פני המוות

Linki

New member
../images/Emo58.gifפני המוות

היי.. קוראים לי דיאנה, ואני חדשה פה.. אני חולה על סירטי אימה, ומתח... הסרטים שאני הכי אוהבת זה סרטים עם שדים ורוחות זה הסרטים הכי מפחידים בעולם לדעתי... עכשיו, השאלה שלי היא: לפני כמה זמן ילדה אחת סיפרה לי על סרט אימה, שהוא תעודה, יעני הוא קרה במציאות והסרט מראה קטעים אמתיים שצולמו, קבוצה של 4 מדענים יוצאים לחקור שבט אינדיני קליבלי, והאינדיאנים אוכלים אותך, ותולים אלת הפילים של הסרט על העץ, כאשר הקבוצה שאליה שייכים המדענים רואים שהם לא חוזרים, יוצאים לחפש אותם, ורואים אותם מתים ומצאו את הפילים אל העץ, כאשר הם ראו את הפילים, הם ראו שכשצילמו המצלמה נפלה ולא ניסגרה וממש ראו איך אוכלים אותם. ואין לי מושג מזה הסרט הזה, והייתי רוצה לראות אותו, עכשיו היא אמרה שהיא ראתה את הסרט ברוסית אבל זה רק דיבוב והסרט המקורי הוא באנגלית, ופני המוות זה התירגום מאיך שהיא אמרה לי שקוראים לו, אז אולי אתם מכירים את הסרט או יודעים אליו משהו? תודה..

סביח

New member
אוקיי אז ככה

נראה לי שאת מדברת על הסרט Cannibal Holocaust ואם כן אז הסרט לא אמיתי ואם כבר מדברים על הסרט אז אם מישהו מתכנן לראות את זה קחו את זה בחשבון: הסרט ממש לא ענה ציפיותיי, יש פחות מדי קטעי גועל נפש יותר מדי זיוני שכל, בגדול הסרט לא מעניין כל כך אני חיפשתי סרט עם איחס אבל אני חייב להודות שאיפה שהיה קטעי גור אז הם היו איכותיים ומציאותיים סך אה ואני חדש פה וכל זה

lestatgirl

New member
ניצול שרשור

תצחקו תצחקו עליי אבל ה יתנקם בכם נכון שאלה דפוקה אבל עדיין שאלה הקטע עם ג'ק המרטש זה באמת או רק סרט?

D i l D o

New member
ג'ק המרטש היה רוצח אמיתי....

מפחיד ומזעזע לחשוב על זה נכון?!

xander55

New member
דווקא לא ../images/Emo129.gif

אני חולה על רוצחים סדרתיים, תמיד יש להם סיבה, ולרוב הם תמיד צודקים, אני רואה בהם כשליחי אלוהים, להרוג את הרשעים, לא סתם אני צוחק, אבל הם באמת מגניבים, אם הם לא היו לא היינו נהנים מסרטים היום. הערה מקופיקאט, ידעתם שכתבו יותר סרטים על ג'ק המרטש מאשר על אברהם לינקולן?

europe1990

New member
ג'ק מהרטש מבוסס אם אני לא טועה

על הסרט החונק "משהו" שיצא בשנות ה30?? לא בטוח כמו שאמרתי יש מלא סרטים(דוקומטריים על רוצים סידרתיים) האמר, טד בנדי, אד אגין.. ועוד... למרות שאני לא ראיתי אותם-אני לא ממליץ לראות אותם!!

fan of Gary

New member
אבל איך קראו לו?

השם "ג'ק המרטש" ניתן לו רק בגלל שהם לא ידעו מי הוא באמת, ובכלל לא קראו לו ג'ק... מישהו יודע איך באמת קראו לו? הייתי ב"צינוק של לונדון" בתרגום חופשי, ואמרו את זה אבל זה היה כל כך מפחיד עד שאני לא זוכרת... אני זוכרת את הקטעים היותר מפחידים, מוזר לא?

austin1

New member
עד היום לא יודעים מי הוא היה באמת

למרות שיש כמה חשדות זה לא בטוח ב100 אחוז

ג'ק המרטש... יאמי! ../images/Emo3.gif

הרוצחים הסדרתיים הם עם מעניין... ומגניב! במיוחד "ג'קי"... אני שמעתי גרסה כזו לסיפור שלו - טוענים שמדובר במהגר רוסי, שהרג משהו כמו 7 זונות בלונדון במאה ה-18... ולחשוב שהוא מפורסם עד היום... !

wte

New member
שמעתי על איזה אחד שמצאו יומנים שלו

שהוא כתב בהם שהוא היה ג'ק המרטש. והיה עוד מישהו שתלו(לא זוכרת למה) וממש לפני שהוא נתלה הוא אמר שהוא ג'ק ה...ואז הוא נתלה. בקיצור יש כל מיני השערות אבל כמו שאמרת לא יודעים בדיוק מי זה.

למעלה