רבלדה
מה יקרה השבוע?

../images/Emo58.gifרבלדה ../images/Emo26.gif מה יקרה השבוע?

זו פינה קבועה שאני ירשום מדי יום חמישי
רבלדה [פרקים 106-110] רוברטה דורשת מאמה שלא תיפגש יותר עם מיה. זו מסרבת לדבר עם אביה. רוברטה חוזרת לבית הספר. אנריקה מפתיע את לולו ומארגן לה הופעה במועדון. מיגל ומיה מצהירים על אהבתם זה לזו. מיה מתקשה להיפרד מג'ובאני. רוברטה מנסה לשווא להיפרד מתאו. הקרע בין מיה לאבא שלה הולך ומעמיק. מיה ומיגל מבינים שהגיע הזמן לספר על הקשר שלהם. אאגוסטו חושב שסלינה בוגדת בו ועוזב אותה. אלמה באה לבית של פרנקו, לבקשת פיטר המודאג ממצבו של הבוס שלו. פרנקו השיכור מנשק את אלמה ורוקד איתה. מיה אוזרת אומץ ומדברת עם ג'ובאני. ליופיטה משכנעת את פילאר לצאת לבילוי יחד. לולו מצטרפת ללהקת המחול ונפרדת מהתלמידים. ולריה מתייצבת מול אלמה ודורשת ממנה הסברים על הקשר בינה לבין פרנקו. ולריה מזהירה את אלמה שלא תתעסק עם פרנקו. פסקואל מתקרב לפילאר ותומך בה. מיה מבוהלת מתחושותיה כלפי מיגל ומבקשת מאלמה שתנחה אותה איך לנהוג. המסדר מציב בפני תאו אתגר חדש. סלינה מנסה להתפייס עם אאגוסטו. פילאר וההורים שלה מתקרבים, והם מבטיחים לתמוך בה. פאולה תופסת את דייגו מתעסק עם בחורה אחרת. מיגל משכנע את מיה לשוחח עם אבא שלה על רגשותיה. תאו עובר בהצלחה את המבחן שהציב בפניו המסדר ומסרב לעזוב אותו, למרות בקשתה של רוברטה.

ג ב ש ו ש

New member
תודה אלמוג,אני מגיב בלי לקרוא../images/Emo88.gif

כי אני לא חובב ספויילרים

בסדר גמור../images/Emo13.gif

אבל אם תרצה, תוכל לעשות (אני לא יודע איך להגיד את זה) כמו בפורום טלנובלות שיש את כל ההודעות של "ברונו מארח"... תוכל לעשות כזה דף עם קישורים שמי שירצה יוכל להיכנס ולקרוא מה היה בפרק זה וזה... כך שאם מישהו לא ראה רבלדה במשך שבוע הוא יוכל לקרוא ולהמשיך איתנו... מה אתה חושב על זה?

ג ב ש ו ש

New member
חחח רעיון נחמד מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

גם בקשר ל"גבי מארח" אבל לפני כן כמובן לדבר עם ברונו

למרות שלא קראתי תודה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יופי שאתה משקיע...

למעלה