פאקרס ריפורט!

LuCkY SoB

New member
../images/Emo58.gifפאקרס ריפורט!

סוף סוף ניצחון לפאקרס אחרי 4 הפסדים רצופים, על הליונס. ברט פארב היה מצוין עם 25/38 ל-257 ו2 TD בלי איבודים. ההתקפה נראתה טוב עם 4 TD, ועוד TD של הסייפטי שארפר לאחר חטיפה. ההגנה גם הייתה מצוינת, במיוחד הגנת הריצה - אף אחד מדטרויט לא רץ ליותר מ10 יארד חוץ מהארינגטון. יכול להיות שזה נבע מהתקפה גרועה של הליונס אבל למי אכפת. שורה תחתונה - הפאקרס ניצחו בחוץ ועכשיו המאזן 4-2, יש תקווה לפלייאוף!!!! למרות שרק 8 קבוצות הצליחו להיכנס לפלייאוף אחרי פתיחה של 1-4, אבל מישהו מוכן להמר נגד פארב?! שבוע הבא חוזרים ללאמבו פילד (העונה זה לא ממש בשורה משמחת) לפגוש את החבורה של פארסלס, בהחלט לא משחק קל אבל אני מקווה שהפאקרס יחזירו קצת מהכבוד האבוד בבית.

H20Knick

New member
lol

why do you have to lie to yourself and live the lie that the packers are going to get to the play-offs?? they won 1 game!!!!!!!! (2 in the season) 1 game and you get all happy... Im saying it from experiance, dont do this to yourself, getting high hopes and then getting bummed out SUCKS. I know trust me, Im a Knicks fan...

LuCkY SoB

New member
אולי אתה צודק

אבל אני למדתי לפחות דבר אחד בשלוש שנים שאני רואה פוטבול - כשברט פארב נמצא עם הגב אל הקיר אני לא מאחל לאף קבוצה לפגוש את גרין ביי. אז נכון שהניצחון היה מול נמושה כמו דטרויט, אבל זה היה בחוץ במפגש בין שתי קבוצות מאותו בית. היה אפשר לראות שמשהו השתנה אצל הפאקרס. נקווה שתהיה לזה המשכיות.

royfr

New member
לפני שלוש שנים זה בטח היה נכון

היום, הוא "פחות מרתיע". אל תשכח שלפני שנתיים הפאקרס ספגו הפסד ראשון ב"לאמבו" בפליי אוף. והפאקרס הם מהקבוצות שהקימו את הליגה.

LuCkY SoB

New member
זה היה כואב

אבל זה רק התחיל מגמה שממשיכה עד עכשיו - הבית כבר לא משנה כל כך. בזמן האחרון הרבה קבוצות מנצחות בחוץ. רק אתמול יוסטון ניצחו את טנסי בנאשוויל, והרי ברור שטנסי יותר טובה מיוסטון. מה שאני רוצה להגיד זה שלא כל כך משנה אם אתה משחק בבית או בחוץ, הקבוצה שתבוא עם יותר מוטיבציה לנצח - תנצח.

למעלה