פרומו ל- 3X16

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

החליפה של סיד נראית לי סוווווף מעניין מה השימוש בה חחחח

varty

New member
תודה ../images/Emo142.gif

מה שמעניין אותי איך הבחורה הזאת שקוראים לה ג'ניפר גרנר מספיקה גם להיות כל פרק כדמות ראשית , גם לעשות סרטים , גם לעשות כל מיני דברים מהצד כמו הטובה שהיא עשתה לCIA האמיתים או להשתתף בכל הטקסים האלה וגם שיהיה לה חבר (מייקל בובי)...איך היא מספיקה. היא באמת אלקטרה. אישה עם כוחות..חחחחחח

varty

New member
חי חי חי ../images/Emo58.gif

סארק ולורן באמת חטפו אותי אבל הם כל הזמן היו במיטה אז הצלחתי לברוח לווהן אהובי . ולאמת המשעממת...המחשב שלי התקלקל לכמה זמן... תודה

מווותק

New member
../images/Emo58.gif החליפה 316

אם את מדברת על חליפת הצלילה האפורה, אז עד כמה שהבנתי (פשוט קיבלתי איזה עידכון כללי למשרד וגם היה שם משהו על ALIAS), סיד ומייקל יצללו באיזו תעלה וציוד הצלילה שלהם יתקלקל (כמובן...). דבר נוסף שנכתב שם ונורא עצבן אותי, התייחס לכך ש- JJ אמר באיזה כנס שהתקיים לאחרונה שחייהם של מייקל ווהן וג'ק בריסטו יהיו מאוד דומים. ומזה ניתן להסיק אולי שלורן תיכנס להריון - ואם זה כך אז זה נורא נורא מאכזב. כאילו - לא יכולתם לחשוב על משהו קצת יותר מקורי???

inbal145

New member
../images/Emo58.gifלא טוב...

באמת היה רצוי מאוד ש-JJ יחדש קצת
זה נורא מבאס
מילא זה שווהן התחתן עם לורן על זה עוד אפשר לסלוח איכשהו אבל למה להתעלל בנו עד כדי כך
אם לורן תיכנס להריון ואם החיים של מייקל באמת יהיו כל כך דומים לחיים של ג'ק בריסטו זה כבר יהיה משעמם ומאוד מאוד עצוב
אני אישית מעדיפה את סיד ומייקל ביחד ובלי לורן והתינוק שייתקעו לנו באמצע החיים
ולסיום משהו משמח יותר
בפורום זהות בדויה בהייד פארק רשום שיכול להיות שוויז יקבל סדרה משלו
משהו כמו מה שעשו לג'ואי מחברים
אמן שבאמת הוא יקבל סדרה משלו ויותר חשוב שגם הסדרה הזאת תגיע לארץ

מווותק

New member
../images/Emo58.gif קודם כל שוויס יקבל חיים...

מסכן - אין לו אפילו חברה. הוא כזה חמוד! זוכרים שבעונה ה - 2 כשסיד נותנת לווהאן מגירה הוא אומר לו - "אתה עושה סיפור ממגירה? הלוואי שהיתה לי חברה...אתה כל כך מפונק" (או משהו כזה...).

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

WEISS: What do you mean, why do I care? Do you know how spoiled you are? You know, a drawer! I wish I had a girlfriend to say "Hey, do you want a drawer?" חחחח

inbal145

New member
../images/Emo58.gifחחח כן את כנראה צודקת...

אבל אם תהיה עליו סדרה מן הסתם לא יוכלו להשאיר אותו בלי חברה לא
אני לא מבינה איך עד עכשיו למתוק הזה אין חברה

inbal145

New member
../images/Emo163.gifשכחתי להוסיף שאלה:

איך לדעתכם זה ישפיע על הסדרה (אליאס)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifבפרק 214

חשבתי שהבלונדינית הזאת שהגיעה למחלקה יהיה משהו איתו אבל בסוף היא הופיעה רק פרק אחד

ת'אמת.. אני לא מתלהבת

מהרעיון של סדרת בת.. למרות שויס נורא חמוד! אני פשוט חושבת שצריך לתת לו חברה וטיפה יותר עלילה באליאס..

inbal145

New member
הוא מאוד מאוד חמוד../images/Emo9.gif

וצריך להוסיף לו באמת יותר עלילה באליאס. אבל גם הרעיון של סדרת בת יכול להיות חמוד לדעתי

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif

אם את מתכוונת לפרק עם איתן הוק עם פרויקט הילקס אז גם אני הייתי בטוחה שהולכים להשאיר אותה כמשתתפת קבועה. מוזר

קרלוצה

New member
נכון מוזר??../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

היא הייתה רגשנית כזאת והיא הייתה זאת שגילתה שבתא הטלפון הוק היה וכו', ווויס זרק משהו על איך שהיא נראית אז הייתי בטוחה שהיא תישאר....

dress n glasses

New member
הממ...

נתנו לה זמן מסך ארוך מדי בשביל הופעת אורח סתמית. עכשיו כשמחסלים את NYPD (בכל הפרקים שיצאו לי לראות מהתכנית הזאת הוא השתתף) הוא באמת יצטרך השלמת הכנסה. אגב גם בפלסיטי הוא לוהק לתפקיד "קצת" לוזרי - בחור יהודי ממציא פטנטים, חסר טאקט, שלא מתייאש.

קרלוצה

New member
כן../images/Emo58.gif

בדיוק מה שכתבתי למטה תחת ההודעה שלך לגבי פרק 315..... לגבי החליפה אז זאת לא החליפת צלילה שאיתה הם ייתקעו זאת חליפה אחרת, כי הציוד צלילה שאיתם יהיה להם בעייה יהיה בפרק 317 פרק שבו הדמות Kazari Bomani (זה הכושי שהופיע בפרק בו חטפו את סלואן עם הטרנזיט, זוכרים?) תופיע ותלך קצת מכות עם סיד
חחח, החליפות האלה גם יהיו שחורות, בפרק הבא זאת תהיה חליפה שונה לגמרי......

קרלוצה

New member
ההבדל היחידי בין../images/Emo58.gif

ווהן לג'ק זה שג'ק היה מאוהב לגמרי באירנה ואילו ווהן מאוהב בסיד, אולי זאת התקווה שתציל אותנו והוא לא יישאר עם לורן רק בגלל התינוק..... חחחח אנחנו מדברים על זה כבר כאילו הוא קיים

למעלה