פרק 13 עונה 3

• פותח הנושא frhx
  • פורסם בתאריך

frhx

New member
../images/Emo58.gif פרק 13 עונה 3

איזה פרק מגניב. זה נראה כאילו הם ניסו לעשות או פארודיה על הסדרה שלהם, או פארודיה על סדרות על טבעי מתחרות. החנונים gohstfacer הרגו אותי, עם הסיסמא שלהם, וההומו שם. "rat, their like the rats of the world" איזה פסיכי הקטע עם הרוח הזאת, היא צריכה קב"ן דחוף. וכמה קללות רצו בפרק, חחח...

darklighter

New member
../images/Emo58.gif313../images/Emo190.gif

זה מה שאנחנו מקבלים אחרי חודשיים וחצי פגרה?:/ פרק גרוע:/ והממ זה נראה לי פארודיה לghosts hunters אבל זה לא היה מצחיק כמו שחשבתי שיהיה:/

לפחות את איך פגשתי את רובין אהבת?! XD

היה פרק בן זונ.. אחד המעולים!!! XDD

../images/Emo58.gif

עדיין לא החלטתי אם זה פרק גאוני או פרק גרוע ברמות..XD לדעתי היו משכו יותר מדי דברים.. כמו את הקטע בהתחלה.. היה נחמד לראות את אד והארי.. אהבתי שהם עשו את הפרק בסגנון צילום כמו "פרוייקט המכשפה..." XD אהבתי את התגובה של האחים שהם פגשו אותם וכל זה.. אבל הסוף בכלל היה בן זו... עם ההומו הזה.. "Ed, you got to go be gay for that poor dead intern!" וכמובן, אהבתי שהכתוביות היו בסוף.. כשבכלל לא שמתי לב שהן לא היו בהתחלה.. וגם אהבתי שכשהראו את הפתיחה של הסדרה, אז היה את ה"הפרעה" כמו שהיה בפרק עצמו..XD

Charmed Or

New member
טוב, ראיתי את ההתחלה.../images/Emo112.gif

אבל הפרק מסונכרן גרוע ;[ *מנסה להוריד קובץ יותר טוב*

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gifאה!../images/Emo112.gif

הצלחתי לראות. בעיקרון פרק חמוד, קצת לא סופרנטורלי, אבל חמוד. היו קטעים שהיו ממש מצחיקים, במיוחד עם ההומואים. XD זה תמיד ככה, יש פרק תותחי ואחריו פרק ממש גרוע. [ראו 810-811 של מכושפות!] אבל זה היה משעשע, דרך חמודה להעביר את הזמן. הם צריכים פרק הומוריסטי פעם ב, אני מניחה. וחוצמזה! שיש עוד... כמה? 4 פרקים? אני בטוחה שפרק הבא זה ישתפר. עוד לא ויתרתי על העונה הזאת. בטח שלא על הסדרה. :]

Charmed Or

New member
תודה תודה,../images/Emo112.gif

תודי לפאנגירל שבי. P: אה, וגם לאיתן ותורת הפאקצות הגאונית שלו. ":

../images/Emo58.gifפרק 13../images/Emo58.gif

בקצרה - לא מתה על הפרק.. ולא בקצרה - .......... הוא היה סביר אבל בהשוואה לפרקים שקדמו לו הוא היה נפילה רצינית... היו קטעים משעממים עד כדי כך שהרצתי קדימה.. דבר שאני בדרך כלל לא עושה כשמדובר בSPN (בניגוד לסדרות אחרות). הדבר החיובי - אד והארי.. התגעגעתי אליהם אבל (ותמיד יש אבל..) החבורה שלהם הייתה מעצבנת.. כל החלק שלפני הכניסה לבית הרדוף היה משעמם ומיותר והם לקחו יותר מידי זמן מסך (עד ששמעו את דין.. אז נהיה קצת יותר טוב). אהבתי את קונספט המצלמה הידנית כמו ב"פרוייקט המכשפה..." למרות שלפעמים זה היה קצת מעצבן (האיכות, הרעידות, ההפרעות.. אני יודעת שזה מכוון אבל.. לא הכי מוצלח..) דין מקלל ללא הפסקה - הדבר אולי היחידי שאהבתי היה הצנזורות על הקללות שלו.. מעולה! Harry: Hey! Aren't they those assholes from Texas? -
מחכה לפרק הבא ומקווה שהוא יהיה יותר טוב כי בשורה התחתונה (והיא הכי חשובה) - הפרק איכזב אותי..

Charmed Or

New member
מה? לא.../images/Emo112.gif

זה באמת היה הפרק הכי פחות טוב. למרות שיש לו כמה מתחרים.

darklighter

New member
הייתי אומרת ש../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם 213 גרוע אבל לפחות שם לדין וסם יש יותר זמן מסך אז 313 יותר גרוע...

למעלה