פרק 159

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifפרק 159

Sado Yasutora dies! Orihime's Tears זה השם של הפרק, שרשרו מה אתם חושבים שיקרה בפרק הזה
[זהו פוסט נסיון ד"א XD]

JeeChan

New member
פרק מעולה *_* ../images/Emo58.gif

אוף למה בליץ' כזה טוב ;; אני אוהב בליץ' המון המון ;_; באנימה הרגשתי ממש רע כלפיי צ'אדו, בגלל שסיימו את המכה האחרונה נגדו בפרק הקודם והמשיכו את זה בפרק הזה, זה נתן אפקט שונה והרגשה שונה, לעומת המנגה שם רציתי לבכות אבל מצחוק בגלל האירוניה, של צ'אדו מסביר על כמה הוא חזק ואז מחסלים אותו בשניה. לאט לאט ככל שאני רואה את האנימה, אני מובן את ההרכב של האספדה והאראנקאר ואיכשהו פה באנימה אני מרגיש שיש לזה הרבה יותר עוצמה מאשר במנגה שם נראה לי הכול חיקוי מגוחך של סול סוסייטי. מוזר שהם ממשיכים קדימה וקדימה עם המנגה, אבל עדיין נחמד לראות שעכשיו יתחיל הקרב של רנג'י ופרק הבא הסוף קרב של רוקיה :/ הסוף עם ההסברים על השתגרויות היה מצחיק XD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifO_O

ואו?!D: איזה פרק טובבבב כמו שאמרו מעלי, במנגה המוות של צ'אדו היה דיי פתטי, כך זה היה יותר טוב וגם יותר מרגש משהו Oס בכלמקרה, זה פרק ממש ממש טוב
גאד,איך אהבתי את ההבעה על הפנים של רנג'י כשהוא שיחרר את הבנקאי שלו,Anti bankai field FTW!!*_* מפרק הבא[בבקשה יום חמישי הבא TT;;]רואים את ה
למנגה!! הריקוד השלישי של רוקיה D: וגם הקרב של הפייגלע עם רנג'י.

Ihavenonick

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

זה אומר שהאספדה הזה הוא מס' 1? נראה לי שהוא כמו הגירסה של ההולואים לקפטן הזה שנלחם נגד איצ'יגו (ההוא עם הרטייה והסגנית עם השיער הוורוד)

למעלה