אז.. ../images/Emo58.gif
כמו בשבוע שעבר, אני פותח את השרשור עבור המכורים בינינו (תמונות ~ מלים), כשעוד לא יצא אפילו RAW מלא, אבל עם תסריט שאושר ע"י מקורות מוסמכים. המתיחות בין רוקיה לארנקאר!קאיין הולכת וגוברת, וגם אם הוא דובר אמת כבר לא נראה שיש סיכוי להשכין שלום ביניהם. בפרק הבא נראה כמה נזק יכול להסב לו השיקאי שלה. Shirayuki <3 מסכן גין, עושה רושם שאין לו הרבה חברים בהואקו מונדו ועד שכבר מצא אחד (כל כך מתאים לו לאהוב את מי שאונס את אויביו עם הTentacles שלו) הרגו לו אותו. גילינו את מספרו של עוד אספדה (#8): תואם אישידה, זארואפולו, שע"פ השערות עשוי להיות אחיו של אילפורטה (#15, התמודד מול רנג'י במסגרת קבוצת פורעי החוק של גרימג'ו וזכה לקבל נבוט מאורורו!בוט 3>, ראו תמונה מצורפת) כיוון שהם חולקים את שם המשפחה גראנץ, ולפיכך מחפש נקמה על מות אחיו. נקווה שגם הוא וגם רוקיה ייצאו משם בכבוד. גילוי היריב של רנג'י אומר שאלא אם כן אנחנו צפויים להפתעה ענקית (ריוקן ואישין/הוייזארדים/אורהרה ושות') שתשאיר לחבורה סיכוי להגיע לאייזן ולחזור מנצחים, הקרב הבא יהיה איצ'יגו-נויטורה (גם עם הPower-Ups האחרונים שלו, לא נראה לי שאישידה הגיע לרמה של איצ'יגו בעיני האספדה). משום מה יש לי תחושה שאם גרימג'ו יחוש את הרייאטסו של הOTP שלו הוא יקנא וירצה להצטרף/לעצור את הקרב.