וואו, איזה פרק ../images/Emo58.gif
גרוע זה היה. אני מתחיל לתהות אם העונה החמישית לא כ"כ גרועה כפי שאני חושב לאור הפרקים הגרועים האחרונים. העלילה של קאדי והאוס הייתה משעממת כהרגלה, השינוי היחיד הוא שהאוס הוא הנודניק וקאדי היא זאת שדוחה אותו מעליה. לדעתי כבר נרמז בעונה השלישית שהם שכבו, אז מה חדש בעובדה הזאת? אה, נזכרתי. הם מנסים לגרום לנו לחשוב שהסדרה מחדשת את עצמה מחדש מעונה לעונה עם כל מיני עלילות גרועות אבל עם עובדות ישנות. החולה לא הייתה מעניינת, לא מה שקרה לה במלון ולא הבעיה הרפואית שממנה היא סבלה. מרוב שהיא לא הייתה מעניינת אני לא זוכר מה בדיוק היא הפיתרון לבעיה שלה חוץ מזה שהיא סובלת מיתר דם. ועכשיו הגענו לזוג המל(א)כותי. קמרון וצ'ייס הם כנראה הזוג האידיאלי כיום של הסדרה אבל ככל הנראה זוגות אידיאליים לא נועדו להתקיים בסדרה הזאת (אחרת אמבר לא הייתה מתה). הסיפור עם דיבאלה היה בהתחלה מעניין, אבל ככל שהעניינים התקדמו הוא הפך למשעמם. יכול להיות בגלל שהם מרחו את הוידוי של צ'ייס בפני קמרון, יכול להיות בגלל שלא אכפת לי מה יקרה לו מבחינת הקריירה ומבחינת מערכת היחסים שלו עם קמרון. לא יודע למה, אבל לא אכפת לי עכשיו מה יקרה לו. קמרון היא המסכנה האמיתית בכל הסיפור הזה, שהיא הייתה צריכה לחשוב מצד אחד שבעלה בוגד בה (הדבר הכי נורא מבחינתה) אבל כשהיא מגלה את האמת היא בתוך תוכה הייתה מעדיפה לגלות שזו הייתה בגידה כי לפחות על זה עוד אפשר איכשהו לסלוח. על רצח לא. התגובה שלה כשהיא הסיטה את היד שלו ממנה נראתה מאולצת, אבל כל מה שנעשה עם הדמות הזאת מהעונה הרביעית זה דברים מאולצים. אני אוהב אותה, וקשה לי לראות איך מדמות בעלת דעות ועניין היא הפכה לדמות חסרת חשיבות. אני כבר לא מזכיר את היחסים שלה עם האוס, כי מזמן הם הפכו לחסרי חשיבות מעבר ליחסי עבודה. כנראה שהפנטזיה שלי שיום אחד הם יהיו ביחד לא תתקיים. העלילה של ווילסון והאוס היא הדבר היחיד הטוב בפרק, אבל זה כבר הפך לעובדה קבועה שנמאס להזכיר זאת מחדש אחרי כל פרק. אה, ועל החזרה של לוקאס אין לי ממש מה להרחיב מעבר לעובדה שעוד דמות נהרסה לנגד עינינו. אם בעונה החמישית סימפטתי אותו, בעונה הזאת הוא הפך לבלתי נסבל. אני לא רוצה להגיד מה הוא הזכיר לי עם התסרוקת החדשה שלו מחשש בפגיעה בקהילה מסויימת.