פרק 305

רינת4

New member
../images/Emo58.gifפרק 305

השערנ שלי לגבי הקארבר: זה הרופא החדש. הוא קרוב לרופאינו החביבים (שון וכריס), הוא יודע בדיוק מה קורה, הקארבר מספיק פסיכי כדי לתקן את הקורבנות שלו, הוא נמשך גם לגברים וגם לנשים , והדבר הכי חשוב: הקארבר חייב להיות מישהו מוכר לנו כדי שנהיה בהלם כשנגלה מיהו. אז מה אתם חושבים?

רבקהrc

New member
../images/Emo58.gif3X05

אם זה הוא יהיה הוא אני ממש אתעצבן! הם הביאו אותו רק העונה הזאת כשבעצם הוא כבר מעונה 2 חותך נשים ז"א שלכותבים בעצמם לא היתה תשובה אבל באמת הוא הכי מתאים עכשיו בסוף עונה 2 נתנו לנו להבין שאולי זה מאט או אווה או הבן שלה אבל הסיפור כבר לא מתאים לאף אחד מהם... בכלל ממש אהבתי את הפרק! איך שהם נתנו לנו לחשוב שאולי זה חלום (מזל שלא) כמו שהיה בפרק ראשון מיד כשהוא נכנס למשרד בסוף הפרק ניחשתי שזאת היא שהוא חתך... זה היה מגניב - היא היתה עם כזה מבט מושפל והיו לה דמעות בעינים..

Gizmo16

New member
3x05../images/Emo28.gif../images/Emo58.gif

אני בכלל כל הפרק חשבתי שזאת קית
אבל אז התבדיתי
בסוף הפרק הייתה לי מחשבה שאולי זה שון. לוידעת
כבר לוידעת מה לחשוב

Supergirl20

New member
זה היה פרק ממש ממש מותח:)

ממש ריחמתי על כריסטיאן:) יש שם חופשי משהו מסריח.. לגבי הרופא החדש זה אפשרי, כי הוא יכל להשיג קונדום מאותו הערב שהוא היה עם קית' וקימבר... נראה ונחיה :) מישהו הצליח להוריד את 306 כבר? :)

joeys pizza

New member
מישהו יכול להסביר לי ../images/Emo58.gif

איך כריסטיאן גרם לקארבר לתקוף שוב ולסכן בזאת עוד קורבן?

רבקהrc

New member
../images/Emo58.gif3X05

הוא היה זה שהדליף לתקשורת על הסיפור הוא ידע שהקארבר לא יהיה מוכן שמישהו אחר יקח קרדיט על מעשיו ולכן תקף שוב פעם כדי להוכיח שזה הוא ולא כריסטיאן

Supergirl20

New member
../images/Emo58.gif אין מה לעשות....

הקריירה והחיים שלך עומדים על כף המאזניים... בחיים כמו בחיים צריך לעשות הקרבות לעיתים. חוץ מזה שהגיע לקית' לדעתי... היא הייתה ממש ביצ'ית.. פרק 306 היה תמוהה.. נקווה ש307 יהיה טוב יותר

Gizmo16

New member
הוא היה ממש נורא../images/Emo58.gif3X06../images/Emo28.gif

גאד. זה מתחיל להיות ממש סדרה מעצבנת. טוב שכלום לא הולך להם שם והכל מתפרק. זה אפפעם לא כיף לראות דבר כזה. (או לחוות את זה בחיים האמיתיים)

57varieties

New member
כנראה שלא ../images/Emo58.gif

(סימתי לרואת את הפרק האחרון של העונה השניה)

למעלה