פרק 271 במנגה

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif פרק 271 במנגה

טוב זה |בעיניי| ספוילר רציני אז... אולקי מספר 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111111111111111111 אני לא מאמינה!! טוב שהייתי בשוק של החיים שלי!!!!! בחיים בחיים.. מה?!?!?1 חשבתי לפחות 2!!! 4?!?!??!? מה?!?!?!?! קובו טייטה אתה חולה נפש!!!!!!!!!!!!!!!! המבט של איצ'י אחרי שהוא גילה את המספר שלו היה זהה למבט שלי.. >__________> יותר מאוחר אני אכתוב תגובה רצינית יותר.. התמונה בהודעה ניפרדת..

Tiger Eye16

New member
התמונה,ספוילר!! אל תיכנסו אם לא קראתם קודם!!!

לא ניראה לי שהייתי יכולה להזהיר יותר מזה...

Hinamori

New member
עכשיו אני חושבת על זה

וכל הקטע של המספרים קצת מזכיר את "מר |מספר|" מוואן פיס, בסאגת אראבאסטה O:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ...XDDDDD

אין לי מושג מי מספר שתיים אבל למען השם, שמישהו יצייר אותו בתור בון קליי-סאמה

../images/Emo58.gif פרק 271 ../images/Emo58.gif

אני חושב שאיצ'י קצת הגזים עם השחצנות. אחרי שחטף את הסרו מאולקי (שאמנם לא גרם לו נזק רב כפי שיכול היה כי הוא ניסה לחסום אותו עם המסכה (לפי ההסבר של אולקי), הוא עוד מעז להעלות השערות לגבי המספר של אולקי? ואז כמובן אולקי מוכיח את טעותו ודופק בו עוד אונד -- יד ישר לתוך החזה, איפה שהHollow-Hole שלו! עוד מישהו חושב שיש לזה משמעות מעבר להקזת דם? אייזן מתכנן משהו גדול יותר לגבי איצ'יגו -- או שזה דמוי הוגיוקו שנמצא בתוכו או שהוא פשוט רוצה לצרפו לצבא הארנקארים שלו ע"י כך ש"יעורר" מרבצו את שירוסאקי. את *זה* הייתי רוצה לראות. ומצד שני, אולקי פשוט גדול, כל כך מחושב, גם הקאמבק שלו היה איכשהו יותר מגניב משל גרימי אחרי שרוקיה הקפיאה אותו, כי גרימי חיכה רק 5 שניות ואצלו עושה רושם שזה לקח טיפה יותר זמן, והיה גם את כל האבק מסביבו. ואיך שהוא חושף ככה בנונשלנטיות את המספר, לא לפני שהוא מסיט את חרבו של איצ'יגו בעדינות האופיינית לו. הו, אולקי!

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חושבת כמוך. גם לפי דעתי הייתה סיבה לזה שהוא דווקא בחר את המקום הזה.. זה כמו אז שביאקויה "דקר" אותו שם והיו לזה השלכות מרחיקות לכת.. בוא ניראה מה יקרה בהמשך ^___^ וכן.. אין על אולקי

Goggle Girl

New member
או לדוגמא ../images/Emo58.gif

הקלוזאפ המפחיד משהו שהיה במנגה בקרב נגד הגראנד פישר בתחילת הסדרה. הוא התאמץ במיוחד להראות את החור שהגראנד פישר עשה לאיצ'י באמצע החזה כשהוא ניקב אותו עם הציפורניים שלו ואחר כך דג את הזכרון של מאסאקי

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif נאמ

לא יודע איך להגדיר את זה, בין מאכזב לאולי יהיה טוב ? מאכזב: ידעתי שאולקיורה חזק וזה לא מחדש דבר. ידעתי שהוא יכול לקרוע את איצ'יגו כמו כלום. אבל קיוותי שלפחות שמכה בכל הכוח של איצ'יגו תעשה לו משו קטן, ונראה שלא. תקווה: איצ'יגו ימות ? [נה על מי אני עובד, קובו לא יודע להרוג דמויות כמו קלאמפ]. הצד ההולואי של איצ'יגו ינצח בקרב, ונפסיק לראות את איצ'יגו ונתחיל לראות רק את הולו איצ'י שדופק אונדים, ומדי פעם לכמה שניות את איצ'יגו.

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif אפשרי ביותר

הולואיצי אמר את זה בעצמו בקרב נגד קנפצ'י.. הוא רוצה לקחת לו את המקום ^^ וחוץ מזה.. איך יכול להיות שהולואיצ'י ושאר הוויזארדים נוצרו? הרי זה אפשרי אך ורק על ידי האוקיוקו, לא? מי יודע.. אולי איצ'י ישתנה על ידי האוקיוקו ויהיה לו כוח יותר גדול מאשר שאר הארנקרים? (":

Goggle Girl

New member
לא אמרו את זה ../images/Emo58.gif

אמרו שהם נוצרו על ידי אי אילו טכניקות אסורות ולכן הם גורשו מסול סוסאייטי. לכן הויזארדים שונאים את סול"ס. אף פעם לא אמרו שהטכניקות האלה הן בהכרח ההוגיוקו, ואיצ'י הוא דוגמא די טובה להפיכה לויזארד בלי הוגיוקו (אלא אם כן אוראהארה מילא את הבור ההוא בהוגיוקו או משהו)

burhtk1

New member
../images/Emo58.gif השאלה שלי הייתה

יכול להיות שאפשר להפוך לחצי הולו בלי הוגיוקו אבל עם ההוגיוקו יהיה אפשרי להפוך ליותר מזה? כאילו, יכול להיות ששלב הוויזארדים הוא שלב ביניים בין שיניגמי לשלב האמיתי של הפיכה לארנקר (או שיניגמי עם כוחות ארנקר), לא?

Goggle Girl

New member
נארף ../images/Emo58.gif

שיניגאמי עם כוחות אראנקאר הוא ביטוי די בלתי אפשרי כיוון שאראנקאר הוא הולואו עם כוחות שיניגאמי. הולואו שלם שקיבל זאנפאקוטו. כוחות אראנקאר במצב כזה זה או זאנפאקוטו (שיניגאמי רגיל) או הצד ההולואי (וויזארדים). הקטע הוא שאם נהיים יותר מחצי הולואו כבר נהיים יותר הולואו, ואז השאלה מה קורה לכוחות שהיו לך קודם לכן (ואני משערת שבקרוב אני אגלה באנימה, לא? P: נגיעה לפחות?) לפי דעתי כשמדברים על מה אייזן רוצה להשיג דווקא הוויזארדים הכי קרובים לזה. אראנקארים הם הולואים עם זאנפאקוטואים. זה מעלה להם משמעותית את הכוח אבל עדיין מדובר בנשמה שלא יכולה להתפתח יותר. איך שאני רואה את זה, ה"אופציות" של נשמה - שיניגאמי -> ויזארד -> הולואו -> אראנקאר. כל השינויים האלה הם חד כיווניים ושמים את השיניגאמים והאראנקארים בקיצונים מנוגדים. הויזארדים לעומת זאת קרובים יותר לאמצע, ומעבר לזה, אפשר "לשחק" עם כמה באמצע הם, תלוי בגודל החלק ההולואי בנשמה של הוויזארד. דרך טכניקות שליטה אפשר להגיע לאיזון גם בין הצדדים וזה בעצם מה שאייזן מחפש. ההוגיוקו הוא כנראה המפתח לשלוט באמצע הזה.

Noya Nyan

New member
אומג~../images/Emo58.gif

Ichigo x Nell = OTP
אתם חייבים להודות שזה המבט הכי שוג'ו שאיצ'יגו הראה עד עכשיו XD וכן, למי שלא יודע, נל היא בת 3> אה, אולקי משתמש בחרב של איצ'יגו כדי להפשיט את עצמו 3> יאמי *__* (זה כמו קטע מיאוי דוג'ינשי או משהו XDD) *פאנגירל
*

Pandora4411

New member
../images/Emo45.gifכל כך.

ונל מתקדמת בצעדי ענק ללהיות הדמות האהובה עליי. היא כזו...נל!

למעלה