פרק 1X22!!!!

axanush

New member
../images/Emo58.gifפרק 1X22!!!!../images/Emo58.gif

OMG מישהו ראה???. איזה סיום מפתיע לא ציפיתי לזה....

G Baby

New member
עדיין לא..

ראית כבר?? איזה כיף לךךך הזבל הזה עדיין תקוע ב70% ואני מתחרפנת.. אני במתח!!! אני חייבת לראות כבר את הפרק!!!!

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gifדאמ, איזה פרק!../images/Emo112.gif

היה מעולה. וזה קצת אירוני שהם נפגעים בסוף [אולי נהרגים] בתאונת דרכים ולא ע"י שדים [למרות שזה כן היה שד, אז לומשנה]. אהבתי את הסוף. אבל לדעתי היה צריך לחתוך את הקטעים שרואים אותם במכונית. כאילו להראות רק את התאונה ומסך שחור. בכל מקרה, היה פרק נורא טוב! אבל יותר מדי דיבורים ופחות מדי אקשן. וחבל, יכלו לעשות יותר. אהבתי את זה שדין זיהה את השד. אבל היה יותר מגניב אם הוא/סם היו יורים באבא שלהם והאבא והשד היו מתים. כאילו, מה? עכשיו גם כל העונה השניה הם ירדפו אחרי השד?! וזהו, היו פרקים יותר טובים, אבל זה גם היה פרק מעולה. נקווה לעונה שניה :]

G Baby

New member
../images/Emo58.gif1x22

גאאאד איזה סוף..שהמשאית פוגעת בהם. ממש לא ראיתי את זה בא.. ובאמת היו הרבה דיבורים.. ממש אהבתי את הקטע שדין זיהה שזה לא אבא שלו. והייתי בטוחה שכשג'ון אמר לסאם לירות בו, הוא היה יורה. אני לא מאמינה שבסוף הם אפילו לא השמידו אותו, קיווויתי שזה ייגמר כבר. ואיך סיימו ככה את העונה איך??? היתה עונה מעולה, פרקים מצויינים.
אני לא יודעת מה אני אעשה עם עצמי אם לא תהיה עונה שנייה..

שמתם לב ש

המלכודת משושה הזאת בה הם כלאו את מג, אז כתוב שם בעברית :) יותר נכון סתם רצפים חסרי קשר בעברית :)

axanush

New member
הפרק../images/Emo58.gif

אני עדיין בשוק ממה שקרה שם! המשאית באה משום מקום ועוד השיר הזה שהם שמו ברקע חשבתי הם יסעו לבית חולים או משהו... מישהו עוד הרגיש רע כשמג מתה או שאני סתם משתגעת??? אני לא יודעת מה אני אעשה עם עצמי אם לא תהיה עונה שנייה!

Lirchu

New member
דדאאאםםםםםםם!../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif 1X22

מזההה צריך להיות!?
איזה סוף מזעזע!!! אבל לפי הסוף הזה, הם ממש הכינו התחלה לעונה שניה! לפי הקלוזאפ שתקעו על דין בסוף, אני רואה את זה ממשיך כשהוא מתעורר ולוקח את סאם, ו-ווינצ'סטר האבא לביה"ח... הלוואי שזה מה שיהיה! לדעתי הם יכולים להמשיך גם בלי האבא.. סאם היה פשוט מהמם בפרק הזה
דין היה נראה משונה לגמרי משאר הפרקים.. פרק ממש טוב לטעמי!! *עדיין בשוק*

Charmed Gal

New member
אוי, זה ממש באסה.../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

זאת אומרת, הם עשו כזה סוף שאני באופן אישי אם לא תהיה עונה 2 בראש שלי לוקח את זה לכיוון של "טוב, הם מתו שם. חבל." ואז זה באמת... חבל.
נו, טוב, הגיע הזמן שאיזה רשע ינצח פעם אחת, כולם תמיד מביסים אותו(מכושפות, באפי, קלארק, זינה וכו'...) הפעם הרשע לקח ובגדול.
אלא אם תהיה עונה 2 שזה יהיה נחמד. אבל אם תהיה עונה 2, הם צריכים דחוף להוסיף להם חברת צוות נשית, קיוותי שמג תשרוד ותצטרך אליהם, היא הייתה חביבה במיוחד בפרק הראשון שהיא הופיעה, אחר כך השיער שלה ממש הפריע לי להסתכל עליה, מה זה הדבר המוזר הזה על הראש שלה?
חבל שמתה, קיצר.
משחק מעולה של ג'נסן. שחקן טוב, אני אוהב אותו(לא בצורה שהבנות פה אוהבות אותו
). למרות שגם ג'ארד היה אחלה, ממש לא ידעתי בסוף אם הוא יראה או לא, אני יושב לי במתח, "נו נו נו, יורה או לא?! יאללה!" קיוותי שהוא ירה בו רק בגלל שמשום מה, לא יודע, לא אוהב את הדמות של ג'ון. נקווה שהוא ימות באוטו. נראה לי שהקטע של השד היה שאחרי שהוא הבין איזה מפגר הוא היה שכל היום הוא יכל להרוג אותם ולא אעשה את זה, הפעם הוא החליט בלי משחקים, לקח לו נהג משאית(ומשאית) והחליט שהוא גומר את זה. עכשיו, אם תהיה עונה 2, זה יהיה מעניין לאן יקחו את זה. רק שלא ירדפו אחריו עונה שלמה. אני אומר שיעשו ככה פרק ראשון כמו סוגר עונה 1, הוא לא יודע שהם שרדו, הם מוצאים אותו מחסלים אותו ואז ימשיכו עם סיפור חדש לעונה 2. כמו שבמכושפות סגרו בתחילת עונה 8 את סיפור הזיוף מוות ב-5 פרקים הראשונים והמשיכו הלאה לסיפור חדש.

גיא ע

New member
../images/Emo31.gif פרק בינוני, לא אהבתי ../images/Emo58.gif

ככה: יותר מדי טוויסטים והכי גרוע: סיום הפרק הוא העתקה מדוייקת של פרק סיום זהות בדוייה בעונה שעברה. אם השדים יכולים בכזאת קלות להשתלט על כל אחד והמנהיג שלהם השתלט על האבא אז למה הם לא משתלטים גם על האחים? סיום טוב יותר היה יכול להיות כשהאבא התחיל למעוך את דין ולסיים עם זה שהוא אומר: "FATHER, PLEASE". עכשיו כולם יתנפלו עלי...

למעלה