פתיל רומח הדרקון

אודין

New member
../images/Emo58.gif פתיל רומח הדרקון

1.) מי הדמות האהובה עליכם? 2.) סרט- כן או לא? אילו שחקנים? 3.) מהו הקטע\הספר האהובים עליכם בסידרה? נ"ב- מי שמגלה סודות מספרים, שיתחשב במי שלא קרא אותם ויכתוב אזהרה...

alond

New member
אההה

עברו כמה (עשרות) שנים :) 1. כאילו יכול להיות מישהו אחר. כאילו!!! ראיסטלין כמובן. 2. אחרי שקראתי את ספרה sphere אמרתי שאין סיכוי אחד שבעולם שיעשו מזה סרט :) 3.טרילוגיית ה-legends הייתה זו שעשתה לי את זה. כל אחד מהספרים היה מדהים. הקטעים הכי טובים הם לרוב עימותים ולרוב בין האחים. (ספוילר) אני זוכר שבזמנו תפס אותי הקטע של "מסע להציל נשמה אחת" שמתברר רק לקראת הסוף על מי באמת מדובר.

blackwolf

New member
ובאמת מה קורה שם?

מישהו רוצה לתת לי תקציר קצר מאוד ( כולל הסוף )? קראתי אותם כל כך מזמן, אני פשוט לא זוכרת. אני מדברת על טרילוגית התאומים ( אגדות?)

alond

New member
טרילוגיית התאומים legends(ספוילר)

נא לקחת בחשבון שקראתי את זה לפני 8+ שנים ובאנגלית אז תסלחו לי על המונחים. ובכן, ראיסטלין משכנע cleric של פלדיין בשם קריסנייה לחזור איתו לעבר. הקוסמים שמודאגים מזה שולחים את כרמון ובטעות(!!!) את tasslehoff הקנדר אחריו. אחרי אי אלו הרפתקאות בתקופת ה kingpriest ובזירת הגלדיאטורים עם שיא ה cataclysm (האלים זורקים הר על istar.מקווה שזה השם הנכון. שאקלים!) החבר´ה עוברים איזה 100 שנה קדימה לזמן בו אין clerics כאשר מטרתו של ראיסטלין (מלכתחילה) להגיע לאיזה שער (לא זוכר שמות) שיעביר אותו ואת קריסנייה לגיהנום שם הם ביחד יביסו את takhisis. ראיסטלין צריך את קריסנייה בשביל לפתוח את השער כי רק קוסם רע ו-cleric טוב יכולים לעשות את זה (fistandantilus עשה את זה בהסטוריה המקורית עם דנוביס ועכשיו ראיסטלין וקריסניה בחליפו אותם). ראיסטלין מצליח אבל כאשר כרמון ו-tasslehoff עושים teleport משם הקסם לעבור בשער נדפק אבל איפה ש fistandantilus נכשל ראיסטלין מצליח ועובר בשער, משתמש בקריסנייה ואחרי זה זורק אותה,חוזר חזרה לקרין(פלנת´ס),שם בינתיים קיטרה שרוצה לעזור לראיסטלין, הורגת את דאלאמר כי הוא רוצה להרוג את ראיסטלין. ראיסטלין חוזר וחי ו takhisis באה לקרין (היא צריכה שמישהו יעבור בשער לפניה) אבל שם ראיסטלין יותר חזק ולכן מנצח את takhisis ואחרי זה את כולם אבל זה סוף אומלל בשבילו כי אין לו מה לעשות יותר והוא לא יכול ליצור כלום בלה בלה בלה. אבל כרמון ו-tasslehoff מגיעים לעולם שמושמד מהקרב של ראיסטלין עם takhisis ומגלים איך הכול קרה, חוזרים אחורה בזמן וכמובן מצילים את כולם חוץ מראיסטלין שכאשר הוא רואה את העתיד שלו דרך כרמון משנה את דעתו אבל מת. אגב שינוי ההסטוריה מתאפשר בזכות זה ש- tasslehoff קנדר, כי קנדרים ו-gnomes נוצרו באופן לא טבעי אז אם הם זזים בזמן אז הם מסוגלים לשנות את ההסטוריה. כמובן הנשמה שהיה צריך להציל (זה נאמר בתחילת הטרילוגייה) היא של כרמון ולא של ראיסטלין.

byron

New member
אה הסדרה הטובה ההיא

אני אוהב את tasselhoff אני תמיד בעד סרט, חוץ משוורצנגר לתפקיד כרמון אין לי העדפות אני אהבתי את הטרילוגיה הראשונה. למרות שהיא פחות עסיסית מהשניה, כל הדמויות מופיעות שם והוא מגניב קיימת טרילוגיה שלישית חדשה שממנה קראתי את הספר הראשון והוא נפלא.

אודין

New member
tasselhoff?

התכוונת ל-"רשומות" (דרקונים של דמדוימ הסתיו, של ליל החורף, שחר האביב ולהבת הקיץ)? איזה טרילוגיה שלישית, המפגשים ? לא נראה לי שזה טרילוגיה.

alond

New member
אני חושב שהכוונה הייתה

למלחמת הנשמות האבודות או משהו כזה. זה אמור להיות המשך ל-dragon of a summer flame ובינתיים יש את dragon of a fallen sun dragons of a lost star

אודין

New member
תשובות לשאלות ששאלתי...

קראתי בינתיים רק את 3 הראשונים של הרשומות אבל מביאים לי את "כבשן הנשמה" ביום שלישי. 1.) רייסטלין כמובן... 2.) לא יודעת, לדעתי זה קצת יהרוס. ה"המלצה" היחידה שלי לשחקנים היא אנג´לינה ג´ולי בתור קיטיארה. 3.) הקטע של החלום המציאותי שרייסטלין שולט בו, ב-"דרקונים של ליל החורף."

קלנדריל

New member
לא מתקבל על הדעת

האיש פרש(כך אני לפחות שמעתי) מסיבות רפואיות. וחוץ מזה יש לו כבר שיבה בשיער; את גדילן אפור השיער אנחנו פוגשים רק בדרקוני להבת הקיץ.

alond

New member
צחקתי

אכן פרש. יש לו פרקינסון. אבל בספין סיטי הוא עדיין נראה כמו ילד קטן. לא יעזור.

קלנדריל

New member
לא. קודם כל, ספין סיטי זה מהאייטיז

או מתחילת הניינטיז ושנית, ראיתי תצלום שלו לפני כמה שנים ושיערו כסוף במקצת. אני אהבתי אותו יותר כ-"אלכס".

alond

New member
מאוד מצחיק :)

ספין סיטי עוד רץ!!! אמנם כעת עם צ´רלי שין אבל הוא התחלף רק בעונה שעברה (בארה"ב).

אודין

New member
עוד שאלה שעלתה לי בראש ../images/Emo9.gif

מקווה שלא נמאס לכם מההודעות הקצרות והמרובות שלי, כל פעם אני נזכרת בעוד אחת... זו שאלה (נושא בעצם) שעלתה (עלה) בפורום בעבר: שוביניזם ופמיניזם בספרי פנטזיה, שהגיבורים בהם הם בדרך כלל גברים. השאלה רלוונטית לדעתי לרומח הדרקון, כי יש כמה נשים חשובות אבל בכל זאת אין שום "מהפך" למרות שהסופרות הן נשים. תגובות!!!!

alond

New member
משעשע

גם אני חשבתי פעם שאלה כותבות אבל מסתבר שטרייסי היקמן זה בחור.

aAshkAa

New member
אוף

אתה רציני? שמות יוניסקס זה דבר נורא, לפי דעתי. לא משנה שגם לי יש שם של בן, אבל אם שומעים אותו בצירוף עם השם משפחה, לא חושבים שאני בן. פעם חשבתי גם שטרי פרצ´ט היה בת עד שמישהו שלח לי תמונה עם השפם הענקי שלו..

epitaph

New member
תשובתי לשאלותייך...

1)אצלי זה דווקא גדיל...כול אחד והסטייה שלו... 2)סרט בהחלט אפשרי,לדעתי שר הטבעות בהחלט הוכיח שזה אפשרי שהסרט לא יפגום בספר. 3)לא יודע,אם חייבים אז הייתי אומר "דרקוני ליל קיץ".

למעלה