פרוע לרגל הפרק האחרון של 24

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gifפרוע לרגל הפרק האחרון של 24

נניח, שיצלמו את הפרקים הבאים של צח"מ בסטייל של 24 או להיפך... אעך זה היה נראה
איזה סצינות דורשות בימוי מחדש
שפכו.... ואני אתחיל. הסצינה השבלונית של טרישה-ריאן וקית', כן /לא פסיכיאטר. אז זה הולך ככה: טו..טו..טו-טום..טו-טום... 17:39:28 טו..טו..טו-טום..טו-טום... טוק-טוק מי שם
משטרה
לפתוח
שוטר: טרישה, שרון טוענת שאולי דרסת את טוני בכוונה מייגן: זה לא יכול להיות טרישה בוכה ריאן: היא צריכה פסיכיאטר. במקביל, בשדה התעופה דיילת א': האחיות לבית דניסון צריכות לטוס איתנו. דיילת ב': אני לא מתכוונת לעכב מטוס בשביל שתי מפנדרקות עשירות. במקביל בלונדון קית'- חושב: צריך לקנות ממתקים
הבנות באות. ג'ינואה סיטי מייגן: אני לא טסה. טרישה: אני כן טסה ריאן: המקום היחדי שאת טסה אליו זה הוסטל
טו..טו..טו-טום..טו-טום...08:17:55 טו..טו..טו-טום..טו-טום... טוק-טוק מי שם
אבא
לפתוח
קית': למה לא באת|? טרישה: כי מיין לא באה. ריאן: כי היא צריכה פסיכיאטר קית': אתה פסיכי בעצמך. טרישה: אל תדבר אליו ככה קית' את באמת פסיכית ריאן: אמרתי לך קית' שתוק
אין לנו זמן
ואיפה מייגן
טרישה: לא יודעת ריאן: גם אני לא יודע
במקביל, בניו יורק מייגן חושבת- אני אתפוס את גרייס והיא תגלה לי הכל
עכשיו אתם (צהובוני, ים כחול ועידית... מכם אני מצפה ליותר
)

p_nurit

New member
אני אנסה....

הסיפור של ג'ק ואשלי על ויקטור השעה 00:30 אשלי: חוזרת מדייט עם השפם ג'ק: בספה, עצבני לגמרי אשלי: מחכה לי? ג'ק: כן, אסור לך בשום פנים ואופן לצאת איתו אשלי: אני עושה מה שאני רוצה ג'ק: זה בגידה ומסוכן במקביל רואים את ויקטור במשרד שלו ויקטור: חושב, אשלי מקסימה אך ג'ק הרוס ניל: עשית מה שרצית? ויקטור: רק מה שהייתי צריך במקביל רואים את ויקי וניק ויקי: מעניין למה אבא לא עושה כלום, שמעתי אפילו שז'בו יוצאים להרחחבה ניק: התייאשתי מלהבין את אבא ניק: חושב, הרבה יותר מעניין אותי מה קורה בבית קפה

ים כחול

New member
מה הכוונה סטייל 24 ?

אשמח להמציא משו אבל לא הבנתי או שאני לא מכירה

b o t t e n

New member
המתח, הקצב של העלילה, שינוי אופי של

הדמויות. נניח שרון סטייל ג'ק באוור וכו'.

junny

New member
רעיון מדליק

אני מבטיחה לכם שאחרי המבחן במאקרו אני אנסה גם, אני אחשוב על עלילה... ניפגש בסופשבוע בפורום, אני מקווה שיהיה סוער כאן

junny

New member
thanks

אני חושבת שמאקרו קצת יותר קל.. אבל הכל חרא!! את בחופשת קיץ עכשיו?

b o t t e n

New member
זאת היתה בדיחה../images/Emo6.gif מה לי ולכלכלה....

אני מנהלת חשבון עובר, בלי שב

למעלה