פרק 2X17 תגובות..

RooNey1

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X17 תגובות..

אז איך היה הפרק של אתמול? מעניין,לא? מעניין איך יתפתח הצטרפותו של טריי (האח) אני אישית קצת פסימי לגבי זה לדעתי הוא יעולל לכהנים קצת מהומות. ומה עם זאק?למה הוא חזר?מוזר ביותר. חחח...וג'ולי איזה פאדיחות באמצע הארוע השקה...איך הלאנס הזה התנקם בה בסטייל כשכולם ראו אותה בסרט פורנו. יש למה לצפות..רק חבל שהפרק הבא יהיה רק עוד שבועיים."the risky business".7/4/05

dht160

New member
אח !! אתם מעצבנים אותי

אצלי זה רק ירד רבע מהצהריים ! מה קורה פה ! גיא

mikmik000

New member
אממ אני רק עכשיו מורידה..

את 16.. חחח מאיפה אתה מוריד? מהקאזה? אימיול? ד"א.. היום צרבתי את כול הפרקים שהיו לי על המחשב וגמרתי את את כול החבילה של הדיסקים... חחח

RooNey1

New member
אני לא יכול לכתוב פה אבל...

אני בהחלט יכול לשלוח במסר... כי פשוט זה קצת מנוגד לחוקי הפורום.. קאפיש? נ.ב. ההודעה שלי במסר אצלך.

mikmik000

New member
אה אוקי סליחה.

לא ידעתי שאסור.. אני די חדשה פה.. בכול מקרה ודה, ועניתי לך במסר.

ayala65

New member
אני ברוגז עם המפיקים חחח

אני לא מאמינה שהם העיפו את אוליביה...איזה חוצפנים! ברגע שהן נפרדו...יאוווו איזה פאק! אז לא ראיתי את פרק 17...אין טעם אם אוליביה לא שם...ממילא כל הקטעים שראיתי בעונה ה-2 היו של מריסה ואלכס...

217../images/Emo58.gif

אוקיי הפרק היה טוב מאוד- לא מעולה אבל ממש טוב, יש לי הרגשה שהם פיספסו פה קצת, הפרק כלל הרבה דברים מעניינים, ההופעה הראשונה של טריי (מאז פרק 11 בעונה הראשונה לא ראינו אותו) וחזרתו של זאק(מאז שסאמר נטשה אותו בשדה התעופה). היה נראה לי שהם יכלו לטפל בנושאים האלה בצורה יותר טובה... לא יודעת איך להגדיר את זה, אבל ציפיתי ליותר. ראיין
הקטע הכי טוב מבחינתי היה שראיין וסנדי חיכו לאסוף את טריי, וראיין ראה את הנער הזה שדיבר בטלפון, אני מניחה שהוא חשב לעצמו שזה היה הוא לפני שנתיים, בן אדם אחר לגמרי, ואם הכוהנים לא היו עוזרים לו,זה היה הוא שעומד שם. היה לי קצת עצוב בהתחלה שראיין לא רצה שטריי יבוא אל ה"כוהנים",כי אחרי הכול הוא באמת האדם היחיד שנשאר לו מהמשפחה (המשפחה הביולוגית הכוונה) אבל אני מניחה שאפשר להבין אותו אחרי איך שטריי התנהג בחנות הבגדים (למרות שגם זה לא ממש אשמתו, כי הוא לא יודע להתנהג אחרת,כי ככה הוא גדל וגם אני מניחה שהשנתיים בכלא לא עשו הרבה ליכולות החברתיות שלו). הרגעים בין ראיין למריסה- היה נחמד לראות אותם יחד, כנראה שהם הולכים לחזור אחד לשני, וזה טוב אני מניחה, אהבתי איך שמריסה אמרה לראיין שהיא רוצה לבוא איתו לחפש את טריי בצ'ינו והוא אמר לה "את זוכרת מה קרה בפעם שעברה שבאת איתי לצ'ינו ? ואז היא עונה לו "yes i saved your Ass". טריי
אוקיי זה לא אותו טריי מהעונה הראשונה, ובדרך כלל אני שונאת שמחליפים לי ככה שחקנים באמצע, אבל טריי החדש חתיךך אז אני אסלח להם
אז הבחור קצת מופרע, אבל הוא לא נראה יותר מידיי רע, הוא כנראה הולך לסבך קצת את ראיין או את ה"כוהנים" בצרות, אני מתארת לעצמי שהוא לא יהיה שחקן קבוע בסדרה (וחבל-שוב כי הוא חתיך
) אז אני מקווה שיגיע זמנו להכתב מחוץ לסדרה הוא לא ישלח שוב לכלא, אלא ישתנה לטובה, כמו ראיין. לא אהבתי את הקטע שבו הוא פגש את סת- נראה לי שהם רצו שזה יהיה מצחיק אבל זה סתם היה קטע מטומטם ולא מצחיק. דבר אחרון לגביי טרי- אהבתי איך שהוא קרא לראיין, "ראיי", אני לא יודעת אם מישהו זוכר אבל בפרק השלישי בעונה הראשונה שאמא של ראיין מופיעה, היא גם קוראת לו ככה. סת-סאמר-זאק
לא אהבתי את סאמר בפרק הזה, היא היתה ממש מגעילה לסת וגם לזאק, וזה כבר פרק שני שהיא קצת מגעילה לסת, היא לוקחת אותו כמובן מאליו וזה מעצבן !!! לא הבנתי בכלל למה הוא התנצל בפניה !! סת לא היה מצחיק באופן היסטרי היום, אבל אהבתי את ההערה שלו לזאק "אתה חזרת ?- אף אחד לא עוזב וחוזר" חחחח
נייס, זה התייחסות לכל שחקני האורח שהיו בסדרה והועזבו : לוק,אנה,לינזי, אלכס וכן הלאה.... זאק חזר- אממ מעניין, לדעתי הוא הולך לעשות לסאמר וסת קצת בלאגן בחיים בפרקים הבאים,כי איזה סיבה יש לכותבי הסדרה להשאיר אותו בעלילה ? ג'ולי וקיילב
אני לא מרחמת על ג'ולי יותר מידי- כן היום ג'ולי הכירה את המושג "קארמה", מה שאתה עושה בחיים בסופו של דבר חוזר אליך בהפוכה...., אבל קיילב-דיי איזה רשע הוא !! מעניין מה הוא זומם ??? קירסטין וסנדי
קירסטין= משעממת !!! סנדי= מושלם !!---> יש אנשים כאלה בכלל ? או שזה רק בסרטים ? 2 הערות אחרונות:
מה קורה עם החולצה האפורה של ראיין ?? בן-אדם תחליף חולצה כבר! והחולצה הורודה עם הפסים של סת- בעעע- מה זה הגועל הזה ? קצת הגזימו הפעם עם ה"גיק-שיק".
מישהו שם לב שראיין שינה קצת את התמונות בביתן הבריכה ? כי זו פעם ראשונה שאני מבחינה בזה, יש לו שם פוסטר של ג'רני( מה זו הלהקה הזו בכלל- בחיים לא שמעתי עליה) ותמונה של מתאגרף. עוד פעם קצת נסחפתי פה בתגובה.... ho well

nami23

New member
|ספוי217למי שרואה 24 עונה 4../images/Emo58.gif

טריי זה לא ריצ'רד בהן של סקרטרי הלר<? וזה לא השחקן מהעונה הקודמת נכון? ד"א היה פרק גדול, סוף סוף קצת אקשן ומכות...

../images/Emo58.gifעונה 2-אני לא רואה 24 אבל

לפי מה שקראתי ב- tvtome. הבנתי שאכן "לוגן מרשל גרין" (טריי החדש) שיחק בעונה הרביעית של "24"דמות בשם ריצ'רד.

vini3

New member
כן פרק סבבה....

פרק טוב רק חבל שהקטע עם הסרט של ג'ולי היה כזה כאילו כלום לא קרה ולא הבנתי למה לא יהיה פרק השבוע ורק עוד שבועיים

vini3

New member
איך אתם רואים אותו כל כך מהר?!!?1.

אני רואה אותו רק ביום שבת רק אז הוא האימיול מסיים להוריד!!!! יש דרך אחרת לראות את הפרקים???

STA1

New member
מ'זאת אומרת טריי../images/Emo58.gif

חדש??מה החליפו את הישן באחד אחר??

למעלה