פרומו לעונה וירטואלית

מישהי17

New member
../images/Emo58.gif פרומו לעונה וירטואלית

שביעית של זינה!!!!!!!!!! לא לחלשי הלב או לאלרגיים לספויילרים! S P O I L E R S P A C E ON THE VIRTUAL SEASON PREMIERE OF XENA... (Shot of Gabrielle tossing and turning in bed. Shot of Xena pointing to stitch marks around her own throat.) GABRIELLE THOUGHT SHE HAD LOST HER SOULMATE... (Shot of Gabrielle raising the chakram to the heavens.) Gabrielle: Why, Xena?! Why?! BUT WHEN AN OLD FRIEND COMES TO HELP CORRECT A WRONG... (Shot of Ephiny resting her hand on Gabrielle´s shoulder.) Ephiny: ...There is a way to make it right. (Shot of Gabrielle alone by a campfire in her bedroll, tears on her cheeks.) Gabrielle: Justice will somehow be served. I will find a way, Xena. This I can promise you GABRIELLE MUST DECIDE IF SHE WILL TRUST IN THE WORDS OF A STRANGER TO SAVE XENA´S SOUL... (Shot of Gabrielle sitting in a small hut across from an old man.) Old Man: Your friend was wronged. Tricked. (Shot of Xena shimmering and fading before Gabrielle´s eyes.) Gabrielle: XENA! THE SEASON PREMIERE... (Alternating shots of Gabrielle fighting men on a dock, Xena surrounded by whizzing white lights, a ship tossing on a moonlit ocean, and Gabrielle mounting the steps of a Japanese temple.) ...OF XENA! COMING NEXT WEEK.

THANATOS

New member
וואו, כמה שזה משמח אותי!

אני שמח לשמוע, או בעצם לקרוא שאפילו בפרקים הוירטואלים אין אפילו דמות אחת שדומה לדמות שאני כותב... למי שלא יודע (שזה פחות או יותר כולם) אני כותב תסריט ל" XENA: WARRIOR PRINCESS- THE MOVIE" והמצאתי גיבור חדש שישחק לצד זינה הלוחמת וגבי המשוררת ולמזלי אף אחד לא חשב על הכיוון הזה, לא התסריטאים של הסדרה ולא תסריטאים מעריצים... אני ממש כשרוני הא? (_______MORT

canimal

New member
אני יודעת! אני מכירה את הראש שלך..

המצאת את זיגי! נעל הקסם המדברת שתלווה את הגיבורות שלנו ותעזור לנו בעזרת יכולות הקסם שלה! צדקתי. נכון?

THANATOS

New member
קרוב... אבל לא

ובכלל קוראים לדמות גניוס (genyous) ומי שרוצה לקבל קצת פרטים על הדמות יכול לברר מה זה גניוס בספר "מי ומי במיתולוגיה העתיקה"... רמז, רמז (_______MORT

נשמע מלהיב (ללא ספוילרים בכלל).

בהעדר פרקים חדשים, אני מניחה שזה ה-second best thing. אהבתי שהם עשו את הפרומו בדיוק כמו שהפרומואים האורגינליים היו. סתם מסקרנות, כמה מכם מתכוונים לעקוב אחרי העונה הוירטואלית?

למעלה