פרק 263 במאנגה

אז אמנם ../images/Emo58.gif

RAW שלם עדיין אין, אבל תסריט מלא וסריקות חלקיות יש גם יש. הייתי רוצה לפתוח בקינה ללחיה הענוגה של רוקיה. למה, פעם אחר פעם, בוחרים לפגוע דווקא בחלק כה צביט? כמו שיעיד גרימג'ו, מדובר בשערורייה של ממש ויש למצות את הדין עם רנג'י (מבת-ים) ועם קאיין (הסכיזופרני).

וקצת יותר ברצינות ../images/Emo58.gif

אחרי השוקים של 261 (עכשיו מתחילים ההפסדים) ו262 (זכרונות כואבים צפים) קיבלנו פרק שמקדם אך במעט את העלילה הכללית, אבל חשוב מאוד לקראת סגירת הקצוות בין רוקיה לקאיין. בין אם קאיין עובד עליה כשהוא אומר שיש לו תוכנית בין אם לאו, ברור שרוקיה במצב מאוד שברירי רגשית עכשיו, והרבה יותר ריאלי שאחד מהחבר'ה, שלא מפריע להם לפגוע בקאיין כי אין להם את המטען הרגשי הזה, יבוא לעזור לה (איצ'יגו/אישידה/רנג'י) מאשר שהיא תגיע לבנקאי ותנצח אותו (משום מה, גם אם הוא לא אספדה אמיתי, לא נראה לי שהיא תוכל לגבור עליו באותה קלילות יחסית כפי שגברה על די.רוי בעזרת השיקאי שלה בלבד). נויטורה מתרברב שהוא האספדה החזק ביותר -- אין לדעת אם זו שחצנות גרידא או שהוא באמת #1, בכל מקרה לא נראה שלסאדו יש סיכוי להרים ראשו שנית, בקרב הזה הוא הפסיד. סופית (בבקשה, קובו). מהשיחה שלו עם הארנקאר החדש (טסלה?) מבינים שהוא קלט רייאטסו של מישהו מתקרב וזו לא רוקיה, אז בקרוב נראה את אחד הגבר-גברים מתייצב מולו (איצ'יגו? עבר הכי הרבה זמן מאז שראינו אותו).

Tiger Eye16

New member
תודה!! ../images/Emo58.gif

פרק מעניין... אכן קאיין סכיזורופני ויחד איתו התנפצה התיאוריה לגבי קאייין\איצ'יגו... מסכנה קיוצ'יקי.. אם לשפוט לפי התסריט אז ההולואו מתחיל להישתלט על קאיין =\ אבל לא הבנתי עדיין... הוא אספדה או לא??.... (לפי פרק קודם הוא כן.. עכשיו לא הבנתי O__o). ואוףף למה אתה רע???!?!?!? קובו אל תעש את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תהרוג את צ'אדו!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נממ מחכה לפרק הבא.. ^^

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif אומג.. איזה פרק.....

נממ טוב.. ניראה לי בכל זאת שצ'אדו נישאר בחיים אבל מסכן... כל פעם מנצחים אותו מחדש =\ בטח גם ינצחו את כולם ואז הם יאלצו לחזור הבייתה להיתאמן.. >___> בכל מקרה יופי קובו... הפכת את קאיין לסכיזופרני... =\ עכשיו השאלה שלי היא.. למה לעזאזל נתת כל כך הרבה רמזים שיש קשר בין איצ'יגו לקאין!?!?!? אומג >___> אולי יש משהו במה שעדי אמרה בשירשור הקודם.. |מקווה|. נממ אבל מסכנה רוקיה.. המנגה בהחלט משתפרת >.<

עכשיו ../images/Emo58.gif

שאנחנו יודעים שגם קאיין התגלגל להיות בן-כלאיים (אמנם במקרה שלו ככל הנראה מדובר ב - הולואו שה - שיניגאמי שבתוכו החל לתפוס שליטה (אצל איצ'יגו ובני מינו הוייזארדים זה להיפך), יהיה מעניין לראות אם כשקאיין יציג את צורתו הסופית (בהנחה שיעשה זאת) יהיה זה קרוב יותר לשיקאי/בנקאי של שיניגאמים או שבדומה לארקנארים הוא פשוט יחזור להיראות כמו ההולואו המכוער שאכל אותו, רק יותר חזק כמובן. בכל אופן, הייתי אומר שהמאבק הפנימי אצל איצ'יגו מזכיר, ולא במעט, את זה של קאיין, אז מי שעד עכשיו האמין שהקשר היחיד ביניהם הוא המראה החיצוני הדומה והחשיבות שלהם בחייה של רוקיה, מגלה שיש עוד סיבות.

JeeChan

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif

במקרה של איצ'יגו זה אדם שבתוכו יש את שתי צידי המטבע, השיניגמאי וההולו, לכן הוא יכול לפנות לשני כיוונים שונים. לכן הוא יכל ללכת לכיוון הבאנקאי של שיניגאמים, ואני מאמין שגם יוכל ללכת לדרגת ויזארדרים [שזה מה שהוא מנסה כרגע]. קאיין לדעתי ישאר בצורתו הנוכחית, ולא ימשיך לשום כיוון אחר, למרות שמי יודע אולי לקובו יש מחשבות אחרות בנושא.

ketty the sheep

New member
אבל... ../images/Emo58.gif

כשאנחנו מסתכלים עם איצ'יגו, אני לא חושבת שיש צורך להחשיב את הצד האנושי שלו, מכיוון שלנשמה שלו יש כוחות של שיניגאמי, וזה בעצם מה שנחשב. כלומר, אם מסתכלים על הנשמה של איצ'יגו, רואים הולו בתוך שיניגאמי. אל הקיום ה'אנושי' שלו ניתן להתייחס יותר כאל שיניגאמי (והרסידנט הולו
) בתוך גיגאי, מכיוון שהנשמה שלו התפתחה מעבר לרמה של זו של אדם רגיל. הוא יכול לפנות לשני הכיוונים בדיוק כמו שהויזארדים יכולים - אני בטוחה שגם ויזארד שלא יכול לשלוט בהולו הפנימי שלו יפסיד לו בסופו של דבר. ויזארד ושיניגאמי, כפי שאתה מציג את זה, הם לא שני דברים הפוכים. (או, אם נסתכל על זה רגע מנקודת מבט פסיכומטרית - בכל ויזארד יש שיניגאמי (כמו במקרה של איצ'יגו), אך לא כל שיניגאמי יש ויזארד). אוכ, סיבכתי את זה יותר מדי.

JeeChan

New member
פרק סביר ../images/Emo58.gif

לא התלהבתי יותר מדי. היה מאוד נחמד כשקאיין התנהג כמו קאיין, והזכיר לי מאוד את איצ'יגו בהרבה קטעים ם: אבל היה כל כך ברור מהרגע הראשון של הפרק הקודם עד לסוף הפרק הזה, שהוא יפגע בא. הדבר היחידי שמעניין היה ההסבר שלו לגבי איך הוא הגיע לשם. אני מקווה שהוא יהיה כלי עזר בעתיד לחבורה, אך כרגע זה סתם משעמם ונדוש.

S.Riddle

New member
אייייייק. (פרק מוצלח, ftw~)../images/Emo58.gif

אוח, קובו טיטה. אתה מתחיל לגרום לי לאותו המרגש החמים והצמרירי ומלא המוות שכמוהו יכלו עד עתה רק קלאמפ. hear, hear. אזז. לקאיאן יש פיצול-אישיות? אני אומרת שהוא למעשה חצי קרש-גיהוץ חצי-מלפפון עכשיו. ורוקיה. אוי, רוקיה. הלב שלי כל כך יוצא אליה. מסכנה שלי. אני כל כך אוהבת אותה, אין. שקובו טיטה יגיד תודה שהוא עדיין בחתיכה אחת. זה בהחלט מניאקי, אבל- לא איכפת לי מה הוא רוצה לעשות לצ'אד, שיעשה- אבל כשזה מגיע לרוקיה זה נהיה אישי. >:| יאללה, פרק הבא איצ'יגו בא, מציל אותה, ושניהם רצים יחדיו שלובי-ידיים אל עבר השקיעה הורודה של הואקו מונדו? (עם אייזן בתפקיד אורח כמשיט גונדולות ששר סרנדות [סיישוּן אמיגו?] בספרדית. D:) ~ב-overdose איצ'י\רוקי אחרי הצפייה ה2814621764782 במחזמר האחרון~

למעלה