- פרק 10.

Miss Thang

New member
../images/Emo58.gif - פרק 10.

בזמנו, בעונות הקודמות, לפרקים של המגן הייתה את הנטייה לשתק אותי לאורך כל הסדרה ולהיות מרותקת לטלוויזיה. בכל מקרה, זה מה שקרה בפרק 10, פרק ענק :) ולדעתי, The Best Is Yet to Come (השוטרים המתים, הסיפור עם ויק-שיין-שחיתות-גופת הילדה, אנטואן והכלא וכו').

דון גל

New member
../images/Emo58.gif Oh My GOD! פרק פשוט.. הפרק

הכי טוב של המגן עד היום, נ-ק-ו-ד-ה! ברור למה היו חייבים לעשות אותו פרק כפול, כל הסיפורים הקטנים, כולל ביקור מחדש במוח של דאטצ'... וואו, כל כך נהנתי! הדון.

דון גל

New member
(טוב, ברור שיש פה ../images/Emo58.gif) מה את

חושבת? זה יהיה איזה חבר כנופיה כל שהיא, שאולי ראינו או אולי לא ראינו עד היום... מה שכן, הדרך שבה המקרה הזה איחד את הצוות, פשוט נהנתי לראות. אני מקווה שהם יצאו מהצרות, וגם נראה לי חשוד שהראו את לם כל כך בפרוטרוט שם את הסמים בתא כפפות. אני מפחד שהוא ישכח אותו שם ויתפסו אותו. הדון.

דון גל

New member
הערה לפרק 10 (ללא ספוילרים)

השבוע שודר בארה"ב פרק כפול בן 90 דקות. בצפיה בו מבינים שהיה נכון לא לפצל אותו לשני פרקים, אני מקווה שיתיחסו אליו באותה צורה כשהוא ישודר בארץ. פרק משובח ומצוין, אולי הפרק הכי טוב של המגן עד היום! הדון.

yuv R

New member
../images/Emo58.gifדעה שונה../images/Emo58.gif

הפרק היה טוב בהחלט, אבל ממש לא בסטנדרטים של הפרקים הזכורים לטוב מהעונה שעברה. בעיני, הפרק היה מאוד בעייתי. המשולש של שיין-אנטואן-ויק (ושאר הצוות) היה נפיץ מכדי שיסתיים ככה. איכשהו יש לי תחושה שהם יצאו מזה באופן מכני. באיזשהו שלב ויק בסוף צוחק ואומר - "we couldn't planned this better even if we tried", ופה בדיוק מתחיל הספק. עד היום, הכח של הסדרה הוא באמינות שלה. פה פתאום מתגנבת התחושה שויק ניצח רק כי התסריטאי בצד שלו. בקיצור - בנו מתח טוב מאוד רק כדי לפרוק אותו בצורה לא נכונה. יותר מזה - אחת מנקודות הכח של העונה הרביעית היא גלן קלוז בתור המפקחת החדשה. סופסוף מישהי מבריקה ומהירה שמצד אחד תהווה יריב/עמית ראוי לויק ומצד שני יש לה מספיק גב ואופי לגבות אותו. אם היא קונה את הסיפור הזה (ואת זה נדע רק בפרק הבא) - כל התדמית של הדמות הזו מתרסקת לגמרי, והופכת למשהו דמוי אסוודה - איזה ליצן שאפשר לסובב. לי אישית סיטואצית החגיגה בחדר של ה strike team הפריעה - הדבר המתבקש לגלות הוא שהיא התקינה שם האזנה ומצלמות. זה היה כל כך מאולץ שזה פשוט מתבקש. מן הסתם כמובן ש the best is yet to come כי צפוי לנו עוד המרדף שראינו ב teaser של תחילת העונה.

למעלה