צעירים טעם אמריקה

../images/Emo58.gifצעירים טעם אמריקה ../images/Emo83.gif

ממתי שרון נהייתה מיודדת עם מייקל בולדווין, האדם שגרם לה לכ"כ הרבה צרות, וכמעט מנע ממני את קאסי? אפרופו, זה היה מחזה אימים לראות אותה... גבהה הילדה, אבל נראה כי דווקא איבדה אפילו את מעט החן שהיה לה בתור ילדה. גם הקול שלה השתנה ונהיה מוזר. לעומת זאת אצל האבוטס כלום לא השתנה. ארוחת בוקר "שמחה" ע"פ מתכון האחים ג'ק ואשלי. תוסיפו את גלוריה למשוואה שכבר רוצה לתפוס בעלות ונתח מדז'בו ותקבלו יופי של מעדן (אחרי הכל היא אמם של מייקל וקווין השובבים, אז מן הסתם שתהיה שובבה בפני עצמה). היא באמת נראית קצת מפחידה עם העיניים, ולא יכול להשוות אותה לגלוריה הראשונה, אבל דווקא אני חושב שיש מקום לדמות הזאת והיא מוסיפה פילפל. מי זה הבחורון (די חמוד, יש לציין) שהיה לו יומולדת, וגר עם דרו, ניל ולילי? הם התייחסו אליו כאילו היה בנם, האם יש מצב שהם אימצו אותו? ומה עם נייט, איפה הוא? (ובאותו הנושא, איפה אמו? לא שאני מתלונן שלא רואים אותה, אבל לא שמתי לב שליבי הופיעה באחד הפתיחים...) דרו ופיליס - היה גדול. לא ברור לי למה פיליס הצילה את דרו, הרי הן אויבות מושבעות. עכשיו היא תזמום ותמרר לה את החיים עם הסוד הגדול... ולדעתי דווקא יפה לניק להיות הביג בוס, NO MORE בכיין-יבבן, אחד שלוקח פיקוד וכולם מתחנפים אליו. אהבתי. למה ניקי לא יכולה לתת פרטיות לבריטני ובובי בשיחה, לא ברור לי. אני חושב שיש לה רגשות כלפי בובי משום מה, אך אינה רוצה להודות בזה (בפני עצמה).

GEL

New member
מישהו יכול לומר מהיכן

כולם מורידים את הפרקים שמשודרים ב-US......? תודה

Dawn12

New member
#8063 - #8064

קודם כל, מזל שיש לי את פרקי קנדה, כי הוידאו בגד בי היום ואין לי את הפרק הישראלי. נאלץ לעשות השלמות בסוף השבוע. בכל מקרה, עם ישראלי או בלי ישראלי - יש כמה עלילות שוות מאוד בארה"ב. קאסי אכן נראתה זוועה. היא היתה ילדה חמודה אבל אני מצטער, היא פשוט לא התבגרה יפה... גלוריה עושה כמה צעדים בכיוון הנכון, אבל היא עדיין לא מספיק טובה לעומת ג'ואן. מה גם שאני לא רואה אותה משתלבת יפה עם מייקל וקווין ומשחזרת את הכימיה המשפחתית המדהימה שהיתה להם. הבחור שגר עם הווינטרסים הוא דיוון (Devon), שנתעלם לרגע מהשם המזעזע שנתנו לו (נגמרו השמות בעולם?) כדי להגיד שהוא אכן אומץ על ידם וגר איתם מזה תקופה ארוכה. היו דיבורים על כך שאבא שלו הוא מלקולם או דיימון אבל בינתיים העלילה הזאת עדיין לא הבשילה. דרו ופיליס הן ללא ספק הדבר הכי שווה בצח"מ מודל 2005 (ולמרות שלא ראינו את זה - זה היה ככה גם ב-2004). הסצינות שלהן לא מצחיקות - הן הרבה מעבר לזה. אם תמצאו תרגום עברי נכון למילה hilarious - זאת הכוונה. שתיהן שחקניות כל כך מוכשרות עם צד קומי מפותח בצורה בלתי רגילה שלפעמים כשהן על המסך אני לא מרגיש שאני צופה באופרת סבון. זאת קומדיה לכל דבר ועניין. ולחשוב שפספסנו כל כך הרבה קטעים טובים איתן בשנה החולפת... אני לא מסוגל לסבול את דיימון! אוי, אלוהים - אני פשוט לא יודע מה יותר גרוע - השחקן או הדמות. איך לעזאזל הוא שורד בסדרה כבר שנה וחצי רק אלוהים יודע. חוץ מזה, למה שיהיה אכפת לי ממשולש אהבה בין דמות שאני לא סובל (דיימון), דמות שאני לא מכיר (אדריאן) ודמות שרק הגיעה ועוד מעט שוב תעזוב (מלקולם)? הרי זה כלל בסיסי באופרות סבון - כדי שעלילה תעבוד היא צריכה לעסוק בדמות שהצופים מכירים ואכפת להם ממנה - אחרת זה פשוט לא יילך. וזה אף פעם לא הולך. סתם מבזבזים שם את הזמן הקצוב של שמאר מור.

הפרק האחרון ../images/Emo83.gif

זהו, בפרק הזה השם שלו (דבון) נקלט כי נאמר מספר פעמים (פרק לפניו שהם אכלו ארוחת בוקר צייתי שמישהו יזכיר את השם שלו, אבל דרו רק עם הסוויטי שלה וכאלה...) דרו ופיליס - קודם כל ביקורת שיער קטנה: השיער של פיליס נורא ארוך והיא צריכה לקצר קצת! גם לדרו אין תספורת מי יודע מה while we're at it. דרו ספייסית, אבל לא כמו ויקי. היא אמנם לקחה את המשרה של ויקי, אבל בויכוחים (לפחות בפרק של היום) היא דרגה מתחתיה. לדרו יש שפת רחוב:"דברי אל היד", אין לה את השנינות הגובלת בשחצנות והרמת אף של ויקטוריה. היא מעין מרגול כזאת... נו באמת, היא באמת חושבת שפיליס תקנה את הסיפור על הפרוייקט הכיתתי? פעם ראשונה בתוכנית שויקטור כפוף לאחרים, ומקבל הוראות מג'ון. חזון אחרית הימים. יפה יפה. גם גלוריה וג'ק היו בקטעים טובים. שיחקו אותה שהראו את ההלוויה בקליבלנד. לא שזה היה כזה מעניין, אבל הייתי בטוח שזה יהיה אוף-סקרין. בריטני שרה יפה אבל מעניין מה גרם לה להתעלף. מלקולם/אדריאן/דיימון - די משעמם. שמאר במאה אחוז עוזב את הסדרה? מתי? ולמה הוא חזר וכבר עוזב שוב? אי הסכמה חוזית כלשהי? מוזר. אם הוא באמת לזמן קצוב באמת צריך לתת לו עלילה מיוחדת, ולא משולש סתמי שיסתיים בעזיבה או משהו בסגנון. וזהו חייב לישון כי אני צריך לקום עם שחר

למעלה