פרק 264 במאנגה

אז.. ../images/Emo58.gif

כמו בשבוע שעבר, אני פותח את השרשור עבור המכורים בינינו (תמונות ~ מלים), כשעוד לא יצא אפילו RAW מלא, אבל עם תסריט שאושר ע"י מקורות מוסמכים. המתיחות בין רוקיה לארנקאר!קאיין הולכת וגוברת, וגם אם הוא דובר אמת כבר לא נראה שיש סיכוי להשכין שלום ביניהם. בפרק הבא נראה כמה נזק יכול להסב לו השיקאי שלה. Shirayuki <3 מסכן גין, עושה רושם שאין לו הרבה חברים בהואקו מונדו ועד שכבר מצא אחד (כל כך מתאים לו לאהוב את מי שאונס את אויביו עם הTentacles שלו) הרגו לו אותו. גילינו את מספרו של עוד אספדה (#8): תואם אישידה, זארואפולו, שע"פ השערות עשוי להיות אחיו של אילפורטה (#15, התמודד מול רנג'י במסגרת קבוצת פורעי החוק של גרימג'ו וזכה לקבל נבוט מאורורו!בוט 3>, ראו תמונה מצורפת) כיוון שהם חולקים את שם המשפחה גראנץ, ולפיכך מחפש נקמה על מות אחיו. נקווה שגם הוא וגם רוקיה ייצאו משם בכבוד. גילוי היריב של רנג'י אומר שאלא אם כן אנחנו צפויים להפתעה ענקית (ריוקן ואישין/הוייזארדים/אורהרה ושות') שתשאיר לחבורה סיכוי להגיע לאייזן ולחזור מנצחים, הקרב הבא יהיה איצ'יגו-נויטורה (גם עם הPower-Ups האחרונים שלו, לא נראה לי שאישידה הגיע לרמה של איצ'יגו בעיני האספדה). משום מה יש לי תחושה שאם גרימג'ו יחוש את הרייאטסו של הOTP שלו הוא יקנא וירצה להצטרף/לעצור את הקרב.

S.Riddle

New member
הרייאטסו של הOTP שלו XDDDD ../images/Emo58.gif

אחח, כמה שזה נכון.
ואני עוד חשבתי בהתחלה שזה יהיה אולקי\גרימי, ובסוף זה בכלל גרימי\איצ'יגו ואולקי\הימה (או שזה הימה\אולקי בכלל?
) בכל מקרה! הייתי בטוחה לחלוטין שזה איל פורטה שתקף את רנג'י (שאפילו לא זכרתי שהוא מת. אהבתי אותו ;-;) עד שראיתי שיש לו בכלל שם אחר. אומג, טווינססט בהואקו מונדו. אני מאוהבת~
קובו טיטה נותן לי בדיוק את ה-fixים שאני צריכה, מי אני שאתלונן? ^_^ ...אני מעדיפה לא להגיב לגבי קאיין. אני בכאלה ריבים עם עצמי לגבי "האם זה באמת קאיין?! אבל רגע, הוא ניסה לתקוף אותה... אבל מצד שני אולי זה ההשפעה של אייזן... אבל מצד שלישי, אמא..." ואני מעדיפה לא לחלוק אותם עם אנשים אחרים כרגע למען בריאותם הנפשית >_> ולופי לא מת, דעתו פשוט מעט חצויה כרגע. :XXX (וואו, זה היה משפט כזה גרוע. אני מצטערת. XD) וואי וואי, אם גרימי יקלוט שאיצ'יגו כבר שם, הוא קודם כל יהרוג את נויטורה כדי שלא יפריע לו ואז ינסה להרוג את איצ'יגו. או לחליפין, לעשות את איצ'יגו. גרימי עצמו קצת מבולבל בקטע הזה. XDDDD
~

../images/Emo18.gif לגילאי 18 ומעלה ../images/Emo58.gif

מותר קצת יאוי כל עוד זה לא כולל אברים מוצנעים, נכון? אז הנה, הבאתי קצת בשבילך. ILFORTE X GRIMMJAW : הקש אחת. GRIMMJAW X ICHIGO : הקש שתיים. וצירפתי בונוס קטן ותמים. הו גין 3> נ.ב. 1: גם אני לא הייתי בטוח עד עכשיו לגבי קאיין, אבל ... לא יודע, עם כל התסביכים שיכולים לצוץ אחרי המוות, את באמת חושבת שהקאיין שהכרנו היה מבקש מרוקיה להגיש לו את ראשיה של חבריה? כי אצלי זה די הכריע את הכף. נ.ב. 2: אני בטוח שגין שומר עוד כמה שלדים בארון למעט העובדה שהוא מסיט את המסדרונות כרצונו, כמו למשל מה הוא עשה עם הTentacles של לופי (שיספר עד מחר לאייזן-סאמה שאחסן אותם בחדר הציוד "לכל מקרה שלא יבוא").

ketty the sheep

New member
../images/Emo58.gif

זה מזכיר לי משהו שכתבתי פעם על גין והתחביב המיוחד שלו (אני לא מוצאת את זה, אבל הנה התקציר: גרימי רוצה את היד שלו חזרה. nuff said', נדמה לי). על כמה מתערבים שבאמת יש לו אוסף כזה/ הוא מחזיק אותם בתור חיות מחמד? XD וואו, גרימג'ו x אילפורטה. *_____* (אתם חושבים שההגדרה של אייזן לאספדה בתור 'אחים ואחיות' אמורה להטריד אותנו? לא לירון, אני לא רוצה את התשובה שלך לשאלה הזו. את מוזמנת ללכת להביע את דעתך ממש פה).

S.Riddle

New member
אבל עכשיו זה נהיה AU!! ../images/Emo58.gif

כי כבר יש לו יד, ואני בטוחה שהימה תשמח להצמיח לו עוד כמה אם הוא ממש יבקש. P: היי, אמרתי לך כבר שאני הולכת לכתוב את החרא הזה עם ג'וניז. מה את עוד רוצה ממני. (טווינססט? רק תבקשי, באמת, אני אשמח.~)

ketty the sheep

New member
לירון, באמאשלך..........

מיזוקי, סאקי, פוג'י (שניהם), קיסרזוססט, אינואי, קאידו, יוקימורה, סאנאדה, אטובה וקארופין מגיעים לוואקו מונדו.

S.Riddle

New member
מה נהיית לי פה יפן?

מותר איברים מוצנעים, ואפילו מומלץ! יא הי-צ'אן. לכי תגנבי את הסוודר של קימרו. :D 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111 DDDDDDDDDDDDDDDDD: זה כזה זוג unappreciated, בחיי.
1. ושוב, אני לא מוכנה להספיד את קאיין בקביעה זו או אחרת. אני מעדיפה לחכות שקובו טיטה יעשה את זה בשבילי. ובינתיים אני רק יכולה לומר לך שכן, אני עדיין מאמינה שזה יכול להיות קאיין האמיתי. לפי מה שהוא אמר לרוקיה בהתחלה (ואני לא אומרת שהוא לא שיקר, אבל זאת תאוריה שאני יכולה להביא את עצמי להאמין לה) יש הסבר הגיוני לחלוטין לכך שאייזן לקח אותו (או את מה שנשאר ממנו) ועשה ממנו אראנקר סטייל איצ'י, inner hollow included for free. זה שהוא אמר לרוקיה את מה שאמר על הראשים של חבריה (oh lol is this clamp?) יכול בהחלט להיות העבודה של החלק שאייזן השתיל בו, ולא במה שנשאר מקאיין האמיתי באראנקר הנ"ל. 2. וואי, לגין בטח יש מוזיאון כזה של "הטנטקלס של לופי", "היד של גרימי", "חוש הראייה של טוסן (זה יכול להסביר למה טוסן די שונא אותו oO)", ואולי אפילו "המגהץ של קאיין" כי הוא קרש גיהוץ ללא מגהץ.

S.Riddle

New member
....אני ממש, ממש צריכה לכתוב את זה.

לבריאות הנפשית של כולנו. "גין, אנחנו רוצים לתת ללופי קבורה נאותה, איפה שמת את הטנטקלס שלו?" "3:" "...*זה* מה שהבאת אתמול בלילה לחדר שלי..?.." "3333:" "....אפילו אחרי שהוא מת, לופי מביא כל כך הרבה תועלת. Kubo Tite bless him." ~הולכת לירות בעצמה D:~

אה, ועוד דבר אחד ../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gif

בעצם כמה דברים שלא יכולתי להתאפק מלהביא. [Gotta love macros] אחת שתיים שלוש [אני מקדיש את ארבע ושש למישהו/י מאוד מיוחדים, אתם יודעים מי אתם.
]

ketty the sheep

New member
את יודעת מה סאם היה אומר על זה?

WE NEED TO MAKE A BARRIER BETWEEN YOU, THE WORLD AND THE SNAKES.

ketty the sheep

New member
אוף, שיצא כבר RAW ../images/Emo10.gif [../images/Emo58.gif

מה מה מה היה שם עם גין? (יופי, עכשיו הפכת גם אותי לזונת ספוילרים. אתה מדרדר אותי. >.> ).
Gin: "Is that so? Then how about we become more friendly?" Gin: "It's been lonely without Luppi ever since he died. We got along together good too."​
אני לא יודעת מה לחשוב על זה כרגע (מעבר לפאן הקומי שבעניין, כמובן. הו גין.
), אבל משהו מעורר בי את תקוות ה'עוד מעט נגלה מה גין באמת רוצה מהעולם' העתיקה שלי. גיןןןןןןןןן!!!

Noya Nyan

New member
יאי~../images/Emo58.gif

הננגגגחגחמדדגכרחלעןארחע!! X___X" קובו טיטההה 3> גין D< מסכן היה לו חבר אחד והרגו לו אותו ;_; (לופי 3>) זה בסדר, אנחנו אוהבים אותך גין 3> ומה הוא משחק עם המסדרונות שמה...? x__x" נראה לי שקאיין השתגע לחלוטין O__ס" הוא בעצמו אפילו לא יודע על מה הוא מדבר. "תביאי לי את הראשים של החברים שלך! ^____^ היהייהיי D:" |בוהה| ואם תשימו לב, אין זכר לזה שהוא דיבר ב"שני קולות" בסוף הפרק הקודם ס,ס" ארג. רוקיה מעוצבנת זה טוב 3> היא העיפה את היד של קאיין מהראש שלה, חוחו~ אבל ברצינות. היא ממש ממש ממש כועסת. היא בכלל לא התגברה על מותו של קאיין עדיין ... :/ היא עדיין מוכנה למות בגלל מה שהיא עשתה. לא לפני שהיא תציל את אוריהימה כמובן [: אבל בכל מקרה, חשבתי שהיא כבר התגברה על זה שהיא הרגה את קאיין בסוף SS, אבל מסתבר שלא Oס" היא אמרה שהיא מוכנה שקאיין יהרוג אותה >,>" מעניין אם היא מרגישה ככה רק בגלל שהיא רואה את קאיין שוב אחרי כלכך הרבה זמן... או שהרגשות האלו נשארו אצלה עוד מ SS. (למרות שהיא הלכה והתנצלה לקוקאקו והכל.) אה, וסופסוף מראים את רנג'י! ^__^ רנג'י / דונדוצ'אקה OTP *מתה* איפה איצ'יגו כשצריכים אותו~

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

אין לי הרבה מה להגיד.. לא יודעת פרק מוזר.. =\ לא הבנתי מה הקטע עם קאיין??? ההולאו ששולט בו דיבר עד עכשיו ?? לא הבנתי >.< ונממ קיבלתם ת'חיוך שהוא דפק?? ~מפחיד~ "תביאי לי ת'ראשים של החברים שלך" ~עוד יותר מפחיד~ מסכנה רוקיה... נממ זה כל כך עצוב שהיא עדיין מרגישה אשמה על מה שקרה.. ואיך שהיא העיפה לקאיין ת'יד.. הכעס בפנים שלה.. ~רוקיה עצבנית זה מגניב~ ולא הבנתי איפה הקטע מהמסכה של זאופולו (לא כתבתי נכון אני יודעת..) כשהראו אותו בהתחלה ולא הראו לו מסכה בכלל חשבתי שזה אומר שכניראה הוא ארנקאר יותר מפותח או משו ואז זה אומר שהמס' שלו יותר גבוה אבל מסתבר כניראה שלא >.< וגין... גין אני אוהבת אותך!!! לא ניראה לי שאני בחיים אצליח להבין אותו >__> מסכן משעמם לו XD ~כל הסצנה הזאת העלתה לי מחשבות מטרידות~

JeeChan

New member
בין הפרקים היותר טובים ../images/Emo58.gif

הבגדים של קאיין משום מה, הזכירו לי את הבגדים של Organization XIII מקינגדום 2. זה הפרק הראשון לאחר תקופה ארוכה, שאני יכול להגיד שנהניתי מכל חלק בפרק. גין ם: מעניין אותי מה בדיוק היה החלק שלו של שליטה במסדרונות, הוא משחק עם כולם, כדי שהוא ייצא כנגדו וכו' ם: ? האהבה וכבוד של רוקיה כלפי קאיין, איך שהיא לא נשברה ודווקא דפקה בו אונד, היה מעולה. כבר חששתי שהיא תחלש ותיפגע, אבל אז התפיסה והשיקאי שלה 3>. אויב מעניין ניצב בפני רנג'י P:

למעלה