פרומו ל 3X14

Eskorbuto

New member
מה??!?!?!?!?!../images/Emo58.gif

יאללה..הם ממשיכים להפתיע אותנו הם היו חייבים לתת לנו משהו מעניין לעונה אין זה פשוט הסדרה הכי טובה בעולם!! מעניין מאוד מה יקרה בהמשך..

varty

New member
האתר עמוס! 600 איש!

אי אפשר להוריד את הפרומו. אני אחכה.....חחחחחחחחחח

joyalfa

New member
אתם חייבים לספר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים אין לי את תוכנת real one אני לא יכולה לראות את הפרומו אתם חייבים לספר מה ראיתם בפרומו.

joyalfa

New member
אתם חייבים לספר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים אין לי את תוכנת real one אני לא יכולה לראות את הפרומו אתם חייבים לספר מה ראיתם בפרומו.

varty

New member
וואוווואוווואו../images/Emo58.gif.אני אספר לך

ככה, נתחיל מהקל לכבד - שארק שוכב עם לורן ווהן עומד מול לורן (לא בטוח שזו היא) שיש לה מסכה על הפנים ואומר לה להוריד אותה, מכוון אקדח עליה. שארק אומר לווהן שאם הוא אוהב אותה הוא יוריד את האקדח, רואים את ווהן די בהלם. ו....הפסיכלוגית (ששכחתי את שמה) מבינה מסלוהן שסידני היא ...אממממ....אתמול ירד ברק, ראיתם את זה...חחחחחח. טוב נו, שסידני היא הבת שלו!!!!!! אמרתי שאליאס הפרכה לטלנובלה או לא אמרתי...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif ידעתי את זה מההתחלה..

אבל אז למה גק הגן עליה(סידני) כל הזמן זה לא ברור ולמה לגק היה כל כך אכפת מסידני כל הזמן... השאלה האם עדיין אירנה נשארה האמא<?

varty

New member
הגעתי עד לחתימה שלך

ברנט שואלת אותו - האם אתה אומר לי שסידני היא הבת שלך??? וסלהון מחייך את החיוך הזדוני שלו אבל! זה לא אומר שהוא אכן אבא שלה. אבל אם זה כן ככה אולי ג'ק מתנהג כאבא כי הוא חושב שהוא אבא של סיד.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלדעתי....

ג'ק לא יודע בכלל שהוא לא אבא של סיד....וכאן לדעתי אירנה תיכנס לתמונה ותחזור לסידרה

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifתוספת.....

ווהן אומר לדמות שעומדת מולו להוריד את המסיכה (שזאת לורן בעצם) כשהוא מכוון אליה אקדח, שניה לפני שהיא מורידה סארק מגיע ומכוון לראשה של סיד אקדח כאשר הם בקומה שמתחת ואומר לווהן שיניח את האקדח אם הוא אוהב אותה (את סיד), ואז רואים את האקדח נזרק למטה... (וכנראה שכאן תהיה ללורן אפשרות לברוח
) וזוכרים שדיברתי על זה שסלואן מתנהג כאילו הוא האבא של סיד??
זה נבע עוד מפרק 1X10 והיו כמה וכמה פעמים שסלואן אמר לג'ק שהוא מתייחס לסיד כאילו הייתה הבת שלו....

varty

New member
תודה דנה

אני הבנתי את הקילפ של ווהן/שארק/סיד/לורן אחרת לגמרי. אבל נראה לי שההסבר שלך מתאים יותר.

קרלוצה

New member
גם אני הבנתי אחרת פעם ראשונה

שראיתי אבל ראיתי כמה פעמים ואז הבנתי את זה יותר טוב

למעלה