ראיתם את הסקר באתר הרשמי על עונה 15?

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifראיתם את הסקר באתר הרשמי על עונה 15?

הסקר שכזה מצביעים למתמודד האהוב... ג'יימס מוביל בהפרש אכזרי על כולם. משהו בזה נראה לי טיפה חשוד...זה גם בפרק הראשון וגם בשני או שהמשפחה והחברים שלו פשוט יושבים בלי הפסקה ומצביעים או שהם משתמשים בדרכים לא כשרות...אבל גם כן למה? הם מודעים לכך שלא באמת יצא לו מזה כלום?

Confide In Adam

New member
אני גם מופתע מזה.. ../images/Emo58.gif

למרות שנראה לי שאחרי הפרק של שבוע שעבר הרייטינג שלו יירד קצת, כי הוא לא הוצג בצורה חיובית יותר מדי. אני תמיד מצביע לטוד

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gifאבל גם בלי זה

אף אחד אחר לא מתקרב אפילו. והוא לא עד כדי כך דמות בולטת כמו שהיה נגיד עם יאו מן עונה שעברה... וגמני תמיד מצביעה לטוד חחח

לא מבין למה אתם מופתעים

ג'יימס עובד קשה במשימות ובמחנה. הוא בחור פשוט נטול אגו. הדברים שהוא אמר בפרק הראשון על כך שהוא פחות אוהב לדבר והוא מניח שתהיה לו בעיה עם הקטע החברתי מחממים את הלב. בחור פשוט שחופר קברים למחייתו- סמלי משהו, לא? אתם שופטים אותו בגלל המהלך שהוא יזם יחד עם ז'אן רוברט, אבל אם הייתם שומעים את טוד יוזם מהלך כזה הייתם מתעלפים מהערצה. ידו של מי הייתה על העליונה? של ג'יימס וז'אן רוברט. טוד הצהיר שהוא חושש להתמודד מול אנשים גדולים ממנו פיזית ולכן יפעל נגדם, משתחצן שהוא יחסל אותם, אבל בסוף הוא מפנה עורף ל-MOM שהייתה לצידו רק כי הוא פחדן והריח שעומדים להדיח אותה אז עדיף לו להציל את עורו. גם פרוסטי קטן, הכי צעיר מכולם, אבל לא חושש להתחרות מול אף אחד. טוד פחדן ובוגדני. ג'יימס לא.

NamelessGirl

New member
../images/Emo58.gif2 דברים

דבר ראשון- מה שאנחנו חושבים על ג'יימס (שהאמת זה בכלל לא קשור לסיבה שאני חושבת שמשהו מזוייף בסקר הזה) בכלל לא קשור ליוזמה להעיף את לזלי! זה קשור לאיך הם דיברו על קורטני ובכלל כל השיחה שלהם הייתה דוחה ושוביניסטית ומעליבה, ואני אישית בתור קורטני בחיים לא הייתי מתקרבת אליהם אחר כך ובטח שלא ישנה לידם ונותנם להם להתכרבל איתי בשביל "להתחמם". נכון שג'ון רובר היה יותר דוחה מג'יימס אבל גם ג'יימס לא חסר לו...וזה הפריע לי במיוחד בגלל מה שהוא אמר בפרק הראשון על הקטע החברתי וזה גורם לי לחשוב שהוא לא כזה תמים כמו שחשבנו ושהוא סתם עושה את עצמו ודבר שני- אתה לא יכול להשוות בין פרוסטי לטוד כי פרוסטי הוא בחור אתלטי וטוד לא. להעיף אנשים בגלל שהם איום גופני זאת לא המצאה חדשה של טוד ואתה חייב לדעת את זה אם צפית אי פעם בעונות קודמות של הישרדות. זה דבר מוכר וידוע שמשתמשים בו לא מעט. וטוד לא בגד בלזלי כי הוא לא הבטיח לה כלום, לא הייתה לו ברית איתה. יש לו ברית עם אמנדה ואהרון. הסיבה היחידה שהוא עזר ללזלי היא בגלל שהוא העדיף להעיף אנשים אחרים לפי התוכנית שלו אז אם כבר הוא זה שהכי היה שם בשבילה כי הוא עבד קשה על לנסות לשכנע מספיק אחרים להעיף את אחד הבנים הגדולים ולא את אחת הבנות הקטנות אבל הוא לא הצליח אז הוא נכנע. אבל זה ממש בגידה כי הוא לא הבטיח לה כלום ואני חותמת לך שגם לזלי לא רואה את זה בתור בגידה. וטוד "לא חושש להתחרות מול כולם", זאת הקבוצה שלו שחוששת, ולדעתי חבל כי הוא עוד יכול להפתיע. שרירים זה לא הכל בחיים וכבר היו הוכחות בעבר שגם בתחרויות שלכאורה זה נראה שצריך בהם כוח, בסוף המתחרים הקטנים הם אלה שהצטיינו (כמו לדוגמה יאו מן בתחרות עם כל החץ וקשת והכידון וכל זה..)

למעלה