על אאוטסיידרים וזה מה שהופך אותה לטובה כי לכל אחד יש שלב בחיים בו הוא מרגיש כמו אאוטסיידר.

טוב הויכוח הזה נהיה טיפשי קצת

אווטסיידר הוא לא בנאדם שמנדה את עצמו ממעגלים חברתיים פופלרים, אלא הוא אחד שמעולם לא היה שייך למעגלים האלו. מייספייט זה לא סלנג זו מילה בפני עצמה LOL. נכון בין 2 המושגים יש הבדלים דקים, אבל המושגים שונים בתכלית. אם אתה מתעקש להמשיך ולחשוב שסת' הוא אווטסיידר- שיבושם לך. כל טוב מיכל.

שלטון

New member
יודעת מה, תבדקי באוקספורד

תפתחי מילון אוקספורד, ותראי שאאוטסיידר זה בדיוק מה שאני אומר סבבה? ספרים של או.סי וג'וש שוורץ זה לא המילון העולמי

למעלה