פרק 12 עונה 3

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifפרק 12 עונה 3

מישהו בבקשה יכול להסביר משהו? כשווהן וסידני היו שבויים ווהן אומר לסידני שהוא אף פעל לא הפסיק לאהוב אותה ובעולם שלו יש רק מישהי אחת בלה בלה בלה...
ואז בסוף הפרק שהם חוזרים למשרד ווהן מביט על לורן כשאהבתו בוערת בעניו ומחבק אותה חיבוק שכמעט מחץ לה את הצורה.
והכל לעני סיד שלנו. מה המשחק שלו?
האם הוא שיקר לסידני?

מווותק

New member
../images/Emo58.gif הוא לא שיקר לה, אבל...

1. יכול להיות שהוא הרגיש רגשות אשם. 2. יכול להיות שכל החתונה עם לורן היתה כיסוי אחד גדול גם עבורו ואסור היה לו לשבור אותו. מן הסתם שמת לב לתגובה שלו כשסידני סיפרה לו שהיא שכבה עם וויל. הוא הרי כמעט התפלץ. זה הרי ברור שיש שם משהו שהוא הרבה מעבר לאהבה לחברה לשעבר שלך. אבל רק ימים יגידו...אני מאוד מקווה שהוא לא יודע שלורן היא רעה - כי זה הרבה יותר מעניין. בפרק הבא, למיטב הבנתי - לורן שוכבת עם סארק, ובפרק 314 הם אמורים לגלות סוף סוף את פרצופה האמיתית של הכלבה הבלונדינית. (אבל אל תתפסו אותי במילה לגבי 314).

varty

New member
../images/Emo58.gif לי נראה

שהוא יודע שלורן רעה והוא סמוי ולכן הוא צריך להמשיך לשחק את המשחק ולחבק את לורן. וגם אחרי שהוא נישק את סידני בכלא, הוא רצה להגיד לה משהו וסידני אמרה לו "אני יודעת ווהן" ונישקה אותו. אני חושבת שהוא רצה להגיד לה שהוא סמוי ולא שהוא אוהב אותה (את זה הוא אמר לה בהתחלה שהיא האדם האהוב ביותר בעולם)

../images/Emo58.gif 3X12 אתל טועה...

אין מצב שהוא יודע ושלורן רעה ושהוא סמוי... אם היו יודעים את זה בסי איי איי אז לא היו נותנים ללורן לשמוע על זה שהם נפגשים עם האיש שנתן להם מידע על הכוביננט (או איך שלא כותבים את זה...) אם הם היו יודעים שהיא רעה.. הם היו יודעים שאת מה שהיא שומעת היא מעבירה.. ואז היא לא הייתה יכולה לשמוע על המבצע אליו הם יצאו. כי ככה יכלו לחבל להם בו. כמו שעשו... ולמה ירצו לתת לה לחבל להם בזה?.. הרי זה ממש חשוב להם... ה"אני יודעת ווהן" לדעתי היה על זה שהוא אוהב אותה כל כך- אבל אני לא בא מת יודעת. זה סתם ניחוש... אבל בטוח אין מצב שזה שהוא סמוי...

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifשחזור נוראי!

הרי כולנו מכירים את הסיפור של ג'אק וארינה (אמא של סיד). היא גרמה לו להתאהב בה התחתנה איתו, רכשה את אמונו ובסוף בגדה בו ונודע לו שהיא מרגלת של ה KGB. אז רגע, ג'יי ג'יי (יוצר הסידרה) בעצם משחזר הכל עם ווהן ולורן???? הוא מתאהב בה, מתחתן איתה, היא רוכשת את אמונו ובסוף מסתבר שהיא בעצם שייכת לארגון אחר, מעבירה לו מידע של ה - c.i.a ושוכבת עם סארק (לא בטוח). בקיצור בוגדת בו ומשחקת בו מכל כיוון אפשרי בדאיוק כמו שארינה בגדה בג'אק. אם זה כך אז לפי דעתי זו טעוט גדולה!!!!!!!!! ווהן צריך להיות סמוי ויודע שלורן בעצם רעה ובעצם צווה להתחתן איתה. כי אחרת זה סתם שחזור נוראי!!!

inbal145

New member
../images/Emo58.gifשכחתי להוסיף...

שאני מסכימה איתך שאם ווהן לא יהיה סמוי ולא יידע מה קורה עם לורן המעצבנת (שיעיפו אותה כבר!) זה באמת יהיה סתם שחזור עצוב גם לדעתי

Moreiro

New member
../images/Emo58.gif זה בדיוק כמו שהיה ../images/Emo121.gif

עם ניל קפלן הזה בעונה השניה... שאשתו גם קיבלה הוראות וכל זה..

varty

New member
../images/Emo58.gifאז ...

יכול להיות שהוא סמוי מבלי לדעת שלורן רעה... אין לזה הגיון
אז למה הוא חיבק אותה לעיני סידני אחרי מה שהוא אמר לה??? נראה לי שזה שחזור בהחלט כי באחד הפרקים, פרק 9 אני חושבת ג'ק אמר לווהן שיש להם משהו משותף . שניהם אוהבים מישהי שנעלמה להם אחרי זה. או משהו בסגנון.

מווותק

New member
../images/Emo58.gifבקיצור החלטנו שאין לנו מושג

תראו...בשביל הדרמה והקיטשיות... אני מקווה שווהאן לא יודע דבר על לורן ושהוא יהיה המום ויפול בוכה לזרועותיה של סידני (אווווו....). אבל...הסדרה הזאת מן הסתם הרבה יותר מתוחכמת ולכן יש שתי אופציות: 1. או שהוא באמת סוכן סמוי שיודע על לורן(אם כי זה באמת מאוד מוזר שנותנים לה לדעת על כל הסודות בתוך ה - CIA - אני מסכימה). 2. הם ימשכו את נושא לורן עד אחד הפרקים האחרונים ויעשו לזה טוויסט עצבני.

varty

New member
../images/Emo58.gifאת לורן

הם ימשכו בטוח עד לפרקים האחרונים והיא גם תישאר לעונות הבאות... בקשר לווהן. אם הוא סוכן סמוי והוא יודע מלורן זה בטוח משהו שקשור לסידני ומשהו שהוא לא יכול לגלות לה כמובן אבל זה לטובתה. כל מה שהוא עושה זה לטובתה... לא יכול להיות שהוא יהפך לרע כי - א. יש מספיק רעים באליאס. ב. אחרי ההצגה הנפלאה שלו בפרק האחרון,אחרי הדברים היפים שהוא אמר לסידני, לא נראה לי שזה היה ככיסוי אלא מהלב. מצד שני. אולי הוא ניסה להגיד לה שהוא עובד ככיסוי והוא יודע מה קורה (כי לא היה לו מה להפסיד, הוא חשב שהם הולכים למות) אבל כמובן סיד עצרה אותו עם המשפט המפגר שלה "אני יודעת ווהן, אני יודעת" מעצבנת !!! אז כן נראה לי שג'י ג'י ימשוך את זה עד לסיום העונה. בקיצור "מווותק" באמת אין לנו מושג. חחחחחח

אני חייבת לסכם את זה ב-

אין לנו מושג!!!! אולי לכל אחד יש את המחשבה שלו.. או רעיון... אבל דוגרי.. פשוט נצטרך לחיות ולראות..

מווותק

New member
../images/Emo58.gifאולי באמת שתפסיק לעצור אותו

את צודקת במאת האחוזים. יכול להיות שהוא רצה לומר לה משהו והיא פרשה זאת כ - "אני אוהב אותך", ואמרה - I know, I know, אבל אולי הוא רצה בעצם לומר לה משהו אחר...? בכל מקרה, בפרק הבא: לורן וסארק will have sex, אותו כנ"ל לגבי סלואן (לא יודעת עם מי), קוונטין טרנטינו כנראה חוזר לצוות לכמה פרקים, למרשל סוף סוף יוולדו הילדים, וקבלו תמונה של הגברת מטקס פרסים שהתקיים בלוס אנג'לס לפני שבוע. לילה טוף ממווווווווווווווווותק.

varty

New member
|ספוילרכן,

ג'ניפר חמודה בתמונה הזאת ועוד מעט יהיו עוד תמונות שלה מהגולדן גלובס. אגב בנוגע לסקס. אולי סלואן יעשה סקס עם סארק...
מהספוילרים ברור ששניהם יעשו סקס , על לורן לא קיבלנו שום הודעה רשמית. חחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאיזה דיון פיספסתי חחח../images/Emo6.gif

ווהן סמוי?? ממש לא נראה לי, כמה שהסדרה הזאת מלאת הפתעות בקשר לווהן וסיד אין מה לדאוג כי הם אמיתיים לחלוטין.... לגבי מה שהוא אמר לה בכלא והיא הפסיקה אותו, לדעתי הוא רצה להגיד לה שאבא שלה ביקש ממנו להתרחק ממנה כי שנייה לפני המשפט שהוא אמר לה זה "הסיבה היחידה לכך שהתרחקתי ממך והסיבה היחידה שלא ידעתי איך להיות איתך....." ואז באה ההפסקה שהסיחו את דעתה ואז הוא קרא לה "סיד.." (חשוב לי שתדעי את זה..) בקיצור זה מה שנראה לי.... ולגבי החיבוק שלו עם לורן בסוף לדעתי לא הייתה אפשרות אחרת כי וזה היה צפוי שהוא יחבק אותה ככה אחרי שהוא חזר מהשבי כי בת'חלס היא אישתו ואין בעיות בינהם כי לורן היא מאוד "נחמדה" ו"טובת לב" מבחינתו לפחות
וזה היה הכרחי, ודעתי כמו שמווותק אמרה הוא מרגיש אשם בכל הקשור ללורן מאז שסידני חזרה!! אהה ועוד משהו אם ווהן היה יודע על לורן ושהיא רעה הוא לא היה עולה בכזאת קלות על המטוס שאותו היא ניסתה לרסק ואחרי שהיא הפגינה כזאת שימחה כשהיא חזרה לראות אותו ושינתה את ההבעת פנים שלה כשהוא לא ראה זה גם מראה משהו....
אגב, לא ראיתי עדיין את הפרק אבל הורדתי את הקטעים ששמו באתר אליאס-מדיה בגלל זה אני יודעת....

Moreiro

New member
הוא שיחק בעונה הראשונה ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

את ההוא שפרץ בפרקים 1x12-1x13 לSD6 - קול מקנס

adiddush

New member
שלום אני חדשה פה

רציתי לציין מה שכולם פה בטח יודעים שהסדרה מדהימה .ראיתי עד פרק 12 בעונה שלישית והנה כמה שאלות מתי ישודר הפרק ה-13 ואיך את יודמת מה יהיה בפרקים הבאים או שאת רק מנחשת כמו כולם

למעלה