ראיתי דרקון אדום

../images/Emo58.gifראיתי דרקון אדום

אדי הזה בכלל לא שחקן משהו, כשראיתי את הסרט הזה שהוא עם פיצול אישיות, חשבתי שהוא שחקן נהדר, ואז ראיתי דרקון אדום (אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי אם נשכח את הקטע הזה שהם חוטפים 5 כדורים ולא קורה להם כלום...), וראיתי שהוא בעצם משחק אותו דבר, ואז ראיתי ערוץ 8 שהוא עונה על שאלות של סטודנטיות, אז הבנתי שהוא לא משחק אף דמות, הוא משחק את עצמו בכל הסרטים. לא ככה?

מיצי007

New member
לא,לטעמי אתה טועה

אם הוא היה משחק את עצמו בכל סרט אז הוא גם היה נאצי נוכל מטורף עם פיצול אישיות ופיגור שכלי.. איך הגעת למסקנה בכלל שהוא משחק את עצמו?

אה, את גם פה../images/Emo13.gif

לא הבנת אותי מיציי007, התכוונתי שמבחינת ההבעות הפנים, הדיבור, הגימגום, תנועות הגוף בכולם הוא אותו דבר, זה הוא והוא לא משנה שום דבר. וזה בניגוד לשחקנים אחרים המתאימים עצמם לתפקיד שאותו הם משחקים. ואגב, אני לא טוען שהוא שחקן רע, אלא קצת שונה.

מיצי007

New member
כן,אני גם פה../images/Emo13.gif

שאני לא אנהל את הפורום של בעלי
הבנתי למה אתה מתכוון,התגובה הקודמת שלי הייתה צינית...ותנועות הגוף אף פעם לא ישתנו אצל אף שחקן,זה מעין מחווה שלכל שחקן יש והוא מוסיף אותה לדמות... נכון אתה צודק,הדמויות שהוא בוחר הן דומות אבל אני מאמינה שהוא משנה המון בין דמות לדמות,להפך אין בדמויות שלו משהו שנראה שחוזר על עצמו, הוא שחקן טוב,לא אמרתי שטענת אחרת...אחרי שרואים כל סרט וסרט שלו שיצא כמה וכמה פעמים לומדים לראות את מה שאחרים לא.

SoundsOfSilence

New member
אני לא מסכימה עם זה

בחלק מהסרטים שלו הוא כן מכניס ניאונסים קטנים שיש לו גם בלי המשחק אבל כל שחקן מכניס מעצמו קצת למשחק. אני לא יודעת כמה סרטים שלו ראית אבל הוא כן נכנס לתפקיד כמו שצריך.

ראיתי שני סרטים שלו

זה עם הפיצול ודרקון אדום, אפרופו דרקון אדום, הוא היה מעולה כמו הראשון, הסרט השני בסדרה היה אסון.

מיצי007

New member
נו יופי

אז אתה ממש לא במצב לשפוט את רמת המשחק שלו או את העובדה בכך שאתה אומר שהוא משחק אותו הדבר ודרקון אדום אכן היה מעולה וחניבעל גרוע

ההיפך

אם אני לוקח 2 סרטים שונים לחלוטין ברעיון שלהם ורואה אותו במציאות בערוץ 8, זה בהחלט מספיק.

YuGirlOh

New member
הענין הוא שגם

הוא משתדל לשמור על פרצוף פוקר ניטראלי בזמן הראיונות, כדי שיהיה יותר קל להאמין לדמויות שלו.

מיצי007

New member
לא,אי אפשר לקחת שני סרטים

שונים ורק שני סרטים ולראות קטע קטן שהוא עונה לסטודנטיות ולהגיד את זה. צריך לראות כמה סרטים שלו ואז לשפוט את אופי המשחק שלו. ברצינות אני אומרת לך,קח תראה את אמריקה איקס,אתה נראה כמו בנאדם עם טעם
ואז תבין על מה אני מדברת.

את אומרת לי ברצינות או בציניות?

טוב נו, אני אקח את אמריקה איקס ואחשוב עלייך בכל הסרט...

Sheep From Hell

New member
אוף זנות!!!!!!!!!

עד שיש שירשור של מישהו חדש בפורום אני לא יכולה להשתתף כי אני לא ראיתי את פאקינג סרט הזה עדיין!!!!!1 לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בלי לדעת על מה הוא כותב אני אומרת שהוא טועה!! חח.. אין לי מושג על מה שיחה אז תגידו לי עם ניחשתי תשובה נכונה? חח:)

למעלה