פרק 3X02!

חה! קייל השמין ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

[שקט, זה לא הרס לכם ת'סדרה
] נמ, אז מה היה לנו הפרק? אמנדה כועסת על קייל בגלל שהוא לא סיפר לה מה קרה בדיוק אחרי הנשף. קייל נכנס לסייקיק והיא אמרה לו שאמנדה בסכנה מחר בערב. קייל אובססיבי לגבי אמנדה - והיא מנסה להתרחק ממנו. ג'סי מסכימה לעבור לגור אצל הטרייגר'ס, ועוזרת לקייל לעקוב אחרי אמנדה. לטנוק ממשיכים לעקוב אחרי אמנדה באמצעות השבב. פתאום כל הרמזים של הסייקיק מתחברים, ואמנדה בדרך למלכודת. ההורים של ג'וש גילו שהוא קיים יחסי מין עם אנדי - ואנדי עשתה סנקציות על הסקס שלהם.
איזה מתחחחחח, אמנדה עלתה לבד על הסירה!!!!! הסירה מתפרקתתתתתתתתתתתת קייל הציל רק את ג'סי מהמים, אמנדה איכשהו הצליחה להגיע בשלום למזח... אמנדה אומרת שג'סי היא הסולמייט של קייל ונפרדת ממנו.
אנחנו מגלים שהסייקיק הייתה מתחזה מטעם לטנוק

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

היא לא אמרה שהיא נפרדת ממנו
זה היה פרק פילר מטורף|קיר| היה נחמד וזה אבל א' זה היה צפוי שהסייקיק שייכת לקאסידי הזה.. הוא נראה הלי קנה את כל העיר
ב' זה היה ברור לחלוטין שכשהיא דיברה על סולמייט היא לא דיברה על אמנדה
ג' לא היה פה שומדבר מצחיק כמעט
רק סטיבן עם התגובות שלו
מקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gifודעתי../images/Emo58.gif303../images/Emo190.gif

לורי ומארק חמודים
אני מקווה שיגלו שהוא טוב אחרי הכל... מאט שיחק ממש גרוע ולא משכנע בקטע הזה...וזה גם היה די צפוי שמשהו כזה יקרה... אז זה לא היה כזה מצחיק... אהבתי אבל את התגובות של לורי ושהיא עשתה את התנועה של הסכין שהיא דיברה על ג'סי
קייל דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כבר עם האמנדה בולשיט|קיר| הממ...כנ"ל. אני מתחילה לחבב את ג'סי יותר ויותר. קוראים לו מייקל קאסידי???? זה שם של שחקן חתיך שאני אוהבת!!! חוצפן!! לדעתי הוא סתם מכוער [סורי עדי] רק המבטא שלו יפה. נראה כבר מה יהיה איתו... שוב תודה

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה עם הכל חוץ מעל קאסידי
הוא שקסי כזה והמבטא שלו|ריר| ואני מסכימה גם עם מה שכתבת בהודעה השנייה שלך פה חוץ ממה שכתבת על דקלן
ואני לא יודעת אם יגלו בסוף שמארק טוב או לא אבל יש לי הרגשה שהם ייצאו, לורי תתאהב בו ואז היא תגלה מה הוא ומי הוא
(וזה לא היה מש"ש
)

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בקשר ללורי ומארק- כן זה צפוי... זה האחד הפגמים של הסדרה הזאת ששום דבר לא מפתיע אותי בה
כאילו זה נחמד ומצחיק אבל כל דבר פחות או יותר הולך כמו שחושבים שזה יהיה... אבל כן מארק לדעתי הרבה יותר מתאים לה מאשר דיקלן כי נראה שיש לו ראש על הכתפיים וגם הוא בא מתחום המוסיקה והכל והוא מבין אותה כזה [ע"ע פרק הנשף]. דקלן היה יותר מתאים ללורי של פעם שהיה לה חשוב להיות פופולרית וזה...אבל עכשיו הוא לא ברמה שלה...וגם אז הוא כל הזמן היה בוגד בה עם אחרות. ולמה כל הזמן קייל וג'וש פונים אליו לעצות על דברים?

HilaZ1

New member
ישששש../images/Emo58.gif

עכשיו הם סופסוף יפרדו והוא יוכל להיות עם דקלן!
דיי עם אמנדעעעעע!

adii1201

New member
מה את רואה פרומואים אם עוד לא ראית את הפרק?

ולא הם לא... לפחות לא נראה לי|קיר|

HilaZ1

New member
כי בא לי.ומה את אומרת..זה היה בצחוקXD

לא באמת נראה לי שקייל ודקלן יהיו ביחד,לא משנה כמה בא לי על זה

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי שקייל ואמנדע לא ייפרדו כ"כ מהר|קיר| ומה את ערה?
לכי לישון
את באה אליי מחר|הא|

HilaZ1

New member
אאאאאאאעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הניסק פיק השני...גאד הוא כזה חמווודדדדדדדד

adii1201

New member
אני אכה אותך../images/Emo11.gif תפסיקי לראות!!!!

קודם תראי את הפרק

HilaZ1

New member
אבל בא לי לראות ../images/Emo12.gif

מה זה משנה זה ככה וככה ספוילר,זה פרק שלוש לא פרק שתיים...

adii1201

New member
בסדר אבל את צריכה לראות פרק 2../images/Emo3.gif

אין תרגום עדיין אגב

darklighter

New member
בואנה הייתי צריכה זכוכית מגדלת../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כדי למצוא את השרשור הזה בין כל החפירות
בבקשה פעם הבאה תנעצו או משהו... פרק חרא, אכן פילר מטורף...וזה הרי ברור שכל דמות אורחת שבאה לסדרה תהיה קשורה איכשהו ללטנוק... no surprise there... אמנדה באמת לא אמרה שהיא נפרדת ממנו היא רק אמרה שג'סי היא זו שקייל צריך להציל ולא היא... קאסידי די מאכזב... וכן סטיבן
אהבתי איך שהוא התעצבן על ג'וש שלא סיפר לו על הסקס ואז מארק נכנס והוא ישר טרק לו את הדלת בפנים
[אבל אני עדיין חושבת שמארק חמוד ודיקלן הוא waste of space שרק מעצבן אותי כל הזמן]

למעלה