פרק 127 עצובבב

../images/Emo58.gifפרק 127 עצובבב../images/Emo58.gif

אמאלה מה זה הפרק הזה אני בשוק....הם ביאסו לי את התחת חשבתי יהייה יפה פרק אחרון אבל הם ממש יודעים לערוס מסיבות... אני עדיין בשוק זה היה כזה עצוב....כאילו כל מה שקרה בשנה של העונה חזר אחורה... לסת' שוב אין חברים מריסה שוב שותה ראין לבד... כאילו מה נסגר איתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פרקאחרון צריך להיות שמח!!!

noy13pour

New member
כן אבל

בתחילת העונה הראשונה מריסה לא שתתה.... רק מהפרק שהם היו בטיחואנה

אממ.. את טועה

כבר בפרק הראשון היא שותה, את לא זוכרת שסאמר והולי השאירו אותה זרוקה בכניסה לבית וראיין הרים אותה ושם אותה בביתן הבריכה ?

limorco

New member
מזמן לא בכיתי ככה מסרט ../images/Emo95.gif

אבל אחלה סיום עונה

לא זה בכלל לא אחלה!

אני עוד שניה שברתי תמחשב.......מה זה....אוףףף בגללם אני מוריד את העונה השניה כי אני במתח....אוףףף....איזה עצבים....

ran a habal

New member
אני לא ראיתי תפרק...

אבל מה קרה לסת שכבר אין לו חברים? ויש לו את ראיין שגר איתו מה הם לא חברים?

little lady bug

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש 1X24

כשכיילב אמר שהוא יודע הכל.. זה גם אומר שהוא יודע על לוק ג'ולי?

טוב אני יספר../images/Emo58.gif

בפרקים האחרונים באה חברת ילדות של ראין מצ'ינו ...רק אני לא זוכר איך קוראים לה היא היית בתחילת העונה...ובקיצור זה מגיע לכך שהוא שוכב איתה ומכניס אותה להריון(שהוא חבר של מריסה באותו זמן)ואז היא אורמת לו שהיא תעשה הפלה אבל בסוף היא לא עושה וחוזרת לצ'ינו ללדת את הילד ואז ראין חוזר איתה כי הוא לא רוצה לתת לה לגדל אותו לבד ואז סת נשאר בלי חברים בידיוק כמו מקודם...והוא עוזב את השכונה לכול הקייץ...ולא חוזר.... ובקיצור עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

שאלה בקשר לפרק 201../images/Emo58.gif

נכון שיש את הקטע שמריסה מתקשרת לראין לפלאפון והוא ישן באותו זמן והיא בדיקי ושותה על החוף?!?!?! אז מתנגן ברקע שיר איך קוראים לו???

bad attitude

New member
כל הפרקים שלכם באנגלית בלי תרגום?

איך אתם מבינים הכל? אני יודע שלא כל כך מותר לדבר פה על הכל אז למי שיש כ**ב*ות בעברית שידבר איתי בבקשה באיי סי קיו 165116799 דחוף! תודהה לכולם ערב טוב

אני לא חושבת שקיים כזה דבר...

כי בעקרון לדעתי הפרקים שאנחנו רואים במחשב (ותקנו אותי אם אני טועה) הם פרקים ששודרו בחו"ל ושם הוקלטו למחשב ועלו לאינטרטט. אותו דבר כאן אם למישהו יש פרקים עם כתוביות זה אומר ששידרו את הפרקים האלה כבר..
אז זה לא ממש פרקים שרובנו חפצים לראות במחשב (פרקים ששודרו כבר בטלויזיה...
)

למעלה