רצחני מש"ש

shlomielicomp

New member
תשמעו שניה

תשמעו שניה אני צריך להבין מה הקטע של הקארבר הזה? אפילו שזה ספולייר אבל תגידו לי איך הכל התחיל איתו ומה קרה ומה הוא עושה כי אני רואה רק את העונה השנייה אחרי הראשונה בערוץ 2 כי עם אני יוריד אין לזה תרגומים בעברית ואני לא יבין , אני יבין אולי חצי ממה שמדובר אז בבקשה מי זה הקראבר הזה מה הולך איתו בעונה השלישית ? תודה לעוזרים.

עונה 3../images/Emo58.gif

2 דברים 1. מאיפה התמונה הזו לקוחה 2. מישהו כבר הצליח להוריד את פרק 13 של עונה 3? משום מה אני לא מוצא אותו

A n g e l u s

New member
אכן... ../images/Emo4.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

Nip.Tuck.S03E13.iNTERNAL.WS.DSR.XviD-LOKi - > חרא איכות. :\  Seems to be a lower bitrate on FX tonight  and a number of video glitches. Sorry,  cappers with better feeds were busy.   Internal because the size and overall quality  is shit, albeit from a DSR source.   That and we forgot this show was still even  on tuesdays.

Supergirl20

New member
שטויות - האיכות טובה ../images/Emo58.gif

לא צריך ביטרייט גבוה מ600 ... הרגילים הם בד"כ 1024 וזה לא נחוץ למען האמת... אפשר למזער גודל קובץ משמעותית בשינוי הקטן והלא מהותי הזה. בקיצור כנראה שאמא שלה מתה... וג'וליה ושון בהריון
הפרק הבא יהיה פרק של שעתיים רצוף סיום העונה שבו יגלו מי הקארבר גרררררררררררר אני גם לא חושבת שזה קוונטין.

ראיתי

לא היה פרק משהו למען האמת.. אבל אני מתה כבר לראות את הפרק של מחר!!!!!!! יאווווווו איזה מתחחחח!!!!

למעלה