פרק 12,

דון גל

New member
זה לא ממש ../images/Emo58.gif... ../images/Emo8.gif

אני דווקא פחות אהבתי, אבל אני מחכה על קצה הכיסא לשבוע הבא! הדון.

Alex Trusk

New member
חתיכת פרק...

הסיום של הפרק הרס אותי לגמרי :O שוב אסוודה משחק את הפוליטיקאי הנוכל, אבל הפעם זה היה מוגזם

ZolgaR

New member
אני מחכה מה יהיה בין דאצ' לויק:

אחרי המכות היה את הקטע שהם הסתכלו אחד על השני במבט כזה שנראה לי ויק הבין שממש רע לדאצ' בצחנה בגלל כל הדחקות שעושים לו... מסכן דאצ' חח

VicMackey

New member
והקטע

עם הרוסי שהתפוצץ בחקירה.... האמת היה לי פלאשבק לפיגועים בארץ...

ZolgaR

New member
ואללה שאני חושב על זה... אבל באותו

רגע שזה קרה במגן רק חשבתי איזה מגניב זה שהוא כזה רדיוט ולמרות שאמרו לו שהוא יתפוצץ אם יקפוץ הוא עדיין עשה את זה חחח. אני יודע שלא הרבה הבינו מה הרוסי אמר כשהם ישבו במיניוואן... היתרון בלהבין רוסית... בהתחלה הבחורה אמרה לרוסי המחומצן שיספר להם למה הם הרגו את השוטרים, והקטע שבאנגלית הם לא אמרו את זה ישר, וגם במינוואן הבחורה לא אמרה מה שויק אמר לה להגיד, היא אמרה לרוסי שויק הולך לחתוך לו את הגרון... ורק אז הרוסי אמר "רגע רגע... יש לי עוד משהו לספר"... ככה שהבחורה עזרה בהמון, לא רק כמתרגמת. נקודה למחשבה

The Human Torch

New member
תזהרו לא לעשות ספוילרים...

בכותרות, בבקשה תזהרו. [אני פונה לאנשים האחרים בשרשור, פשוט לא רציתי להגיב להודעות שלהם כדי שאני לא אראה מה נכתב שם] תודה. :>

דון גל

New member
אתה צודק. ספציפית לגבי הכותרת של

ויק ודאצ' - הרי שניהם דמויות ראשיות בסדרה, והקשר בניהם הוא תמיד מהותי , אז זה לא ממש ספוילר, אבל בכללי אני מסכים איתך לחלוטין, ואדאג שלא יהיה מצב כזה. הדון.

למעלה