פרומו 319

../images/Emo58.gif אם תסתכלו טוב בפרומו..

רואים בסופו את ווהן וסידני מחזיקים ידים!!!! זה כבר עם רקע/מסביב אדום כמו שרואים את סידני בסוף כל פרומו.. אבל בפרומו הזה יש את התמונה שהם מחזיקים ידים בנוסף לסוף שיש את סידני.. והסתכלתי בשני הפרומואים שלפני פרק- 3X17 ו 3X18 וזה לא הופיע שם (ההחזרת ידים...) אולי זה אומר משהו?.. (בבקשה...!!!)

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifיאללה מיכל../images/Emo6.gif

גם אני התעמקתי בזה כי זה לא זכור לי שראיתי את זה בעבר אבל העיניין הוא שאין לה בקטע הזה פוני, בפרקים החדשים יש לה!! אבל אולי זה רק נראה לנו שהם מחזיקים ידיים??

prophecy girl

New member
אבל../images/Emo58.gif ../images/Emo21.gif

השיער שלה שחור!!! וקצר מדיי!! או שזאת רק אני?

קרלוצה

New member
השיער../images/Emo58.gif

קצר כמו בתחילת העונה, אבל זה לא שחור התמונה פשוט כהה....

prophecy girl

New member
הם כאילו../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

הולכים ללויה.. אולי של לורן? אולי של סלואן?!?!?! מתי מוציאים אותו להורג?!

../images/Emo58.gif אבל..

אולי זה לא בקטע של מה קורה בפרק... אלא בקטע של רמז שהולך להיות משהו בפרק.. (בבקשה..!) *מיכל נואשת*

../images/Emo58.gif הבהרה:

בקטע שלח מהקורה בפרק= אולי התמונה הזאת לא מופיעה בפרק אבל היא מראה שיהיה משהו טוב ביחסים בניהם... בתור אחת שיצא לה להגיע קצת לעריכה (אני במגמת תקשורת..) קצת מוזר לי לחשוב שהם סתם ישימו את זה..-בלי שום סיבה הגיונית)

מווותק

New member
../images/Emo58.gif אתם ממש מצחיקים!!! ../images/Emo6.gif

אם תשימו לב, בפרק 317 סיד ישבה בחדר של מרשל (אם אני לא טועה), והפוני שלה היה מסורק לצד. זה הכל. השיער הוא שלה, והצילום הוא אכן מפרק 319. אה...וקבלו
נוסף!!! באחד הפרקים הקרובים (אלה שנותרו..), לורן וסארק יתפוס את ווהן המסכן ויענו אותו...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifכן נכון../images/Emo10.gif

זה יהיה בפרק 320 ולורן תהיה זאת שתשחרר אותו כי פתאום היא תחטוף וירוס של טוב לב זמני....וכן, יענו אותו עם מכות חשמל ועיניינים מסכנצ'יק

inbal145

New member
נראה לי שזה רק נדמה../images/Emo7.gif

הם פשוט הולכים והידיים שלהם קרובות... לדעתי

varty

New member
תנו לי להבהיר כמה דברים ../images/Emo132.gif

התמונה הזאת ישנה לאללה , היא מתחילת העונה השלישית . היא הופיעה כבר בהרבה פרומואים. זה סרטון קצר אם כמה קטעים. אחד סיד הולכת לכוון המצלמה ווהן אחריה והסרטון הזה שווהן וסיד מחזיקים ידיים והולכים מהפוקוס של המצלמה (הם מחזיקים ידיים!) אם תרצו תורידו פרומואים ישנים של העונה השלישית ותראו. בגלל שזה ישן לסיד אין פוני

זה שזה ישן זה לא אומר...

שזה לא מרמז על משהו... לא נראלי שהם סתם היו שמים את התמונה הזאת..

קרלוצה

New member
לדעתי זה סתם כי הפרומו פשוט יצא

להם קצר מהרגיל, בדר"כ זה 20 שניות ועכשיו זה יצא 15 שניות לדעתי זה לא מרמז על כלום
אבל הלוואי שאת צודקת ואני טועה!!!

למעלה