פרק 3x7 ו3x8

אלעד27

New member
../images/Emo58.gif פרק 3x7 ו3x8 ../images/Emo58.gif

שלום לכולם!
אני עכשיו סיימתי לראות את פרק שמונה בעונה השלישית. הוא היה מאוד נחמד. אבל יש משהו שעומד אצלי בסימן שאלה. מי שתפס את סידני בסוף פרק 7, זה היה הקובננט שבו לורן ולינדסי עובדים, או שזה היה איזה אירגון שעליו אליסון דיברה, שהם יפרצו למוח שלה או משהו. ורגע, לורן רעה? מה קורה פה? אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי.
תודה מראש.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלא,

אלה לא היו הקובננט שתפסו את סיד בסוף פרק 7 אלה היו המשטרה האיטלקית שהעבירו אותה לבית כלא סודי של ה NSC, שזאת היחידה שבה לורן וביסלי עובדים בה, מהם ניסו להסתיר כל הזמן הזה שסיד הייתה זאת שרצחה את לאזריי, ובגלל שבסוף סארק גילה ללורן שסיד הייתה זאת שהופיעה בצילום עקבו אחריה ועצרו אותה.......זה לא קשור לקובננט

אלעד27

New member
אז למה הם התעללו בה?

עם כל הזרם החשמלי והכל. ודרך אגב - למה הרופא הזה היה לי ממש מוכר?
ועוד משהו, מזה בדיוק הקובננט? תודה.

קרלוצה

New member
כדי להוציא../images/Emo58.gif

לא זוכרת בדיוק מה אם ניסו להוציא ממנה.....לאיזה רופא את מתכוונת?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifלזה התכוונת>>>>

נראה לי הוא מוכר אבל מסדרה אחרת, הוא הופיע בכמה סרטים....גם לי הוא מוכר

dress n glasses

New member
על הד"ר הזה אתם מדברים?

חשבתי שמדברים על הד"ר המטורלל שהפנט אותה הוא היה אבא של ג'ניפר באלקטרה, אני מתפלאה עליך..
ומהרזומה שלו באנציקלופדית הקולנוע אני יכולה לספר לכם שהוא גם שיחק במיסטר דידס ןהמומיה ועוד הרבה תפקידי אורח בסדרות נחשבות כמו הבית הלבן, ג'אג, תיקים באפלה, דרמה וגרג, פליסיטי, סטרגייט, סיינפלד, חוק וסדר, אוורווד (אגב מישהו רואה את הסידרה החמודה הזאת?), חופשי על הבר ועוד ועוד......................................................................................................................................

אלעד27

New member
כן כן כן!

התכוונתי אליו. תודה רבה! ועכשיו הוא באמת נראה כמו אבא של אלקרטה מדרדוויל...
ודרך אגב - מישהו יכול להסביר לי מה זה הקובננט?

למעלה