פרק 262 במנגה

JeeChan

New member
טוב זה היה פרק של WTF ../images/Emo58.gif

יופי אוריהימה ~_~ את מסכנת את החברים שלך, ואז מתפלא כשאולוקיורה מסביר לך שהם הולכים כולם למות, גאונות @_@ משהו בהחלט מוזר, למה ארקנר זה קאיין @_@, למרות שאני יכול לחשוב על כמה הסברים. טוב זה קצת יותר שיפור במנגה :]

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif פרק.. פרק... מדהים!!!

גאד!! קאין?!?!??!?! מה זה לעזאזל אמור להביע?!?!?! ואינואה שולטת~~ כל הכבוד לה ^^ וסאדו.. סאדו!!! אל תמות סאדו!!!!!!!!!!

Tiger Eye16

New member
רוצה לשתף אותי בהסברים?... ^_^

למרות שהסבר לזה יכול להיות לפי דעתי שבגלל שקאין כשהוא מת למעשה הוא התאחד עם ההולו שלו.. אז יכול להיות שהוא הגיע למעשה להאקו מונדו?!? אבל איצי'גו לא אמור להיות הגילגול נשמה שלו או משהו?... ~אני לא מבינה כלום~

LoVe in Ron

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

נראה לי שהרעיון של "איצ'יגו הוא גילגול הנשמות של קאיין" זה היה רק תיאוריה של המעריצים ^^" ועכשיו קובו הולך לנפץ את התיאוריה הזאת לרסיסים קטנים [: מוחעחע~ (טוב זה לפחות מה שאני מקווה שהוא יעשה O: ) אני מאווד מקווה שהאיש הזה הוא קאיין, ולא סתם איזה הולואו מרושע שמתחזה לו >,>"

Tiger Eye16

New member
אבל.. אבל.. ../images/Emo58.gif

קובו לא עושה שום דבר סתם.. והוא נתן -המון- רמזים לכך שלקאיין יש קשר ליאצי'גו שאתה חייב להיות עיוור אם אתה לא רואה כלום.. אז איך!?!? מה פתאום הוא סותר את כל הרמזים שהוא נתן!??!.. נממ.. אני מניחה שנגלה עוד מעט את התשובה ^__^

Goggle Girl

New member
תשובה אפשרית!!!! ../images/Emo58.gif

(למה אני קוראת את זה?!?!?!?!) דבר ראשון קאיין התאחד עם הדבר הזה. מכאן משתמע שיש שתי ליבות נשמות. הליבה של קאיין הייתה יכולה להתגלגל הלאה. דבר שני - לא בדיוק הסבירו מה הולואו בדיוק (ולמה אני אומרת את זה לאנשי מנגה? XD). ייתכן מצב שבו הלב שנהרס בהתדרדרות להולואו למעשה הוא בסיס הנשמה. אז הלך לנו הגוף במוות הראשון, במהפך להולואו הלכה לנו הנשמה (שהתגלגלה הלאה בינתיים להיות איצ'י ביצ'י שלנו :}~). מה שנשאר מאחור זו מסה של אינסטינקטים וזכרונות וכאב, קריא התודעה. ההולואים אוכלים נשמות אחרות בשביל למלא את החלל ב"לב" שלהם - הם רוצים לאכול ליבות של נשמות אחרות בשביל למלא את החלל אבל לא מצליחים ולכן הם תמידית רעבים. ככה יש גם הולואו קאיין וגם איצ'י בישי ^_____^ לילה טוב לכולם <:

Tiger Eye16

New member
למה קראת את זה? XD

אבל רעיון ממש מגניב!! אני ממש מקווה שזה מה שיקרה האמת ^__^ (כמו תמיד שמחה לקרוא את המחשבות שלך ^^)

ShimiChan

New member
שאלה מאוד מטומטמת.*ספוילר*

מי זה קאיין?O_ס אנייודעשאנינעל אבל...מיזה?

Pandora4411

New member
../images/Emo58.gifקאיין.

מסופר עליו בעיקר בפרקי סול-סוסאייטי שבהם רוקיה נמצאת במגדל הלבן ההוא, איך שלא קוראים לו... אז במשפט אחד: אאל"ט קאיין היה סגן הקפטן של המחלקה ה13 כשרוקיה צורפה למחלקה, והייתה למוות (הטראגי משהו) שלו ושל אשתו השפעה גדולה מאוד עליה.

Goggle Girl

New member
כמה רע זה יהיה מצידי לבקש

שלהבא שמות _כאלה_ של דמויות יוכנסו לתוך תוכן ההודעה? כאלה קריא שכבר פגשנו ושיש יותר מדי מה לעשות איתן עלילתית.

Tiger Eye16

New member
בגלל לא רע.. את צודקת ^__^

חחח מעניין אבל מה עובר לך עכשיו בראש... ^^ (אני רעה.. >.<)

Hinamori

New member
לא הבנתי מה הבקשה, האמת ._.

את בעצם אומרת שהשם הזה הוא ספויילר? י.י

Goggle Girl

New member
בהקשר הנתון כן ../images/Emo58.gif

אם אני אבוא ואתחיל לצעוק סתם "קאיין, קאיין!" זה לא אומר כלום. כשאני אתחיל לצעוק "קאיין, קאיין!" בהקשר של פרק מנגה מתקדם, מספיקים ספויילרים מינימאליים (שלא קשה לחטוף אפילו בפורום הזה שלא לדבר על אם מסתובבים כמות מינימאלית של זמן באתרי אנימה כלליים) בשביל לגרום לי לאכול את הרגל בגלל מחשבות קנוניה שיש מצב די טוב שחלק מהן לפחות צודקות םם

למעלה