קונספירציה!11

keep smiling

New member
../images/Emo58.gifקונספירציה!11../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

: ההודעה מכילה תכנים שאינם מתאימים לאנשים תמימי נפש. תודה. Arcnester אומר/ת: הכותרת: מלון דרוס. או: הקונספירציה בין אייזן וחבורתו להנהלת תפוז. JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: D: Arcnester אומר/ת: אז.. JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: ^^; Arcnester אומר/ת: לאייזן וחבורתו יש תוכנית מרושעת והשותפים שלהם הם לא המנוס אלא הנהלת תפוז שרוצים להפוך את כל המשתמשים למרושעים ואז השיניגאמים יבואו להציל אותנו מההשתעבדות לפילרים המרושעים ותהיה אורגיה וכולם יעשו יאוי ויורי! ^_^ JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: כן כן D= JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: רגע >: JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: גם אני רוצה להיות במנהלי תפוז הרשעים 3: Arcnester אומר/ת: טוב. JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: יאיי ^0^ Arcnester אומר/ת: אז אור הדיקטט המקומי והנהלת תפוז הם אלה שעושים דברים רעים. D: JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: כן כן D: JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: בזמן שאור מנסה להשתלט על תפוז JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: 3: Arcnester אומר/ת: כןכן. Arcnester אומר/ת: ובקיצור נשתלט על העולם והכל יהיה שמח. Arcnester אומר/ת: הסוף. JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: !!!! JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: יוג'י לא מת JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: >: Arcnester אומר/ת: אה, נכון. Arcnester אומר/ת: אז יוג'י הולך ברחוב סתם ליופי ומרוב שהוא אידיוט הוא נופל בטעות לבור ולא מצליח לצאת. הסוף. ^__^ Arcnester אומר/ת: אמג, כפרעלייי!!111 [פחח. אני כה שנונה.] JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: כן כן כן קיפי היא מותק 3: רגע JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: יש לי JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: הוא נופל לבור JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: שמוביל לתוך רכבת השעשועים JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: ביעד סופי 3 JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: *בסרט JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: הסוף JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: 3: Arcnester אומר/ת: אבל לאאאאא. :ם Arcnester אומר/ת: הוא חמווווד! [בערך. ._.] JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: אבל הוא גרם לשאנה לבכות >>: JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: אה דרך אגב Arcnester אומר/ת: ואפילו עדי אמרה את זה! *מצביעה בתוכחה* X3 JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: רוצה לראות איך שאנה נראית במנגה ? :} Arcnester אומר/ת: ראיתי כבר. היא מטרידה. XD JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: כן XD JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: ויוג'י שם יותר בישי Arcnester אומר/ת: טובטוב, אור אנחנו לא בים. JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: :] JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: XD JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: אז לפרסם מה שרשמת 3: ? Arcnester אומר/ת: תשאל מה הקשר, יא נעל! JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: מה הקשר! ? Arcnester אומר/ת: שאין לנו על מה לגלוש. <; JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111 אומר/ת: אה <: Arcnester אומר/ת: עכשיו אני אלך ואפרסם. Arcnester אומר/ת: אז כפרעליי. <: -- הערות הקיפי: "Arcnester"- אני היחידה והמגניבה פצצות לגבות רסיסים לריסים נעליים לכיסים. "JeeChan - אחות קטנה דאיסקקקקקקקקקקקקי3>111111"- אור הדיקטט המקומי. משעמם לי. משעמם לי מאוד. גם לאור משעמם. ואור צריך להתחיל לכתוב בהודעה אחת משפטים, כי זה מחרפן להדגיש ולסדגיש אותם כשהם מחולקים. באמא'שלי. בהצלחה. ^__^

Goggle Girl

New member
אכן דיקטטור... מכריח אנשים לקרוא

את המנגה. >_> ומה אני כבר אמרתי? XD העיקר דוחפים אותי לכל מקום

coral chan

New member
פרינסס טוטו זה יפה ;;;;;; ../images/Emo210.gif

אוף,זה כל כך יפה ;; וכן,אני מנצל"שת קיפי ס-ס

JeeChan

New member
אמ"ג :| XDDDDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי קיפי 3: כפרע עלייך 3: לא האמנתי שבאמת תצטטי אותנו, אמ"ג XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ספאם נשמע כמו ספונג ותופים.

ספאם זה טעים D:

הא..

מונוסודיום, מונוסודיום גלוטומט... מה ההבדל, באמת? P: (מונוסודיום גלוטומט - מרכיב שתמיד נמצא באבקות מרק ונודלסים למינהם, פוצע את פטמיות הטעם כדי שהטעם יהיה מורגש יותר. ממש מעורר תיאבון לאיזו מנה חמה ^^)

Fay Wood

New member
XDDDDDD ../images/Emo168.gif

שרוטים XDDD תמיד טענתי שלאורטאייצ'ו יש תוכניות זדוניות להשתלט על תפוז 0.0 ואנשיםמפחידים ומסוממים נמצאים לידי, והם מטרידים X__X;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gifטכנית, יוג'י מת בפרק הראשון P:

אבל באמת, דיי לתקוע ספוילרים לשאנה בכל חור, לפחות תסמנו! >___<

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אני שונאת אותך T_T

אני. לא כותבת לך. יורוסוי. בחיים.

Envious

New member
XDD עכשיו אל תגידי שאני היחידה

שעושה לך ספוילרים XPP