פרק 268 במאנגה

../images/Emo58.gif פרק 268 במאנגה ../images/Emo58.gif

!Rukia FTW סוף סוף גם היא הגיעה לפאוור-אפ המיוחל. !So long, fishtank

S.Riddle

New member
רוקיה אכן ניצחה את העולם.~ ../images/Emo58.gif

ידעתי ששווה להשקיע בה! XD וואו, היא כל כך מדהימה. אני לא עומדת בזה~ *מקימה מזבח קטן* טוב שהפרק הקודם לא הרג אותי, אבל הפרק הזה ממש פיצה עליו. רוקיה חזקה בכל כך הרבה רמות, וכל מי שאמר אחרת- ובכן, שיגיד מה שבא לו. הפרק הזה מדבר בשם עצמו.
הפלאשבק עם קאיין גרם לי לצייץ נורא. איך שהיא הסמיקה לידו, זה בכלל לא אופייני לרוקיה להיות כל כך... מוחצנת. אני נורא אוהבת את זה. וזה נותן בסיס יותר קונקרטי לרגשות שלה כלפיי איצ'י (לא הסומק, obviously, אלא כל מה שקורה בפלאשבק הזה~), מכיוון שלמרות שתמיד יש ספקולציות שהיו לה רגשות כלפיי קאיין, זה אף פעם לא נאמר, והסצינה הזאת... ובכן. אבל זו בטח לא הפואנטה. הפואנטה היא..! שעכשיו רוקיה תצטרך לשלם לאייזן פיצויים על האקווריום. :< go go rukia go go! כמה שאני אוהבת אותה.
"תצטרך לחכות שמישהו אחר יבוא להציל אותה" my ass. ^__^ יאללה, פרק הבא מסיימים עם זה ועוברים לרנג'י ולאח המתאבל? אני רוצה קצת גראנטז אקשן~

Goggle Girl

New member
כמה טוב ../images/Emo58.gif

שלא אכפת לי מספויילרים על רוקיה XD רק אגיד שוב דעתי בנושא - אני לא אומרת שרוקיה לא מאוהבת באיצ'י. אדרבא, אם יש מישהו מהם שמאוהב בשני זו רוקיה באיצ'יגו. אבל בגלל מה שאת מחשיבה לביסוס, אני לא יכולה לתמוך בזה (חוץ מזה שאני לא רואה את זה מצידו אבל זה כבר דיון אחר) - בגלל כל מה שהיה עם קאיין, בגלל הרגשות שלה שאף פעם לא באמת היה לה הזדמנות לסגור ולהבין, בגלל ההרגשת פספוס, הרגשות אשם, הכל - זה פשוט לא הוגן כלפי איצ'יגו שהיא תאהב אותו ככה.

S.Riddle

New member
kthx. :D ../images/Emo58.gif

אני אומרת את זה יותר מדי לאחרונה, אלוהים. XD אממ, לא אמרתי מעולם שאת אמרת שרוקיה לא מאוהבת באיצ'י. o.o כל מה שאמרתי היה, ובכן, בדיוק זה? XD לא טענתי שהרגשות שלה כלפיו קשורים לרגשות שלו כלפייה. אל תביני לא נכון.
והאמת היא, שזה טיפה מיותר לדבר על זה כרגע מכיוון שאת לא קראת את המנגה עד פה ולא יכולה להפנים בדיוק למה שאני מתכוונת. אני לא מסכימה איתך לגבי מה שאמרת על הרגשות ה'מזוייפים' של רוקיה כביכול כלפי איצ'י כי לדעתי את לא מבינה בדיוק את מערכת היחסים של רוקיה עם קאין, שהיוותה בסיס מרכזי לכמה מהפרקים האחרונים. מצד שני מהכרתי איתך, את עדיין תחשבי אותו הדבבר גם כשתקראי אותם, אבל לא תיארתי אחרת וזה סבבה.
פשוט, עדיף שעל הדבר הספציפי הזה נדסקס אחרי שזה יהיה באנימה ותביני את זה בדיוק, או שתישברי (מווהאהא) ותתחילי לקרוא את המנגה או משהו. בכל מקרה, את לא שמעת אפילו שביעית ממה שאני מחשיבה כביסוס לאיצ'יגו רוקיה. כפי שכבר אמרתי, זה דיון שאנחנו צריכות לעשות מתישהו על כוס קפה (או שבע).

Goggle Girl

New member
אני לא שותה קפה ._.;;;

אבל אני לא אתנגד לכוס שוקו XD ולא אמרתי שאת אמרת את זה. סתם אני אוהבת להציק לך בנוגע לאיצ'ירוקי D<

../images/Emo15.gif גמאני רוצה!

אל תשכחו לצרף אותי! אני ציוד חובה בתור גרסה ממוזערת שלכן בגיל 14 וכמעט 15! עם תעודות!

Goggle Girl

New member
לא לא, אני לא הייתי כמוך בגיל הזה

אני לא תמכתי באיצ'ירוקי אז ;[

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

רוקיהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך שמחה!!! םחדתי שהיא תמות חלילה T_T וואו.. הפלאשבק היה כזה במקום... כל כך נחמד לראות עוד צדדים בהתנהגות של רוקיה. ופיתאום היא הבינה הכל.. זה היה כזה מושלם!!. ~אולי עכשיו היא סוף סוף תוכל לסלוח לעצמה~ זה היה בהחלט סיום ראוי לקרב הזה!!!. אני ממש שמחה שקובו סיים את כמו שצריך ^___^ ~אבל אני עדיין דואגת לסאדו~~~~ יאללה פרק הבא רנג'י!!!!!!! |מקווה|

למעלה