פרק 166 באנימה.

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif פרק 166 באנימה.

רק מילה אחת. וואו!. האנימציה עלתה לשלב אחר לגמרי בפרק הזה (וכנראה גם בפרק הבא)! היו כמה מוזיקות חדשות, ממש נשמעות טוב. הדבר היחיד שהיה רע היו הבכיות של אוריאימה והיללות של נל XD גרימג'י בתור חתול זה מצחיק XD

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifZOMG.

דבר ראשון, הHD זה מטומטם, כמה HD אנימה יכולה להיות?? חסר תועלת ומטומטם. ועכשיו לפרק. אני יכול להכתיר את הפרק הזה בקלות בתור פרק קרב שאפילו מתעלה על הקרב של איצ'יגו עם ביאקויה... האנימציה מעולה! איך שעשו את הפרק בצורה מעולה פשוט ואו! הטקסט של האליבל[שמתם לב שהסתירו לה את הציצים?^^] פשוט מעולה! זה היה כזה נכון וזה גם מראה דברים על האליבל, מעניין באמת איזה מספר היא...אני מפחד לדעת איפה הוא :\... אוריהימה ונל, העבירו את הרגשות שלהם בצורה דיי טובה...המוזיקה בשביל הפרק הייתה מעולה, אחלה בחירות. אה!! לגרימג'ו יש אוזניים!!! איזה חמוד!!!!!!!!!!*מלטף מאחורי האוזניים*XP השיניגאמיס קאפ היה...משעשע...לא משהו מעבר X_X טוב נו, מחכה כבר לשבוע הבא ^_^

ShimiChan

New member
אין שום בעיה, פשוט חושב שזה מטומטם...

זו סדרה מצוירת...

JeeChan

New member
וזאת דעתך האישית

ההתפתחות של תעשיית האנימה לכיוון HD, זה תהליך טבעי של התפתחות האנימציה. כל מסכי הטלוויזיה ביפן היום הם מסכי LCD WIDE SCREEN ולא מסכי CRT, ככה שפורמט שהוא לא HD כמעט ומת מהעולם היפני וצריך לזכור שאנחנו צופים במשו שלהם ולא הם במשו שלנו. כמו כן הרבה מהסדרות היום משתמשות בCGI שלא לדבר שההנפשה ממוחשבת וכמות ההשקעה בפרטים מוצגת הרבה יותר ברור וחלק בפורמט HD מאשר בפורמט רגיל. אבל העיקר למעשה הוא שרוב העולם עובר למסכי LCD WIDE SCREEN עם רזולוציית HD וזה התהליך התפתחות של מעבר ל720P ו1080P איכות, שמועברים כמובן בפורמט HD ולא יועברו בשום מקום בפורמט אחר. וזה רק סדרה מצויירת, אולי לך, אבל כללית לי לדוגמה זה תחום שלם ומושקע בעל המון עומק ומשמעות בחלקים מסויימים וזה תעשיה שלמה ותחביב שאפשר להקדיש לו זמן רב. יש כאלה שבשבילהם זה בסך הכול סדרה מצויירת להעביר את הזמן ולא מבינים למה אנשים אוהבים את זה יותר לעומק ולא יודע אם זה המקרה שלך, אבל לדעתי זה טעות להגיד סתם ככה זה מצויר. ציור זה מדיום שמעביר משמעויות ועומק בתחומים ונושאים מסויימים שבמדיות אחרות לא יוכלו להיות מועברים. לא כל דבר מציאותי מחוייב המציאות להיות המדיום הכי טוב להעברת נושאים מסויימים. לא סתם יפנים בחרו במדיום הזה להעברת הרבה מהדעות ורעיונות שלהם [זה והעובדה שהמשחק שלהם חרא P:]. ^^

The Immortal Me

New member
וואו, פרק חדש. חשבתי שאני הוזה.../images/Emo210.gif

גרימג'ו נראה כמו שילוב של דרדס וטלטאבי *עוד מגחכת*, אבל הצחוק המטורף שלו ענק. טכניקת הספליט סקרין גם מצויינת, כל האפקטים היו ככה. אבל, וואו, אלוהים אדירים, נל - STFU.

ואוו../images/Emo58.gif

איזה פרק מצויין. עכשיו הקרב הכי טוב זה הקרב של איצ'יגו וגרימג'ו, הרבה יותר טוב מהקרב של איצ'יגו עם ביאקויה. האנימציה הייתה כל-כך טובה. אני כבר רוצה לדעת איך יהיה הפרק הבא

Ihavenonick

New member
WOW!! איזה פרק ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

איזה קרב! איזו אנימציה! הקטע האהוב עליי ביותר: "מצטער. אני לא יכול להרשות להיפצע יותר" מדהים. עוד משהו קטן: גרימג'ו=פומיקי? יש סיכוי. ובקשר ל-HD- מסתבר שזה YHBT. הם אוהבים לצחוק על כל דבר שזז, וגם דברים שלא

adi455

New member
התגעגעתייייי

פרק יפה.פשוטו כמשמעו.מדהים. היו קטעים כול כך חזקים.בקרב !! ואחד המדהימים****dont die kurosaki -kun ***הד הד הד קלוז אפ העינייםשלו.בוכה דומעת קלוז אפ על הפה שלה ודמעות*** וכול מה שאחרי... חזק. ובסוף.לא יכול להרשות יותר פציעות~@!חיוךךך עין אחת כן עין אחת לא. אוייימשגעגעת
שוק. -ג'ר'מג'ו שעדין מסוס חיי- ודם!
יאלהה שיגיע כבר חמישי הבאא

JeeChan

New member
ואו איזה פרק O_O ../images/Emo58.gif

האנימציה הייתה בשיאה O_O וזה היה פשוט פאק מדהים ;; הקרב היה כל מה שרציתי לראות באקשן בבליץ' ;; איצ'יגו בשיאו נגד גרימג'ו בצורה משוחררת והקטע בסוף הכי גאר שאיצ'יגו עוצר עם היד את החרב *_*. אני רוצה עוד פרק ;; כנראה שבוע הבא פתיחה חדשה ם:

למעלה