קארי

rebecca121

New member
../images/Emo58.gifקארי

סתם יפה במיוחד הסוף! השחקנית שיחקה כול כך טוב! אבל יש לי שאלה הבחורה שביקשה מחבר שלה שילך איתה לנשף...היא זאת שתכננה את זה שיפילו עליה את הדם?? כי התקציר שקראתי מנוגד לסרט...

sapirush1

New member
לא

ההפך היא ניסתה לעזור לה וכשהיא גילתה שרוצים לשפוך עליה את הדם היא ניסתה לעצור אותם ואז המורה ההיא תפסה אותם ד"א - נכון שהחבר שלה הבלונדיני המתולתל הוא נראה בול כמו ההוא ממשחק מכור(גם המתולתל)?

liavsayegh

New member
מבאס?

הסוף ענק!!
שהיא מוציאה את היד מהאדמה ושהילדה בבית חולים משתגעת וכל החלק לפני שהיא רוצחת את אמא שלה. פשוט ענק.

dolse

New member
יש לי שאלה ..

אני ראיתי את הסרט ... ''קארי'' לפני אזיה חודש .. ו.. זה נגמר שאחרי המסיבה ששפכו עליה את הדם וכולם מתו היא יוצאת כזה משמה .. ואז רויאם אותה במכונית לוקחת טרמפ ... ונוסעת רחוק ... מזה הסוף הזה ?! יש לזה המשך ?!

liavsayegh

New member
נראה לי שזה סוף אחר לגמריי

מוזר... לא שמעתי על זה אף פעם.. בכל מקרה, הסוף הזה דיי מעפן לעומת הסוף שרובנו ראו.

dolse

New member
זהו .. יכול להיות .. שזה..

גרסה אחרת ... איזה גירסה ראית עם סוף אחר .... הישנה או החדשה ?! כי לפי מה שהבנתי היום בפורום יש 2 גירסאות לסרט !!

ocean boy 22

New member
יאפ ../images/Emo58.gif

יש 2 גירסאות לסרט "קארי", ובנוסף יש סרט המשך "קארי 2 - הזעם". בגירסא השנייה של "קארי", קארי בורחת אחרי כל החורבן בבי"ס וככה בעצם נגמר הסרט. אבל בגרסא המקורית משנות ה70', קארי גורמת למוות של אימא שלה ואז נהרגת כשהבית מתמוטט.

liavsayegh

New member
../images/Emo58.gif אם ראית את הסצינה האחרונה

אז היא לא ממש נהרגת...חחח

dolse

New member
תודה רבה !!!

ועד אתמול לא ידעתיט שיש עוד גרסה !! המקורית נשמעת לי יותר טוב ...!! וזה עם אותם שחקנים ?! הכוונה לקארי לא המקורי וקארי ההמשך -קארי 2-הזעם ... ובאיזה שנה יצא קארי 2?

Astridּ

New member
ראיתי את המחודשת

ורק חלק מהמקורית, ואהבתי את המקורית יותר גם כן, אז למרות שקראתי את הספוילרים פה, אני מתכוונת לראות את זה
[מצטרפת לשאלה]

kfir number 1

New member
היא

שיחקה עד כדי טוב שהאקדמיה נתנה לה ולאימה בסרט (לורי פייפר) מועמדות לאוסקר. ראיתי אותו היום שוב והוא די נחמד לא הייתי אומר מפחיד כי הוא לא אבל אני אוהב את הראש של דה פאלמה ושל סטיבן קינג.

למעלה