פרק 214 אמג!!!11

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif פרק 214 אמג!!!11

זה היה הפרק הכי נסגד שהיה לנו בזמן האחרון. אומייגוד. פשוט. כל כך טובבבבב. T_T אמג אישידה!!!!!!!111111 אישידה חזר!!!1 אישידה חי!!!11 אבל לפי איך שזה נראה לא לעוד הרבה זמן!!11 >___< אבא שלו כל כך זבלללל. שימות אמןאמןאמן. איך שאיצ'יגו דואג לרוקיה ואיך שג'ינטה דואג לאורורו, אווו חמודים. וצ'אדו הלך לאוראהארה שיאמן אותו, בדיוק כמו שאיצ'יגו עשה. הוא אפילו ירד על ברכיו. עדי הייתה מה זה מאושרת אם היא הייתה קוראת את זה. צ'אדו הולך כל כך רחוק רק כדי שיוכל להגן על איצ'יגו שוב, אפילו שאפשר לסמוך על אוראהארה בערך כמו שאפשר לסמוך על... אממ... אדם שקשה מאוד לסמוך עליו? י.י;; הולו-צ'אדו, מישהו? |אמגכלכךסקסיהולואיצ'יוהולוצ'אדועושיםיאויפרוע| >__< עדי ובאקי משפיעות עליי, פיכ. איצ'יגו מצא את המחבוא של הוואיזדים! יש ממש מעט, אבל הם נראים מאאגניבים. ס.ס; למה לתקוע לנו קליף, למה, אני רוצה 215!!!111 >___<

!11אחתאחת. ../images/Emo58.gif

אפשר לומר שקיוויתי או הנחתי שיהיה משהו בנוגע לסאדו, גם אם אני לא חובבת גדולה של הדמות שלו. עד עכשיו, גם אם לא ממש התעלמו ממנו - הדמות שלו הייתה תמוהה קצת, איכשהו. אבל גם הנחתי שלא יהיה מקום לסאדו בכל הבלאגן עם הולואיצ'י אייזן ארנאקרים וויזדים השינגמים שבאו לעולם האמיתי בלה בלה וכו'... אז נראה שבסוף כן יהיה משהו איתו.D: אני ממש מצפה לראות מה יעשו עם זה. אם כבר בתקוות השקטות שלי עסקנו P: אני מקווה שיראו את איכשהו את ביאקויה. ברצינות, יוני, בלי קשר לפאנגירליזם. יהיה ממש מעניין לראות איך התנהגות שלו עכשיו, ואני בטוחה שהיא השתנתה - ולו קצת - לטובה. הרי אחרי שגילו שהוא לא הבישי הקר המנמניאק שנראה שהוא ברוב הסדרה, הראו אותו רק להרף עין. וזה מאכזב. T_T רק שלא יזכירו אותו גם לא לרגע בפילרים, איכס. גם ככה עשו טבח אופי לדמויות שאתרע מזלן הרע להקלע באקראי אליהם. נכון! הם מאגניבים למראה בהחלט. הנערה בחצאית הקצרה עם החרב במאוזן על הברכיים פשוט זועקת את זה. על מה אני מדברת בכלל, זה רק דף אחד והם לא אמרו מילה.>.> הסול מוד של רוקיה כל כך חמודה. מי זו הייתה שהציעה שיפ בינה לבין קון? זה שיפ כל כך נדרש. ם: כמה כבר אפשר לקשקש על פרק שלא הבנתי מילה ממנו! ><; שמישהו יסתום לקשקשנית הזאת את הפה. אוף, אני צריכה לגרור את אמא לזמן איכות עם הבת שלה. לתרגם לי את הפרק, משתמע. הפעם הכתב לגמרי מובן.

דיי, אנשים, תקראו את המנגה T.T

העלילה כל כך התפתחה בפרקים האחרונים ויש כל כך הרבה דקויות שכמעט נעלמות באנימה, או שנתפסו בה באופן לא מוצלח, והפילרים נמרחים ונמרחים ו..תקראו, תקראו. חוץ מזה, כן, אולי זה אנוכיי, אבל תמיד כיף לקרוא תגובות על הפרק השבועי. וככל המרבה, הרי זה משובח. ._.

Goggle Girl

New member
אני בפרינציפ לא קוראת עכשיו כי

ספיילרו לי, בתירוץ ש"אף אחד שקורא את המנגה לא מחובר אז את תצטרכי לשמוע את היללות שלי על הספויילרים". תמותו.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif שאלה לי אלייך.

איך מה שאני חושבת שיקרה אחרי קריאת פרק במנגה אפילו שאין סיכוי שזה יקרה כי זה כבר קרה עם דמות אחרת זה ספוילר?

Goggle Girl

New member
כי אלפי פעמים ביקשתי ממך לשתוק

בנוגע למנגה. שמות אני לא רוצה לשמוע אז השערות את מעלה לי. ומה אני צריכה לדעת בכלל מה הולך שמה ועם מי?

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif זאת הייתה השערה!

אני יכולה לשער שאיצ'יגו יצבע את השיער לסגול וירקד ברחובות החצאית טוטו ירוקה, זה אומר שזה יקרה? [הלוואי עליי. 3>]

Goggle Girl

New member
ביום שבו קלאמפ יתחילו לכתוב את הסדר

-ה. ואז הן גם תציירנה את צ'אדו הרבה יותר בישי. ואז יהיה הרבה יותר איצ'יצ'אדו. הם. אולי זה לא רע כל כך ם_ם

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif נמ, לתרגם לך?

ואני חולמת שיראו את סוי במנגה. אבל אני יודעת שזה כבר לא יקרה כי תקעו אותה באנימה וכי יש מספיק חבר'ה מס"ס בעולם הפיזי. ולה עשו את הכי טבח דמות שאפשר!!!11 [אני יודעת שכבר שמעת את זה מיליון פעם, אבל זה לא ימנע ממני להגיד את זה בפעם המיליון ואחת! >< זה פשוט זוועת עולםםם.] בכל מקרה, אני לא ממש רואה איך ביאקויה ישתלב במנגה. או כל מישהו אחר מס"ס. XP אני ממש מפחדת ממה שאוראהארה יעשה לצ'אדו. אמאל'ה. X_X אם זה ימשיך ככה אני באמת אגמור בתור חובבת איצ'יצ'אדו. והוואיזדים באמת שולטיםםםםם. אבל מה לעזאזל היראקו לובש? XD;;

הראו אותה רק לכמה שניות...../images/Emo58.gif

גם אם המעט לא מבשר טובות, מן הסתם. P: נו, ואני לא ראיתי איזו אפשרות למקום לסאדו בכל העלילה הדחוסה ממילא. תני לחיות באשליות! רק הבעתי תקווה ועניין קלושים. והרי סביר להניח שיהיו עוד פלאשבק אחד או שניים לגביו. רוקיה, איצ'יגו או רנג'י. אני מביעה תקווה ועניין קלושים שזה יהיה רנג'י.
לא דווקא פחד, יותר סקרנות מודאגת... אני תמיד אהיה כאן לקטר איתך.^_^ לא חסרות דמויות לרצות לראות אותן מופיעות שוב. מספיק? *מופתעת* P:

Violettecat

New member
oh my god! ../images/Emo190.gif 214

איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איצ'י מה אתה עושה?! , אל תצטרף לוואיזרדס! הלוואי ורוקיה תעצור אותו, רוקיה *.* , רק היא מסוגלת . מאטסומוטו הייתה ממש חמודה וילדותית כהרגלה, גם אורורו וג'ינטה היו מתוקים. סאדו ואישידה מתכננים להתאמן ולהתחזק והמלחמה כנגד ההולואים ואייזן עומדת בפתח,איזה מתח! אני מתתתתתתתתתה שכבר יגיע פרק 215!

Goggle Girl

New member
תתחברי למסנג'ר! ><

אאאה ולמה קראתי את השורה הראשונה בהודעה שלך ;; *-* אני לרצות

Hinamori

New member
היטסוווו.../images/Emo58.gif

היטסו שהראש שלו נמצא בין הציצים של ראנגיקו, אבל היטסו ! D: ואיצ'י דביל. @@; הוואיזורדים יושבים שם במחבוא וזה נראה ... קבוצת תמיכה O.ס אפילו שזה לא קבוצת תמיכה, זו קבוצת תמיכה !!11 ["אני איצ'יגו ויש לי פיצולישיות." "אוהבים אותך איצ'י-צ'אאאאן !!111"] ג'ינטה/אורורו זה קאוואי~ ועכשיו אתם תראו המון צ'אדו/אוראהארה, כמו האוראהארה/איצ'י והרנג'י/אוראהארה. @_@~ אה, ואבא של אישידה זה סתם קקי. ס.ס ואם כבר מסומן ספוילר נשים גרימג'ואולקיורה~ DD:

למעלה