ראיתם חברים היום?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifראיתם חברים היום?

לורן (מליסה ג'ורג') מופיעה שם בתפקיד אורח כמטפלת של הבת של רוס ורייצ'ל, הופתעתי לראות אותה שם חחחח

inbal145

New member
../images/Emo58.gifאני ראיתי...

לא בטוח בכלל שזה ספוילר אבל שיהיה... זה היה שינוי מרענן לראות אותה בתפקיד חמוד!

Moreiro

New member
ראיתי רק את הדקות הראשונות.. ../images/Emo121.gif

את השאר אני תכף אלך לראות.. וברגע שאני ראיתי אותה אני כזה "גאד זו לא לורן
" היא נראתה שם אבל קצת יותר טוב (באליאס היא פשוט מ-כ-ו-ע-ר-ת לדעתי, ובלי קשר לזה שאני שונאת את הדמות שלה), אבל אולי זה רק בגלל שבקטעים שראיתי לא עשו עליה קלוז אפ אלא ראו אותה רק בפרופיל וגם זה חצי מוסתר ע"י השיער שלה...

inbal145

New member
היא באמת יותר יפה שם...

דרך אגב מישהו יודע באיזה פרק ועונה של חברים התארח מייקל?

dress n glasses

New member
עונה 4 פרק 8

אם תדפדפי אחורה תמצאי שרשור תמונות מהפרק הזה בחברים שאחד מחברי/ןת הפורום העלו

קרלוצה

New member
אני אמרתי אוי ויי לורן../images/Emo6.gif

ונכון בחברים היא נראית יותר טוב....

dress n glasses

New member
היא תתארח גם בפרק הבא ../images/Emo58.gif

ובקשר לעניין היפה לא יפה. רק בפרק הראשון שהציגו אותה היא נראית רע (יכול להיות שזה במכוון כדי לעורר הזדהות אצל הצופים לסידני??) בכל שאר הפרקים שראיתי היא נראית הרבה יותר טוב. רק המבטא שלה מעצבן, לא?

inbal145

New member
../images/Emo58.gifאני באמת חושבת שאת צודקת...

בפרק הראשון שהיא הופיעה היא נראתה ממש מכוערת, ובאמת בשאר הפרקים היא נראית הרבה יותר טוב! המבטא שלה באמת מעצבן אבל אם אנחנו עדיין מדברים פה על היופי אז הגבות שלה מעצבנות אפילו יותר
אבל אם נדבר על חברים-אין מה להגיד היא באמת נראית שם הרבה יותר טוב מאשר בזהות בדויה לדעתי.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifנכון.....

בפרק הראשון היא באמת נראתה רע, אבל בפרק 3X13 היא נראתה מצויין... היא במקור מאוסטרליה לא? בגלל זה המבטא...

RenanaD

New member
למישהו יש את הפרק של "חברים"

עם מייקל?! מור אמרה שזו עונה 4 פרק 8. אני פשוט לא מוצאת את הפרק הזה! מרגיז!!! כבר כמעט שעה שאני מחפשת שוב ושוב ויש את כ-ל הפרקים של עונה 4 חוץ מהפרק הספציפי הזה!!! מרגיז...

inbal145

New member
סורי.... לי אין... אני אשיג איכשהו

אבל הז לא יעזור לך כי אין דרך לשלוח את זה-אלו קבצים גדולים מדי

RenanaD

New member
זהו, לזה התכוונתי

שמי שיש לו את הפרק ואני נתחבר לאיזושהי תוכנת מסרים, אייסיקיו או משהו, וככה הוא ישלח לי. בסוף מצאתי את זה בקאזה, בתקווה שזה יסיים להוריד לי את זה בעוד 35 דקות. תלוי במי שאני מורידה ממנו (איזה מרגיז זה שלי יש אינטרנט מהיר ולהם איטי! זה מה זה דופק!!!).

למעלה