אוי, זה ממש באסה.../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif
זאת אומרת, הם עשו כזה סוף שאני באופן אישי אם לא תהיה עונה 2 בראש שלי לוקח את זה לכיוון של "טוב, הם מתו שם. חבל." ואז זה באמת... חבל.
נו, טוב, הגיע הזמן שאיזה רשע ינצח פעם אחת, כולם תמיד מביסים אותו(מכושפות, באפי, קלארק, זינה וכו'...) הפעם הרשע לקח ובגדול.
אלא אם תהיה עונה 2 שזה יהיה נחמד. אבל אם תהיה עונה 2, הם צריכים דחוף להוסיף להם חברת צוות נשית, קיוותי שמג תשרוד ותצטרך אליהם, היא הייתה חביבה במיוחד בפרק הראשון שהיא הופיעה, אחר כך השיער שלה ממש הפריע לי להסתכל עליה, מה זה הדבר המוזר הזה על הראש שלה?
חבל שמתה, קיצר.
משחק מעולה של ג'נסן. שחקן טוב, אני אוהב אותו(לא בצורה שהבנות פה אוהבות אותו
). למרות שגם ג'ארד היה אחלה, ממש לא ידעתי בסוף אם הוא יראה או לא, אני יושב לי במתח, "נו נו נו, יורה או לא?! יאללה!" קיוותי שהוא ירה בו רק בגלל שמשום מה, לא יודע, לא אוהב את הדמות של ג'ון. נקווה שהוא ימות באוטו. נראה לי שהקטע של השד היה שאחרי שהוא הבין איזה מפגר הוא היה שכל היום הוא יכל להרוג אותם ולא אעשה את זה, הפעם הוא החליט בלי משחקים, לקח לו נהג משאית(ומשאית) והחליט שהוא גומר את זה. עכשיו, אם תהיה עונה 2, זה יהיה מעניין לאן יקחו את זה. רק שלא ירדפו אחריו עונה שלמה. אני אומר שיעשו ככה פרק ראשון כמו סוגר עונה 1, הוא לא יודע שהם שרדו, הם מוצאים אותו מחסלים אותו ואז ימשיכו עם סיפור חדש לעונה 2. כמו שבמכושפות סגרו בתחילת עונה 8 את סיפור הזיוף מוות ב-5 פרקים הראשונים והמשיכו הלאה לסיפור חדש.